Şimdi Ara

Amazon Fire TV 4K UHD| FireFox Web Browser+ Kodi + ipTV + Netflix + beIN CONNECT + Spotify (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.135
Cevap
165
Favori
142.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mr arkadaşlar. Cihazı yeni kullanmaya başladım ben de. Yaz aylarında yurtdışında gelen yakınlarıma aldırmıştım fakat Netflix dahil hiçbir uygulama kuramamıştım. Bir kenarda duruyordu cihaz oyle. Geçenlerde biraz vaktim oldu üzerine düştüm baya. Buradaki konudan haberim bile yoktu

neyse fake Amerika adresi girerek çözdüm. Netflix ve es indirdim. Netflix çok stabil ve başarılı çalışıyor. Kodi için geniş bir zamanda tekrar bakacağım.

Merak ettiğim, wd TV live ile modemime bağladığım hdd deki filmleri izleyebiliyordum. Bu cihazda da ev ağımdaki içerikleri altyazılı olarak dts ses ile izleyebilmenin bir yolu var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 23 Şubat 2018; 10:25:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç tane smartyoutube ,youtube vs kurdum güzel çalışıyor.Youtube yi türkçe kullanma imkanı varmı?
    Bir de sd kart takdım.Format etmek istiyor ama edemiyor.Sd karta cihazda nerden format atabilirim veya pc de hangi formatta yapsam cihaza takınca direk görür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

Mr arkadaşlar. Cihazı yeni kullanmaya başladım ben de. Yaz aylarında yurtdışında gelen yakınlarıma aldırmıştım fakat Netflix dahil hiçbir uygulama kuramamıştım. Bir kenarda duruyordu cihaz oyle. Geçenlerde biraz vaktim oldu üzerine düştüm baya. Buradaki konudan haberim bile yoktu

neyse fake Amerika adresi girerek çözdüm. Netflix ve es indirdim. Netflix çok stabil ve başarılı çalışıyor. Kodi için geniş bir zamanda tekrar bakacağım.

Merak ettiğim, wd TV live ile modemime bağladığım hdd deki filmleri izleyebiliyordum. Bu cihazda da ev ağımdaki içerikleri altyazılı olarak dts ses ile izleyebilmenin bir yolu var mı acaba?

5+1 ses almak için ya cihazı avr'ye bağlamanız lazım ya da şu linkteki cihazdan alıp ses sisteminize bağlamanız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeacoN -- 26 Şubat 2018; 1:36:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbom38

Bir kaç tane smartyoutube ,youtube vs kurdum güzel çalışıyor.Youtube yi türkçe kullanma imkanı varmı?
    Bir de sd kart takdım.Format etmek istiyor ama edemiyor.Sd karta cihazda nerden format atabilirim veya pc de hangi formatta yapsam cihaza takınca direk görür?

FAT 32 olarak formatlaman gerekiyor... 128gb a kadar destek veriyor...
  • ürünü kampanyaya girmiş....

Amazon Fire TV 4K UHD| FireFox Web Browser+ Kodi + ipTV + Netflix + beIN CONNECT + Spotify

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 26 Şubat 2018; 12:59:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

quote:

Bir kaç tane smartyoutube ,youtube vs kurdum güzel çalışıyor.Youtube yi türkçe kullanma imkanı varmı?

128 gb kadar desteklediğini biliyorum. Sd kart fat 32 formatlı ama cihaza takınca görüyor,yinede formatlama istiyor.Cihazda nerden format atacağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 26 Şubat 2018; 13:8:5 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

quote:

128 gb kadar desteklediğini biliyorum. Sd kart fat 32 formatlı ama cihaza takınca görüyor,yinede formatlama istiyor.Cihazda nerden format atacağım?

en iyisi bilgisayardan formatlamak cihaz üzerinden sd kartı formatlama hakkında bilgim yok...
  • Arkadaşlar selam,

Aşağıdaki modeli almayı düşünüyorum ama bütün özelliklerinden yararlanabilir miyiz?

www.amazon.com
    Fire TV with 4K + HD Antenna Bundle - Amazon Official Site
    https://www.amazon.com/dp/B07592RZ8M/ref=fs_ods_ccb

Yerel kanalları vs. çalıştıracağını belirtmiş. Ayrıca yorumlarda bazı arkadaşlarımız kutudan çıktığı gibi kullanabilmiş bazıları ise bir ton aracı program kurmak zorunda kalmış. Almayı planladığım model : All-new Fire TV with 4K Ultra HD (2017 Edition, Pendant) + HD Antenna veya antensiz olanı.

Cevaplarınız için teşekkürler.
  • Mart ayında amazon turkiye'ye geliyor [ amazon.com.tr ]

http://www.diken.com.tr/belli-oldu-amazon-mart-ayinda-turkiyede-test-satislarina-baslayacak/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alierr -- 27 Şubat 2018; 1:2:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fpscan

Arkadaşlar selam,

Aşağıdaki modeli almayı düşünüyorum ama bütün özelliklerinden yararlanabilir miyiz?

www.amazon.com
    Fire TV with 4K + HD Antenna Bundle - Amazon Official Site
    https://www.amazon.com/dp/B07592RZ8M/ref=fs_ods_ccb

Yerel kanalları vs. çalıştıracağını belirtmiş. Ayrıca yorumlarda bazı arkadaşlarımız kutudan çıktığı gibi kullanabilmiş bazıları ise bir ton aracı program kurmak zorunda kalmış. Almayı planladığım model : All-new Fire TV with 4K Ultra HD (2017 Edition, Pendant) + HD Antenna veya antensiz olanı.

