Şimdi Ara

Amazon.de'den PS4 Pro Temin Etme Konusu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.429
Cevap
62
Favori
157.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OPM

Şimdi buradan aldığımız cihazın Türkiye'de garantisi yokmu ? 1 yıl geçerli diye biliyordum ben.

Ben ps4 u ve xbox one ı fransadan almıştım yani yurt dışı cihazları ps4 sony turkiye garantisi olmuyordu ms ise 1 yıl garanti vermişti xboxa muhtemelen buda aynı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • There goes your life kullanıcısına yanıt
    web sayfası sanırım. uygulamada koymamışlar dil seçimini. amazon.de direk almancaya çeviriyor. gerçi sorun değil sipariş geçilir halde yinede. operatör ingilizce bilsinde illa lazım olur o.

bende ilk ps4 çıktığı zaman gibi araftayım. o zaman bu alet yetersiz gücü değermi diye tereddüt ettim almadım. şimdi alınacak hale geldi. kuru bilmeden sipariş etmek usa amazonda yaptıkları gibi 15$ gift li combo yapmadan almak zoruma gidiyor.
    ykb ile alıp 3 taksit yapmakda var. gerçi oda %3 koyuyor 12€ fark koyar. 3 taksite değermi ölçüp biçip karar vermem lazım. oyunda yok daha asıl masrafda o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codred -- 15 Eylül 2016; 13:19:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: codred

web sayfası sanırım. uygulamada koymamışlar dil seçimini. amazon.de direk almancaya çeviriyor. gerçi sorun değil sipariş geçilir yinede. operatör ingilizce bilsinde illa lazım olur o.

bende ilk ps4 çıktığı zaman gibi araftayım. o zaman bu alet yetersiz gücü değermi diye tereddüt ettim almadım. şimdi alınacak hale geldi. kuru bilmeden sipariş etmek usa amazonda yaptıkları gibi 15$ gift li combo yapmadan almak zoruma gidiyor.
    ykb ile alıp 3 taksit yapmakda var. gerçi oda %3 koyuyor 4€ fark koyar. 3 taksite değermi ölçüp biçip karar vermem lazım. oyunda yok daha asıl masrafda o

Türkiye'de 1700 liradan aşağı çıkacağını sanmıyorum beğenmezsiniz kar ederek dahi satabilirsiniz

• urun 400 euro nasil o fiyata geliyor gumruk kargo felan icinde
  • There goes your life kullanıcısına yanıt
    haklısın da asıl oyun alma masrafını gözardı ediyoruz cihazı alırken. insan oyunlu satar ilkin bari yılbaşında oyunlu bundle uygun bişey de çıkabilir. hatta gift kamp. olurmu diyorum.
    psn plus dandik oyunlara ara verip son 2ay sağlam oyun vere bari. infamous, order falan yürü ya kulum dedirtirti bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

https://www.amazon.de/PlayStation-4-Pro-Konsole-1TB/dp/B01H0CG7GQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1473934784&sr=8-1&keywords=ps4+pro
    urun 400 euro nasil o fiyata geliyor gumruk kargo felan icinde

Dostum kasaya ödeme ekranına geldiginde 335 euro düşüyor. Pro order geç görürsün konuda o kadar kişi yazdı böyle oldugunu birde ben yazayım.

• Ya su xbox one s 500gb fifa 17 bundle fiyatida cok iyi..playstation turkce exclusive oyunlar olmasa, pro siparisini iptal edip onu alirdim valla.

• Türkiyede 1400e satılacak.daha fazlası olmaz

• Arkadaşlar ben başka bişey almayı düşünüyorum bu Amazon de den şimdi Türkiye ye gönderim varmı kesin??

• quote:

Orijinalden alıntı: predaTR_

Arkadaşlar ben başka bişey almayı düşünüyorum bu Amazon de den şimdi Türkiye ye gönderim varmı kesin??

Hocam uyelik islemlerini yap siteye.adres bilgilerini falan ayarla..sonra siteyi gezmeye basla..urunlerin altinda turkiyeye gonderilir diye aciklama oluyo.sonra istedigin urunu satin al.

• Ok çok sağol...

• quote:

Orijinalden alıntı: Canirem

Türkiyede 1400e satılacak.daha fazlası olmaz

İmkanı yok. 1600 1800 Arası satılır muhtemelen.

• Ha birde zaten gönderim yapmayacağı ülke olsaydık adresi zaten kabul etmez dimi??

• quote:

Orijinalden alıntı: Canirem

Türkiyede 1400e satılacak.daha fazlası olmaz

1tb pro, 1699'a satılır. şu an 500gb slim 1299 zaten
  • Tr ye bir ürün gönderilmiyorsa adres kısmını seçtiğinde kırmızı yazıyla hata verir ödeme sayfasına geçemezsin.

• Bu nasıl iştir ya yazıyorum ama kabul etmiyor adresimde ı-i-ş harfleri var ne yazayım onun yerine..

• Tmm buldum arkadaşlar büyük i bide ş harflerini kullanmayın ı ve s kullanın adresi yazarken..

• Ben ürünü dün sipariş geçtim ancak bugün mail geldi ve kartım kabul edilmemiş. Her zaman kullandığım garanti bankasının sanal kartıyla geçmiştim siparişi. Sıkıntı neyden kaynaklanıyor acaba yurt dışı alışverişi için kartla ilgili bir şey yaptırmam mı gerek bankadan?

• 335 euro hic bisi ozellikle Turkiyede yasayanlar icin cok guzel bi firsat ben yurt disinda yasiyorum 335+12 euro kargo parasi istedi sahsen elim gidiyor almayada ama ps4 var yazik gunah bunu alsam ne yapcam ps4 u kosede durcak ps4 sahibi olmayanlar icin iyi ps5 aliriz insallah oda 1-2 seneye kalmaz cikar adamlar 3 sene icinde 3 konsol cikardilar ps4 ps4 slim ps4 pro yavas yavas konsollarda telefona doncek
  • Urun piyasaya ciktiginda %1 milyon VR bundle ile de cikacak.

Ben onu bekliyorum acikcasi.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.