Şimdi Ara

Amazon.de'den PS4 Pro Temin Etme Konusu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.429
Cevap
62
Favori
157.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1982-utkan

quote:

Orijinalden alıntı: volkan-

quote:

quote:

Garanti cevabı gelmeden dayanamayıp aldım. Hızlı kargo seçenegi ile 421 euro benide ekleyebilirsiniz.

Hizli kargoda ulkeye giriste bir takim prosedur var Ve mutlaka gumruge takilacak.Dhl ve ups size evrak gonderip doldurup geri yollayacaksiniz..Yavas kargoda hemen hemen gumruge takilmadan geliyor..

Amazondan o kadar şey aldım bundan haberim yoktu, dhl ile gelmesi için bu şekil yaptım. bilsem öteki kargoyu seçerdim.

75 euro ustu hizli secmeyin hocam..Ama yinede degistirebilirsin.Eger stok bitmediyse dikkat et.

Degiştirmeyi nasıl yaparım. İptal edip tekrarmı sipariş vermeli?

• ps4 1tb fiyatı 1699'du, liste fiyatı 400$dı onunda yanlış bilmiyorsam. (pro lansmanından önce) o yüzden 1699 bekliyorum ben, tabi yeni model diye 100-200 ekleyebilirler belli olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 13 Eylül 2016; 12:51:02 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Garanti cevabı gelmeden dayanamayıp aldım. Hızlı kargo seçenegi ile 421 euro benide ekleyebilirsiniz.

Hizli kargoda ulkeye giriste bir takim prosedur var Ve mutlaka gumruge takilacak.Dhl ve ups size evrak gonderip doldurup geri yollayacaksiniz..Yavas kargoda hemen hemen gumruge takilmadan geliyor..

Amazondan o kadar şey aldım bundan haberim yoktu, dhl ile gelmesi için bu şekil yaptım. bilsem öteki kargoyu seçerdim.

75 euro ustu hizli secmeyin hocam..Ama yinede degistirebilirsin.Eger stok bitmediyse dikkat et.

Evet oyle yapmalisin ama dedigim gibi Iptal edip tekrar alamassan sıkıntı olmasin..Sen yinede simdi yeniden eskisini silmeden alip ondan sonra almayi dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet oyle yapmalisin ama dedigim gibi Iptal edip tekrar alamassan sıkıntı olmasin..Sen yinede simdi yeniden eskisini silmeden alip ondan sonra almayi dene

Tşk ederim iptal edip yavaş kargoyu seçtim.

• Konu sahibi arkadas hizli ve yavas kargoyu aciklama ile ana basliga koyarmisin..Sonra millet sorun yasamasin

• quote:

Konu sahibi arkadas hizli ve yavas kargoyu aciklama ile ana basliga koyarmisin..Sonra millet sorun yasamasin

Birde şunu soracaktım amazon usden daha önce 600 dolarlık ürünler aldım her geldiginde bir kaç kagıt faksladılar imzalayıp geri gönderdim gümrük işlemleri için yavaş kargoda bu belgelere ihtiyaç olmayacakmı?
  • quote:

quote:

Konu sahibi arkadas hizli ve yavas kargoyu aciklama ile ana basliga koyarmisin..Sonra millet sorun yasamasin

Birde şunu soracaktım amazon usden daha önce 600 dolarlık ürünler aldım her geldiginde bir kaç kagıt faksladılar imzalayıp geri gönderdim gümrük işlemleri için yavaş kargoda bu belgelere ihtiyaç olmayacakmı?

Yavas kargoda direk evine gelecek hocam ama yuzde 10 ihtimal yinede var..Gumruk memurunun insiyatifine kalmis..Fakat yavas kargoda gumruk memurlari sorun cikarmiyor.

• Şimdi buradan aldığımız cihazın Türkiye'de garantisi yokmu ? 1 yıl geçerli diye biliyordum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPM

Şimdi buradan aldığımız cihazın Türkiye'de garantisi yokmu ? 1 yıl geçerli diye biliyordum ben.

Muamma bilen yok, bayramdan sonra sony sorarız.

• Arkadaşlar bir sorunum var amazon de hesabıma giremiyorum şifreyi guncelliyorum kabul ediyo girmeye çalıştığımda şife yanlış diyor
  • Güzel fiyat, ekran kartım dışında iyi bir bilgisayara sahibim ekran kartım R9 280, eğer sıfırdan bir sistem kuracak olsaydım yerine bunu alırdım. Ama maalesef bilgisayara o kadar para verdim + orijinal oyunlara da çok para verdim bu saatten sonra bu fiyata ekran kartımı değiştiririm. Ama fiyat çok iyi sıfırdan sistem kurmak yerine kesinlikle tercih edilir.

Bu arada amazon.com .de .co.uk gibi amazon şubeleri hiç fark etmiyor hepsinin de müşteri hizmetleri çok iyi.

Gümrük işlemlerine kadar hallediyor, daha ne olsun?

Yavaş kargo seçin, hızlı kargoya fazladan para ödemeyin. Hem daha az sorun çıkıyor, hem de en geç 14 gün içerisinde geliyor bir aksilik olmazsa. (Amazon süreyi geç tutuyor genelde, yazan süreden önce geliyor.)
  • Mevcut ps4'ümdeki 2tb hdd'yi proya takmak istesem sıkıntı yaşarmıyım acaba?Hdd değiştirme konusunda bir sıkıntı çıkmaz inşallah.
  • www.amazon.de
    Playseats Evolution weiß: Xbox 360: Amazon.de: Games
    https://www.amazon.de/dp/B000M45I1U/ref=cm_sw_r_fa_awdo_c_jWv2xbABFY17K

Konu ile alakalı değil ama bunu getirirlermi acaba bide sıfır ürünmü?

• House M.D. kullanıcısına yanıt
    Sanırım her halukarda fare klavye rahatlığı özleniyor. 3. Kişi kamera açılı oyunlarda headshot atmak bile kolay fakat aynı kolaylığa fps oyunlarda erişmiş değilim

• Garanti 1 yıl mı olacak amazondan?
  • Ps4 Pro ftw! 1080p de 60 fps açarsa tadından yenmez listeye adımızı ekletelim

• Sipariş geçtim.

• amazon uygulamada almanya seçilince herşey almanca. sipariş aşamasına geliyorum sorunsuz gerçi. yazışma ve chat lazım olunca evrak için imza isteyince falan ingilizce iletisim vardır dimi?
    sanırım chrome çeviriyordur siyeyi de chat vs nasıl Almanya olunca.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: codred

amazon uygulamada almanya seçilince herşey almanca. sipariş aşamasına geliyorum sorunsuz gerçi. yazışma ve chat lazım olunca evrak için imza isteyince falan ingilizce iletisim vardır dimi?
    sanırım chrome çeviriyordur siyeyi de chat vs nasıl Almanya olunca.

ingilizce bilen operatör mutlaka vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 15 Eylül 2016; 7:38:11 >
  • Bir şey soracağım kargo ucreti biraz ucuz değilmi ps4 pronun? 500 gb lık xbox one s fifa budle denedim 1400 civarına cihazın fiyatı 299 euro
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.