Şimdi Ara

Amazon Fire TV 4K UHD| FireFox Web Browser+ Kodi + ipTV + Netflix + beIN CONNECT + Spotify (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.135
Cevap
165
Favori
142.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cimbom38

quote:

Orijinalden alıntı: DeacoN

Gse pek güvenilir değil diye biliyorum, şifreleri çalınan çok insan var. iptv için perfect player'i öneririm ayarlardan buffer süresini de 4 yaparsanız takılma yaşamazsınız.

Bende uzun süredir perfect player kullanıyorumdum.Miboxta son zamanlarda takılmalar başlayınca prog tv ye dönmüştüm.Prog tv de de amazom cihazımda bazı kanallar ses gelmiyor.Tekrar perfect döndüm.

perfect palyerde .....ayarlardan buffer süresini de 4 yaparsanız ... diyorsunuz bu ayar nerde hocam.

settings'e tıkla orada playback menusu var.

Amazon Fire TV 4K UHD| FireFox Web Browser+ Kodi + ipTV + Netflix + beIN CONNECT + Spotify
  • Denedim hepsini hicbir şekilde yükleme yapamıyorum

Amazondan 10 tane hesap kurdum.
    Cihaz yükleme yapmıyor hatalı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ua_mami -- 4 Mart 2018; 20:25:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua_mami

Denedim hepsini hicbir şekilde yükleme yapamıyorum

Amazondan 10 tane hesap kurdum.
    Cihaz yükleme yapmıyor hatalı!

Cihaza amazom hesabınız ile giriş yapamadınızmı?Neden 10 tane hesap kurdunuz?

Menülerde girin,

Settings > System > Developer Options daki ayarlardan

-App from Unknown Sources ON yapın.Yüklemesi lazım.

Size özelden pm attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 5 Mart 2018; 8:27:14 >
  • amazon.de uzerinden prime video uyeligi satin alan var mi aramizda?

Amerikan ucretli prime uyeligim var (amazon.com) TR'de fire tv ya da pc'den prime video iceriklerini izleyemiyorum. tr'de oldugum icin cografi kisitlama var.

tr'de 'prime video' izleyebilmek icin amazon.de uzerinden uye olmak lazim.

asil merak ettigim; amazon.de uzerinden 'prime video' satin alirsak fire tv uzerinden izleyebilir miyiz?

https://www.primevideo.com/ (ilk 6 ay 3 euro)
  • DeacoN kullanıcısına yanıt
    GSE IPTV yükledim ben ama google play servisleri uyarısı alıyorum çalışmadı
  • xlegend kullanıcısına yanıt
    iki sayfa geriye giderseniz orada bu konu ile alakalı linkler paylaşmıştım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alierr

amazon.de uzerinden prime video uyeligi satin alan var mi aramizda?

Amerikan ucretli prime uyeligim var (amazon.com) TR'de fire tv ya da pc'den prime video iceriklerini izleyemiyorum. tr'de oldugum icin cografi kisitlama var.

tr'de 'prime video' izleyebilmek icin amazon.de uzerinden uye olmak lazim.

asil merak ettigim; amazon.de uzerinden 'prime video' satin alirsak fire tv uzerinden izleyebilir miyiz?

https://www.primevideo.com/ (ilk 6 ay 3 euro)

Amerika üyeliği alınca smart dns kullanınca firetv den içeriği izleyebiliyorum.Tr için olan prime video.2,99 üyelik aldığımda fire tvden malesef izleyemiyorum.Netflixdeki gibi çalışmıyor.TR aboneliklerde fire tv bölge kısıtlamasına takılıyor. Daha önce roku playerde aynı şekildeydi ama şimdi tr üyeliği roku player destekliyor.

• toful T kullanıcısına yanıt
    cevap icin cok tesekkurler. 'prime video' tr icin aktif ama fire tv uzerinden erisim yasak demek ki, cok sacma.
    gerci amazon bu ay ulkemizde satislara baslayacak, fire tv'de 'prime video' engelini kaldirirlar belki. amerika disi ulkeler icin 'fire tv stick basic edition' cikardilar 100'den fazla ulkede calisiyor fakat tr aralarinda yok.

vpn ya da proxy'e para vermek istemiyorum. fire tv'ye ekran yansitmak daha ucuz ve mantikli gibi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: alierr

cevap icin cok tesekkurler. 'prime video' tr icin aktif ama fire tv uzerinden erisim yasak demek ki, cok sacma.
    gerci amazon bu ay ulkemizde satislara baslayacak, fire tv'de 'prime video' engelini kaldirirlar belki. amerika disi ulkeler icin 'fire tv stick basic edition' cikardilar 100'den fazla ulkede calisiyor fakat tr aralarinda yok.

vpn ya da proxy'e para vermek istemiyorum. fire tv'ye ekran yansitmak daha ucuz ve mantikli gibi :)

Yakın zamanda acılır.zira roku player içinde bir kaç ay önce açık değildi.şimdi açık

• toful T kullanıcısına yanıt
    you can try this app also for same use:https://terrariumtv.co/

• quote:

Orijinalden alıntı: ayeshaji

you can try this app also for same use:https://terrariumtv.co/

nice work... just download it to blustacks and its working perfect... I'll try it tonight on fire tv :)

dizilerin yeni sezonlarının olması altyazıyı kolay eklemesi vs hoşuma gitti ... bu arada stremio yu düzgün çalıştıramadım fire tv de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 9 Mart 2018; 11:4:45 >
  • Tolga_06tr kullanıcısına yanıt
    terrariumtv'yi youtube'da gormustum. deneyip buraya yazacaktim :)

stremio'nun sitesinde android icin 2 tane link var. Google Play'de ki versiyon 3 gun once guncellenmis v0.45 olmus. fakat direk apk seklinde olan v0.44 (bende bu yuklu, ustte beta yaziyor)

birazdan google play'deki versiyonu yukleyecegim. link:
    https://apk.tools/details-stremio-apk/

EDIT: linkteki versiyonu (v0.45) yukledim, 'beta' ibaresi gitmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alierr -- 9 Mart 2018; 21:33:48 >
  • alierr A kullanıcısına yanıt
    son sürüm gayet başarılı ve stabil olmuş. rarbg ve piratebay desteği de gelmiş. teşekkürler paylaşım için.

sanirim 'rarbg' vardi zaten.

terrariumtv'yi de deneyin

Ben de dün akşam yükledim ve bugün ilk filmi sorunsuz izledim.

Bilgilendirme için teşekkür ederim 😊

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben routerima torrent istemcisi kurup harddiskimi bağladım. inidrmek istediğim filmleri sıralayıp gece 2-8 arası akk'den yemeyecek şekilde otomatik indirmeye programladım. Archos Player de filmlerin bilgilerini, cover fotoğraflarını, alt yazılarını vs otomatik olarak internetten indirip çok güzel bir arayüz ile arşivliyor tavsiye ederim.

• fire tv stick2 su an 25$
    fire tv3 ise 45$

buyuk bir indirim

Ben de en çok archos’tan memnun kaldım fakat DTS kodekli filmlere bir çözüm bulamadım !

• freedom77 F kullanıcısına yanıt
    evet dts problemi olan videoları direkt olarak televizyondan açıyorum lokal ağdan. vlc bile açmıyor çok ilginç. codec kurmayı denedin mi?

http://s1.rexdl.com/android/app/Archos-Video-All-Codecs-Plugin-v1.1-www.ReXdl.com.apk

daha denemedim ama bunların işe yaraması lazım.

Teşekkür ederim link için. Dosyayı indirip kurdum. Ağda deneyip haber vereceğim !

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.