Şimdi Ara

# Amazon Dip Fiyatlı Ayakkabı / Kıyafet Bedenini Bulma #

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
27
Favori
4.401
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon genel konusunda da paylaşmıştım, buradan daha fazla kişiye ulaşılabileceğini düşünüyorum.

Örnek amazon linki: https://www.amazon.com.tr/dp/B095SY5P77

Fiyat: 524,90TL - 1.033,80TL

Tek tek bedenleri denemeden linkin sonuna

?aod=1

ekleyip, adrese gittikten sonra en üstte çıkan ürünü sepete ekleyin. Ardından sepete giderek dip fiyatın hangi bedene ait olduğunu öğrenebilirsiniz.

Örnek linki baz alırsak yeni link: https://www.amazon.com.tr/dp/B095SY5P77?aod=1

# Amazon Dip Fiyatlı Ayakkabı / Kıyafet Bedenini Bulma #
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Teşekkürler cohannan. Aslında Sıcak Fırsatlar bölümünde bu tarz başlıklar olsa çok iyi olur. Yani balığı vermektense balık tutmayı öğretir. Özellikle spydrop falan artık çalışmıyorken böyle taktiklere ihtiyaç oluyor.

Ben de bir ara buna benzer bilgilendirici bir başlık oluşsun diye adım atmıştım ama silinmişti.

Biliyorsunuz bazı siteler veya uygulamalar fiyat karşılaştırmaları yapma imkanı veriyor. Son günlerde gördüğüm mesajlarda hangi uygulama veya sitenin hangi amaçla kullanılabileceği konusunda yardım isteyenleri görüyorum.

Özellikle bazı sitelerde kuponu olanlar gerçekten uygun ürün bulma konusunda sıkıntı yaşayabiliyorlar. Mesela diyelimki Morhipo veya Gg üzerinde kuponu olan bir kullanıcı bu sitelerde diğer yerlere göre en uygun veya dip fiyata düşmüş ürünleri mağaza bazlı olarak nasıl bulabilir? Yine aynı şekilde ürün bazlı olarak da düşünebiliriz.

Akakçe, cimri, fiyatseyir, spydrop vb. gibi diğer üyelere yardımcı olacak taktikler konusunda bilgiler paylaşılırsa güzel olur diye düşünüyorum.
  • Teşekkürler cohannan. Aslında Sıcak Fırsatlar bölümünde bu tarz başlıklar olsa çok iyi olur. Yani balığı vermektense balık tutmayı öğretir. Özellikle spydrop falan artık çalışmıyorken böyle taktiklere ihtiyaç oluyor.

Ben de bir ara buna benzer bilgilendirici bir başlık oluşsun diye adım atmıştım ama silinmişti.

Biliyorsunuz bazı siteler veya uygulamalar fiyat karşılaştırmaları yapma imkanı veriyor. Son günlerde gördüğüm mesajlarda hangi uygulama veya sitenin hangi amaçla kullanılabileceği konusunda yardım isteyenleri görüyorum.

Özellikle bazı sitelerde kuponu olanlar gerçekten uygun ürün bulma konusunda sıkıntı yaşayabiliyorlar. Mesela diyelimki Morhipo veya Gg üzerinde kuponu olan bir kullanıcı bu sitelerde diğer yerlere göre en uygun veya dip fiyata düşmüş ürünleri mağaza bazlı olarak nasıl bulabilir? Yine aynı şekilde ürün bazlı olarak da düşünebiliriz.

Akakçe, cimri, fiyatseyir, spydrop vb. gibi diğer üyelere yardımcı olacak taktikler konusunda bilgiler paylaşılırsa güzel olur diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkür ederim

• Teşekkür ederim kardeşim

• Teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ülke uçuşta geçen sene başında bu model 170 TL idi şimdi 500 kusur tl

• teşekkürler hocam gayet iyi bir paylaşım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.