Şimdi Ara

Amazon.de'den PS4 Pro Temin Etme Konusu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.429
Cevap
61
Favori
157.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iTrailblazer

Ben ürünü dün sipariş geçtim ancak bugün mail geldi ve kartım kabul edilmemiş. Her zaman kullandığım garanti bankasının sanal kartıyla geçmiştim siparişi. Sıkıntı neyden kaynaklanıyor acaba yurt dışı alışverişi için kartla ilgili bir şey yaptırmam mı gerek bankadan?

Benim garanti american express kartim amazin hep ekli duruyor sıkıntısız gectim. Senin sanal kart sıkıntı sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sipariş veren arkadaşlar yada daha önce alışveriş yapanlara soruyorum taksit oluyomu garanti Bankası taksit mesajı gönderiyomu..

• quote:

Orijinalden alıntı: iTrailblazer

Ben ürünü dün sipariş geçtim ancak bugün mail geldi ve kartım kabul edilmemiş. Her zaman kullandığım garanti bankasının sanal kartıyla geçmiştim siparişi. Sıkıntı neyden kaynaklanıyor acaba yurt dışı alışverişi için kartla ilgili bir şey yaptırmam mı gerek bankadan?

Kartın doğruluğunu parayı çekeceği sırada kontrol ediyordu aslında. Garip bir durum gerçekten. Limiti sıfırlanmış olabilir kartın. Çünkü kartı ilk kaydettiğinizde deneme amaçlı 0.50 dolar gibi bir parayı çekiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gado

Mevcut ps4'ümdeki 2tb hdd'yi proya takmak istesem sıkıntı yaşarmıyım acaba?Hdd değiştirme konusunda bir sıkıntı çıkmaz inşallah.

Bir sorun yaşamazsınız aynı 2.5'' disk kullanıyor. Ben de PS4'ümdeki diski buna takacağım.

quote:

Orijinalden alıntı: 05mete05

ülkemize yurtdışından telefon getirince verdiğimiz vergiyi amazona öderken mi veriyoruz telefon vb. getirmiş olsak ?

Ülkemize telefon getirtmek yasak. Vergisini ödesek dahi getiremiyoruz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• su urunu alacagım her sey dahıl dıyor fıyata kargo en hızlı kargo secenegını bıle acıyor.her sey vergıler dahıl dıyor.mumkunmu prıme dıyor onun ne oldugunu bılmıyorum ıste.379 u verıyoruz elımıze bıtmıs fıyat olarak gelıyor.oylemı

• melo199 M kullanıcısına yanıt
    Hayır 379 almanyada yaşayanlar için. Ürünü sepete atıp ödeme sayfasına geldiğinde kargo ve gümrük masrafı da eklenecek fiyatı artar

• quote:

Orijinalden alıntı: predaTR_

Arkadaşlar sipariş veren arkadaşlar yada daha önce alışveriş yapanlara soruyorum taksit oluyomu garanti Bankası taksit mesajı gönderiyomu..

Gondermesede net subene girip taksitlendirebilirsin.

• PES_21_Murat kullanıcısına yanıt
    tabii ki. office 2016 bile kurabilirsin.
  • Orijinalden alıntı: GoldPunch

Orijinalden alıntı: Gado

Mevcut ps4'ümdeki 2tb hdd'yi proya takmak istesem sıkıntı yaşarmıyım acaba?Hdd değiştirme konusunda bir sıkıntı çıkmaz inşallah.

Bir sorun yaşamazsınız aynı 2.5'' disk kullanıyor. Ben de PS4'ümdeki diski buna takacağım.

Eyvallah! Teşekkür ederim.İnşallah sorun çıkmazda o kadar veriyi geri yüklemekle uğraşmayız tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gado -- 16 Eylül 2016; 10:17:30 >
  • Amazondan slim alan var mı?
  • Slim alsak eksiğimiz ne olur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizin hesabinizdan 1$ cektimi bnm 1$ cekim yapmis amazon.de

• quote:

Orijinalden alıntı: qwert7610

Hocam sizin hesabinizdan 1$ cektimi bnm 1$ cekim yapmis amazon.de

Hocam amazon.com ile üyelik bilglierini paylaştığı için benden çekmedi. Amazon'a kartımı bir kaç sene önce eklemiştim çünkü. Bu bir dolar çekme ve ardından geri yatırma olayı kredi kartını yeni eklediğinizde gerçekleşiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Hocam amazon.com ile üyelik bilglierini paylaştığı için benden çekmedi. Amazon'a kartımı bir kaç sene önce eklemiştim çünkü. Bu bir dolar çekme ve ardından geri yatırma olayı kredi kartını yeni eklediğinizde gerçekleşiyor.

Hmn tmm geri yatiracak demekki

• ps4 lerin hd yuvası 9.5mm den fazla 2.5' hd lere izin veriyormu. 2tb 13 14 mm vardır heralde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Yok benden de çekti. Amazon.com'da kartım var yıllardır kullanırım. Amazon.com bilgilerim ile giriş yapmama rağmen öyle oldu. Bayram'dan önce sipariş geçmiştim herhalde haftaya geri iade yatar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurFB1453

Slim alsak eksiğimiz ne olur?

4k tv yoksa slimde gayet yeter 2-3 sene. Ondan sonra ps5 cıkar muhtemelen.
  • the data you have provided can not be processed by ingenico payment services..

Sağladığınız veriler Ingenico ödeme hizmetleri tarafından işlenemez..

Bu nedir bilen varmı??

• 4k olmayan tvleri desteklemiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Çok kişi amazondan aldıgımız ps4 lerin bir yıl garantisi olucagını söylüyor. senin bilgin varmı bu konuda?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.