Şimdi Ara

Amazon'dan ipod touch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ama ben kafayı amazona taktım ve abd'de bulunan iki hafta sonra donecek bir tanıdık buldum(Komşumuz olur kendisi).Şimdi ipodunu Amozondan alan arkadaşlara soruyorum.

1__Ödemeyi ben kendi adıma kendi kullancı profilimden yapacağım.Bir sorun teşkil eder mi? fatura sahibin orda olması vs.Görevlinin imza belge istemesi?
    2__Adres kısmına bu yakınımızın iş veya otel adresini yazıcam.Sabit bir adresinin olmaması sorun olur mu?
    3__ve kargo abd içinde ne kadar sürede geliyor.Kendisi 15 gün içinde Tr ye dönecek?

Konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış yere açtıysam ö.d.

• Hocam tanıdığınıza geldiğınde parayı verseniz daha mantıklı çünkü ödemeyi siz yapacaksınız sizi ararlar orda tanıdığınza vermezler paranıza yazık olmasin
  • Adamı'da hiç uğraştırmak istemiyorum açıkcası.Zaten bu tip işlere hep uzak durmuş biri.Onun adına üye olup ,kendi kartımdam odeme yapmak istesem.(Hediye tarzında)olur herhalde.Yani tüm bilgileri Tanıdıgımın bilgileri olacak sadece ödemeyi kendi kredi kartımdan yapacağım.

Amozondan ipod olan bir arkadaş nasıl aldıgını anlatsa cok makbule geçicek...
  • Öncelikle şunu söyleyim ödeme yapacağınız kredi kartı Türkiye'ye kayıtlıysa ödeme yapmanız sor, Amazon'un kabul edeceğini sanmıyorum Türk kredi kartını.
  • paypal'da kabul etmiyormuş amazon...Mecbur tüm alışverişi A.b.d. de bulunan komuşuya yaptırtıp onun halletmesini isteyeceğim.Dikkat etmem gereken bir şey varsa buraya yazın lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.