Şimdi Ara

Amazon hakkında sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Amazon'dan kaykay almayı düşünüyorum. Fakat aklımda "gümrükte kalır mı?" gibi sorular var. Kaykay 100 dolar bir fiyata sahip.(kargo dahil) Nasıl satın alırım?
    Teşekkürler..
    Bu arada ana konuya kaç kez mesaj attım bana yanıt veren olmadı bu yüzden yeni konu açtım.

Kaykay:http://www.amazon.com/Plan-Mini-Claw-Complete-Skateboard/dp/B00IJPBE2Q/ref=sr_1_19?s=action-sports&ie=UTF8&qid=1398473829&sr=1-19

• şu eleman bilir böyle şeyleri sabah cevap yazar @AvriL<3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 26 Nisan 2014; 4:01:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

şu eleman bilir böyle şeyleri sabah cevap yazar @AvriL<3

Teşekkürler :)
  • Türkiyede kaykay mı kalmadı, taa amazondan buraya kaykay mı gelir?
  • Limit 100 dolar olması lazım ya sorun olmamalı,ayrıca yollayan kişi ile anlaşabiliyorsanız hediye diye yazdırın kafanız rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Limit 100 dolar olması lazım ya sorun olmamalı,ayrıca yollayan kişi ile anlaşabiliyorsanız hediye diye yazdırın kafanız rahat olsun.

Türkiye'de 370 lira arada 170 lira fark var. Amazon'u bir şirket olarak biliyorum. Satıcılar filan var mı ki anlaşabileceğim?
  • http://www.amazon.com/gp/aag/details/ref=aag_m_ss?ie=UTF8&asin=&isAmazonFulfilled=&isCBA=&marketplaceID=ATVPDKIKX0DER&seller=A3RAHGQK0SYUI5#aag_legalInfo

Satıcının "Universo Extremo Boards." üzerine tıklayarak gerekli bilgilere ulaşabilirsin. Her zaman olacak diye bir garanti yok tabi. En altta yazıyor telefon numaraları. Sitelerine de bakarsın bilmiyorum belki mail vardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

http://www.amazon.com/gp/aag/details/ref=aag_m_ss?ie=UTF8&asin=&isAmazonFulfilled=&isCBA=&marketplaceID=ATVPDKIKX0DER&seller=A3RAHGQK0SYUI5#aag_legalInfo

Satıcının "Universo Extremo Boards." üzerine tıklayarak gerekli bilgilere ulaşabilirsin. Her zaman olacak diye bir garanti yok tabi. En altta yazıyor telefon numaraları. Sitelerine de bakarsın bilmiyorum belki mail vardır.

Hocam ana konuda limitin 75€ olduğunu gördüm. 5 lira açığım var. Takılır mı takılırsa da %20 sini veriyormuşuz sanırım.

• Mr. Oğuz kullanıcısına yanıt
    Evet euro olarak 75,ama dolar olarak 100 olması lazım. İkisinin TL olarak birbirine eşit olması gibi bir zorunluluk yok. Tabi hediye yazdır dedim ama o garanti çözüm falan değil,kıllık yapan yine yapıyor yani. Ben sadece biraz kolaylık olsun diye dedim Yakın zamanlarda arkadaşlar yurtdışından malzeme getirdiler ve faturayı düşük gösterip yaptılar bu işi. İşin şans boyutu da var ama limitin altında görünüyorsun sonuç olarak bence sıkıntı çıkmamalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.