Şimdi Ara

Amazon İphone modellerini stoklayıp karaborsacı gibi şatışa sundu. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
7.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben haksız diyemiyorum bu firmalara artık

• seyhmus21 kullanıcısına yanıt

Türkiye'ye gelenin huy değiştirme sebebi halkımızın suistimal etmeye bayılması. Bak amazon açılmış eşya ile kaynıyor. Adam satın alıp işini görüp ardından iade ediyor.

• Amazon zaten eskisi gibi değil.

Amazon Almanya'dan 3 sipariş verdim, üçü de sorunlu.

Birinde ucuza ekran kartı almıştım, iptal edildi.

Diğer ikisinde de kargo kabul edilemez derecede bekledi.

Benimle aynı zamanda aynı ürünü alanların ürünleri eline geçti, ben hâlâ kargo bekliyorum. 1 haftayı aşan kargolama süresi nedir ya? Milattan öncesinde kalmış bildiğin.

Elimde hatalı olduğunu düşündüğüm 2 ürün vardı, Amazon Türkiye'ye iade ettim. Bu sefer de ofm@amazon.com diye bir yerden mail geldi, diyor ki son zamanlarda çok ürün iade etmişim.

Zaten senin müşteri hizmetlerin iade almak istedi bu ürünleri, amaç ne? Zaten müşteri hizmetlerinin tek yaptığı ürünün tahmini teslim tarihine kadar bekleyin demek.

Zaten Amazon sitesi ve ürün arama sistemi bence çok kötü.

Ciddi ciddi soğudum Amazon'dan şu son zamanlarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• amazon istediği gibi satar hacı. ister alırsın ister almazsın. ister bugün satar ister yarın satar. Sen amazona tepki göstereceğine iphone zammının sebebine tepki göster.

• Temel ihtiyaç maddelerinde de yapıyorlar merak etme :) satışlar göstermelik sınırlı. Çoğunluk zamları bekliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Stok yönetimi nedir bilmeyen adamlar gelip burada ahkam kesiyor ahahahaha

Birader adam 10 bin tlye aldığı telefonu 12 ye satsa ne olur, yenisini aldığında zaten pahalıya alacak. Azıcık saksıyı çalıştırın yahu.

• Serbest piyasa.

• Amazon' yaptığında haklı demiyorum ama bizim ülkemizde satışa devam etse bir kişi girip hepsini satın alırdı. Ertesi gün de zamlı fiyattan satardı.

Yine diğerlerinin yanında amazon en iyisi, araç şarjı aldım arabaya uymadı, başka model satın aldım diğerini iade etmek istedim anında para geri yattı ürün de sizde kalsın yazdı. 50 liralık malın peşinde değilim ancak bunu yapacak başka bir firma bulana kadar en iyisi amazon.

Kötü tarafları var elbette hep iade ürün yolluyor,bunun nedeni de yine bizim vatandaşlarımız. Fazla iyimser yaklaşıyorlar bizim halkımıza, cep telefonu ekran koruyucuyu da iade almamalı bence. Adam telefonuna takmış çıkarmış geri yollamış. Amazon da iade almış, belki de eski koruyucusunu çıkardı yolladı.

Türkiye'de olduğunu unutmazsa müşteriler de daha memnun olur, fazla iyi niyetli olmaya gerek yok, işini yapsın yeter.

• curiolus C kullanıcısına yanıt

O iş öyle olmuyor işte amazonda 1 kişi gidip hepsini alsın görelim.

direk ban sandığınız gibi değil.

amazon istese tek tek kullanıcıya satar ürünü.

ama karaborsacılık güzel sektör tadını aldılar...

iade kısmı kullan iade et kısmından bahsetmiyorum ben.

amazonun karaborsacılığından konuşuyoruz.

• Haklı olabilirsin ama şöyle özetleyim,

Macbook deri kılıfı bize gelişi 25 usd biz komisyon ve kargo eklediğimizde 29.7 dolar maliyet çıkıyor , fiyat teklifi verenlere bakıyorum 240 tl fiyat alarmında bekliyor.

Bedava görünce alıp ,her haltı değerinin altında almaya alışan bir halk mı yoksa amazon mu kötü niyetli , soruyorum

• Kendileri büfe olsa sigaraya zam gelecek diye saklar. Ama dünyadan haberi olmayan insan gelip burada amozon'u sorguluyor. Koskoca amazon'a itham ediyor. Sen kimsin derler adama. Kendi arasında misket oynar gibi bunlar. Gülün geçin :)

• ülkede ki enflasyonun sorumlusunu amazon zanneden, haksız kazanç sağlayamadığı için deliren bir güruh. evet işte tam olarak toplumun özeti

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.