Şimdi Ara

Amazon'dan ses sistemleri alışveriş kulübü , Son Fırsatlar (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
113
Favori
178.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Amazon.de ‘den alışveriş yapıp Fransa’ya gönderi yaparlar mı?
    Hepsi EU ülkesi, gümrük vs problem olurmu? Bu konuda tecrübesi yada fikri olan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EU ülkeleri içinde ürün satışında Alman kdv si indirilmiyor onun dışında sorun yok diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,
    Sony STRT-DN 1070 kullanıyordum ve sattım. Atmos özellikli AVR arayışındayım açıkcası Sony den memnunum ya yeniden Sony STR-DN 1080 alacağım yada Denon x3500H ile devam edeceğim. Aşağıda resimde sony hoparlör setim ve sub var. Tamamen değiştirmek yerine 1 çift Heco Aurora 700 kule hoparlör ile destekleyip Sony seti 7.1 olacak şekilde Surround olarak kullanmak isterim. Sizce nasıl olur? AVR için farklı hoparlör karışımı ses açısından sorun yaratırmı? Zira salon 40m2 civarı .
    Amazon'dan ses sistemleri alışveriş kulübü , Son FırsatlarAmazon'dan ses sistemleri alışveriş kulübü , Son Fırsatlar

• merhabalar, pikap alırken özellikle dikkat edilecek bir husus var mıdır? Satıcı amazon, Avrupa vergisi düştü, ithalat vergisi ile kafa kafaya geldi, bu haliyle çok cazip görünüyor. ama hassas kargoların hasarsız teslimi konusunda tereddütüm var biraz. Türkiyeye girişinden bana teslim edilmesine kadar(taşradayım) bi sıkıntı yaşanır mı o düşündürüyor. hangi kargo getirir, evde bulamazsa sıkıntı olur mu vs...

• akrok A kullanıcısına yanıt
    Amazondan 2 kere AVR aldım ikisinide çift kutu yapıp gönderdiler yani siz gelen koliyi açtığınızda kagıtlarla desteklenmiş orjinal kolisi ile karşılaşıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: satelist

https://www.amazon.de/Pioneer-Receiver-VSX-LX303-UltraHD-Durchleitung-Schwarz/dp/B07DY4THRT?pd_rd_wg=99kG4&pd_rd_r=0ea1a2bc-ef46-40e9-b1e4-19c61a45d40a&pd_rd_w=lBe6H&ref_=pd_gw_simh&pf_rd_r=XS08TDF2HDKVQPJ7123A&pf_rd_p=987032ce-283c-5de2-b679-0beb152870c9&th=1

bunun fiyatı bana uygun geldi bence güzel ürün
    Evet iyi bir avr ye benziyor stok girince gönderilir muhtemelen
    Ürün fiyatı 419 Euro
    Gönderim ücreti 60 Euro
    Depozito 75 Euro
    Toplam fiyat 554 Euro

Almayı düşündüğünüz pikapın modeli nedir?
    Buradaki satıcılardan telefon ile fiyat aldınız mı?

Pikaplara en son baktığımda buradaki fiyatlara yakın çıkıyordu

• stoll S kullanıcısına yanıt
    Ben de 2 kere Avr aldım, bir tane de stereo amfi aldım. Hepsi de sadece kendi kutusu ile geldi 😄
    Ama hepsi de DHL yada ups ile sapasağlam geldi.

• turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Teac tn-400bt, burada satanlardan ayrıca fiyat almadım ama nereye baksam aynı fiyat var.

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncu55

Ben de 2 kere Avr aldım, bir tane de stereo amfi aldım. Hepsi de sadece kendi kutusu ile geldi 😄
    Ama hepsi de DHL yada ups ile sapasağlam geldi.
    Stereo amfi ne aldınız? Hiç bulamadım doğru düzgün...
  • Onkyo 9030 almıştım ama pek memnun kalmadım. Şu an Roksan Kandy K2 kullanıyorum, onu buradan bir arkadaştan almıştım

Pikapta Bluetooth verici ve USB bağlantıya ihtiyacınız var mı? Yoksa aynı paraya ortafon m2 Red kartuşlu project modellerine de bakabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla sizin pikapın üzerindeki kartuş daha düşük bir kartuş ve kartuş sese çok etki ediyor deniyor.

• turuncu55 kullanıcısına yanıt
    o da seçeneklerim arasındaydı, ancak bahsettiğiniz özelliklerin yanında (Bluetooth işin doğasına ters biraz evet,) tasarım olarak bu daha cezbetti. elimde aktif hoparlör var, phono katı kullanmadan doğrudan hoparlöre bağlama niyetindeyim zira bunda preamfi özelliği var diye biliyorum. kartuş ilerde değiştirilebilecek bir şey, kulağım hassaslaştıkça alternatiflere yönelmek, kartuşu iğneyi geliştirmek olası.

• 2 günlüğüne Almanyaya gideceğim (frankfurta) yanımda gelirken denon avrx2500 veya marantz nr1608 veya 1609 getirmeyi düşünüyorum.hangi modeli tercih etmeliyim
    1-kutusundan çıkarıp el bagajına koyup yanımda getirmeyemi çalışayım
    2-kıyafetlere sarıp bagajamı vereyim bunu yapmak istemiyorum
    3-kutusunda yanımda taşımama izin verilirmi
    tecrübesi olan varmı havaalanında kutuda yada el bagajında 8 kiloyu geçecek veya ebat olarak 4-5 cm büyük olacak yaklaşımları nasıl oluyor şimdiden teşekkür ederim
  • uturemen U kullanıcısına yanıt
    Eğer iki hdmi çıkışına ihtiyacınız yoksa Marantz tercihim olurdu benim.
  • Denon AVR-X4100W
    https://www.amazon.de/dp/B00MO6P94K/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_el4FCb9QQEWA4
    692€
    Fiyat çok uygun 2014 çıkışlı bir avr güncel bütün formatları destekliyor.aslında böyle uygun fiyatlı güçlü bir avr istiyordum fakat cihaz hakkında fazla sayıda şikayet mevcut.

• Selamlar,

Uzun süredir Audio-Technica AT-LP60 Pikap almayı düşünüyorum. Türkiye fiyatlarına baktığımda Amazon'a göre epey fark çıkıyor. Amazon'dan vergiler ve kargo dahil 170 Dolar'a (yaklaşık 950 TL) alabileceğim ürün burada 1600 Lira'dan satışa sunulmuş.

Yukarıda bir arkadaş daha bahsetmiş bu konudan ama ben de yazma ihtiyacı hissettim. Malum pikaplar çok naif ve hassas aletler. Amerika'dan buraya gelene kadar sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum ama İstanbul'dan Bursa'ya taşınırken o pikap kırılırsa, hasar görürse yanarım.

Amazon'dan defalarca alışverişim oldu, klavye, mouse, zippo çakmak ve nice şeyler satın aldım, güvenim sonsuz. Fakat şu an tereddütteyim. Almalı mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 20 Mart 2019; 16:57:58 >
  • Amazon.de den bakarsan daha kolay olabilir. İlerde sorun çıkarsa ürünlerine sahip çıkıyorlar

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.