Şimdi Ara

Amazon İstanbulkart 450/150 İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
3
Favori
2.677
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Istanbulkart Mobil kullanicilarina Amazon'da Prime Day Firsati! Amazon mobil uygulamasindan ilk defa alisveris yapan kullanicilara özel, 16-22 Temmuz tarihlerinde 450 TL ve uzeri alisveriste sepette 150 TL indirim! Indirim kodu: ********** Detaylar icin:https://bit.ly/_amazonn SMS iptal icin ISTRET yazip 6235'e iletebilirsin. ALO 153 BELBIM AS Mersis:0162004473000018 B002

Amazon İstanbulkart 450/150 İndirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Şöyle ki çoğumuz firmalardan şirketlerden gelen smsleri okumuyoruz-okuyamıyoruz ancak burda konusunu görünce dikkatimizi çekiyor. Yoksa burda olan çoğu kampanya bildirim olarak da geliyor ama önemini yada avantajını sonradan farkettiğimiz de oluyor.

Kişiye özel olup olmadığı ibaresi de yok ayrıca ne bileyim ben arkadaşım faydalandırmak düşüncesiyle açtım.

Olayı cok başka yere çekme çaban emin ol ki bu konuyu açmaktan daha da zor. Sen zahmet etmiş yazmışsın ben okurken yoruldum. Umarım SMS sanada gelir.

Selametle.
  • Bakiyeyi de nays ile yüklerseniz %20 de oradan iade alırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kod nereden alınıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet istanbulkart uygulaması üzerinden göremedim kodla alakalı bir sey.

• Kod gelen mesajın içinde bulunuyor.

• SwoRd90 S kullanıcısına yanıt
    Sms mi mail mi geliyor hocam kişiye ozel o zaman.

• Nonchalnt kullanıcısına yanıt
    Normal sms olarak geliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon 200/80 indirim
    geçen yıl açıldı
    Amazon bakiye kod 1000/850
    5 ay önce açıldı
    Amazon 300/120 İndirim
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bu tür konuları anlamıyorum zaten SMS geldiyse haberi vardır adama özellikle SMS gitmiş gelmediyse yararlanamiyoruz kişiye özel zaten

O zaman bu konu niye açılıyor hava mi atıyorsunuz bak bizi İmamoğlu seçti mesaj gönderdi gibi

Yada insanlar kodu arasında dursun diye düşünerek mi açıyorsunuz

Gerçekten amacı bilmiyorum ondan soruyorum

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Şöyle ki çoğumuz firmalardan şirketlerden gelen smsleri okumuyoruz-okuyamıyoruz ancak burda konusunu görünce dikkatimizi çekiyor. Yoksa burda olan çoğu kampanya bildirim olarak da geliyor ama önemini yada avantajını sonradan farkettiğimiz de oluyor.

Kişiye özel olup olmadığı ibaresi de yok ayrıca ne bileyim ben arkadaşım faydalandırmak düşüncesiyle açtım.

Olayı cok başka yere çekme çaban emin ol ki bu konuyu açmaktan daha da zor. Sen zahmet etmiş yazmışsın ben okurken yoruldum. Umarım SMS sanada gelir.

Selametle.

• Teşekkürler hocam, mesaj gelmişti başına bakıp reklam sadece sandım. Kod alttaymış. Nays indirimini de yeni öğrendim. Değerlendirelim.

• İlk alışverişte geçerli herhalde bende geçerli olmadı kod

• İstanbulkart olayını çözemedim.Fiziki kartta skt ve Cvv yok . Dijital kartta geçersiz diyor.Nası kullanılıyo ?

• last_uk kullanıcısına yanıt
    Bende de dijital kartı kabul etmedi.

• Kampanya güzel de amazondan bügüne kadar alışveriş yapmamış kaç kişi vardır ki?

• Ozann kullanıcısına yanıt

Başka kartla ödemeyi deneyebilirsiniz

• Bu istanbulkart kodunun kullanildığı bir hesapta, başka bir sipariş verip yeni bi istanbulkart kodu kullanılabiliyor mu? Deneyen varsa lütfen yazabilir mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • milesbroke kullanıcısına yanıt

Yanlız şöyle bir detay var;

masaüstü webten a.veriş yapıpta mobil telefondan hiç a.veriş yapmamış olanlar faydalanabiliyor.

Ben mesala laptoptan veriyorum siparişlerimi,mobil uygulamadan hiç sipariş vermediğim hesaplar var.Bunlarda geçerli mesala.

• yeni hesap açıp bu kodları kullanmış olsak sorun olur mu acaba?

• çalışmadı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.