Cevaplarınız için teşekkürler.

anten Türkiye de iş görmeyecektir muhtemelen... karasal yayınlar için... antensiz modelini almanızı tavsiye ederim...
  • Çoğu cihazda türkçe dil var. Amazon Fire TV 4K türkçe dil seçeneği olsa iyi olurdu.Yabancı dili olan arkadaşlar üretici amazom yetkililerine iletebilirlermi?
    Bazı cihazların bir çok dosyası komutla dışarı çıkarılıp düzenlenip içe aktarılabiliyor. Amazomda böyle bir imkanımız varmı?Forumlarda dikkatini çeken arkadaş oldumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 27 Şubat 2018; 13:13:27 >
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt
    Amazon ulkemize girdi ve martta satislara baslayacak. belki ileride cihazlarina turkce dil eklerler. (kindle, fire tablet vs)

bence bu cihazda turkce dil destegi olmasi muhim degil. birkac temel ayari yaptiktan sonra geriye sadece keyfini cikarmak kaliyor :)

indirdigimiz uygulamalarin cogunda zaten turkce dil destegi var bence asil onemli olan bu. (kodi, netflix, esfile vb)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alierr

Amazon ulkemize girdi ve martta satislara baslayacak. belki ileride cihazlarina turkce dil eklerler. (kindle, fire tablet vs)

bence bu cihazda turkce dil destegi olmasi muhim degil. birkac temel ayari yaptiktan sonra geriye sadece keyfini cikarmak kaliyor :)

indirdigimiz uygulamalarin cogunda zaten turkce dil destegi var bence asil onemli olan bu. (kodi, netflix, esfile vb)

Amazom fire tv yi şu an ingilizce kullanıyorum.Kullandıkça ingilizceye bir süre sonra alışılıyor. Tabiki türkçe dil seçeneği gelse daha iyi olur.Dediğiniz gibi bazı uygulamalarda kodi,esfile de türkçe dil desteği var.Kullanıyorum.Netflix üyeliğim yok.Youtubede türkçe seçenek bulamadım.Olan bir apk sı varmı?

Menüleri kullanırken,

Settings > System > Developer Options daki ayarlarda,

-ADB debugging
    -Usb debugging
    -App from Unknown Sources
    OFF/ON

zaman zaman yapmak gerekiyor.Bu ayarların türkçe karşılığı tam olarak nedir?
    Bir de uğraşırken usb yi kapattım,görmez oldu menüleri ara ara bir süre sonra buldum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alierr

Amazom fire tv yi şu an ingilizce kullanıyorum.Kullandıkça ingilizceye bir süre sonra alışılıyor. Tabiki türkçe dil seçeneği gelse daha iyi olur.Dediğiniz gibi bazı uygulamalarda kodi,esfile de türkçe dil desteği var.Kullanıyorum.Netflix üyeliğim yok.Youtubede türkçe seçenek bulamadım.Olan bir apk sı varmı?

Menüleri kullanırken,

Settings > System > Developer Options daki ayarlarda,

-ADB debugging
    -Usb debugging
    -App from Unknown Sources
    OFF/ON

zaman zaman yapmak gerekiyor.Bu ayarların türkçe karşılığı tam olarak nedir?
    Bir de uğraşırken usb yi kapattım,görmez oldu menüleri ara ara bir süre sonra buldum.

evet... kullanımı kolay türkçeye gerek yok.

ADB debugging
    CHIP Online
    Android'de sıkça duyduğumuz "adb" nedir?
    https://www.chip.com.tr/haber/androidde-sikca-duydugumuz-adb-nedir_62707.html

Usb debugging
    http://www.milliyet.com.tr/-usb-hata-ayiklama-modu-ne-ise-yarar--mobil-haber-1655327/

App from Unknown Sources .. bilinmeyen kaynaktan gelen aplikasyon
  • Arkadaşlar iyi akşamlar

Amazon fire stick kullaniyorum

Tam 4 tane amazon hesap kurdum ama bir turlu Smart IPTV programini indiremedim sorunu nasıl halledebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ua_mami U kullanıcısına yanıt
    GSE SMART IPTV 4.6 öneririm ... .. beğenerek kullanıyorum
    https://apk.tools/details-gse-smart-iptv-apk/

kullanıcı adı şifre we host adresini xtream codes api sekmesine yaz.

Amazon Fire TV 4K UHD| FireFox Web Browser+ Kodi + ipTV + Netflix + beIN CONNECT + Spotify

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 2 Mart 2018; 17:32:11 >
  • Tolga_06tr kullanıcısına yanıt
    Gse pek güvenilir değil diye biliyorum, şifreleri çalınan çok insan var. iptv için perfect player'i öneririm ayarlardan buffer süresini de 4 yaparsanız takılma yaşamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeacoN

Gse pek güvenilir değil diye biliyorum, şifreleri çalınan çok insan var. iptv için perfect player'i öneririm ayarlardan buffer süresini de 4 yaparsanız takılma yaşamazsınız.

Bende uzun süredir perfect player kullanıyorumdum.Miboxta son zamanlarda takılmalar başlayınca prog tv ye dönmüştüm.Prog tv de de amazom cihazımda bazı kanallar ses gelmiyor.Tekrar perfect döndüm.

perfect palyerde .....ayarlardan buffer süresini de 4 yaparsanız ... diyorsunuz bu ayar nerde hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeacoN

uzun zamandır kullanıyorum gse yi arayüzü ve kullanım kolaylığı kannalları sınıflandırma vs güzel... 12 kişi var iptv verdiğim ve gse kullanıyorlar , şimdiye kadar çalınma gibi bi sıkıntı yaşamadık..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.