Merhabalar. Yardımlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar. Bugün öğlen saatlerinde mail adresime 25 dolar değerinde bir ürün sipariş edildiği maili geldi. Ardından da Amazon hesabım askıya alındı. Sebebi benim iznim olmadan ve yurt dışı kaynaklı alışveriş yapılmasıydı. Ancak ben neredeyse son 4 aydır Amazon hesabımdan alışveriş yapmıyorum. Biri benim hesabıma girerek ya da içinde kayıtlı olan kartımı kullanarak sanırım 25 dolar değerinde hediye çeki almaya çalışmış. Şuan çok endişeliyim sorunun Amazon hesabından mı yoksa mail adresimden mi yoksa yoksa kayıtlı olan kartlarımın çalındığından emin değilim. Amazon prime için bildiğiniz üzere kart kayıtlı olması gerekiyor. Bende bu sebeple papara kartımı kaydettiğimi düşünüyorum. Ayriyetten işbankasi kartım da kayıtlı olabilir. Ancak şuan her iki kartımda da bir eksilme yok, para çıkışı olmamış. Belki de içinde 25 dolar yani 500 TL olmadığı içindir. Genel olarak sizden yardımlarınızı bekliyorum. Amazon bana bir form üzeriden bazı bilgiler ve kart son 4 hane gibi bilgiler istedi Amazon hesabının askısından kurtulması için. Bunları gönderdim. Bankalar ile görüştüm herhangi bir hareketlilik yok dediler. Ben şuan ne yapabilirim ? Amazon hesabım geldikten sonra duruma göre faaliyette bulunucağım. Ve hesabımı sileceğim. Ayriyetten kullandığım kartları da kullanıma kapatmalı mıyım? Hem papara hem iş bank kartını? Veya hesabıma girip çalıntı kredi kartı da kullanmış olabilirler mi ? Yardımlarınızı bekliyorum. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim