Şimdi Ara

Amazon Olayı Hakkında Açıklama ve Tartışma Ana Konusu (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
761
Cevap
15
Favori
66.729
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya öyle okudum da anlamadım konu ne kendimi lahmacuncu ararken sushi restoranında bulmuş gibi hissediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brky kullanıcısına yanıt
    Anlamadığınız ya da anlamak istemediğiniz şeyler var. O cevaplar iki tarafın da onayı olacak şekilde yayınlandı ve günler sürdü konuşmalar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DenzeL_28

7 yıllık üyeyim yazıklar olsun sizin gibi yönetime forum kadrosuna birde 4 senelik amazon sıcak fırsatlar konusunu kilitlemişler kafalarına göre yeni konu açmışlar konu sahibini kendileri olmayınca işlerine gelmedi, utanmıyorlar da milletin mesajlarına karışıyorlar asin kodu atmayın diye emir veriyorlar, yok yeni üyeler ürünü bulamazmış da cart curt, samimiyetsizlikte yalancılıkta zirve yaptınız dürüst olun. alın bu mesajımı da silin anasını satayım siz sildikçe biz atmaya devam edeceğiz elinize ne geçecek merak ediyorum, whatsapp, discord grubu varsa geçin oraya dostlar 1 dk durmamak lazım herkesi de elimizden geldiğince bilgilendirip discord veya whatsapp gruplarına çekelim.

Kilidi kaldırmak için gün oksayla konuşuyorum şansımızı deneyelim bakalım.

• Adam size guzel indirim paylasmis ref linki olsa ne olur olmasa ne olur, kimi forumlar copluge donuyor benden alin gibi, eger alirken bize bindirmiyorsaniz indirimli link paylastiginiz icin tesekkur ederim. Copluk konusunda gercekten bence haklilar, savunan arkadaslarimiz forumun kalabalikligini da hesaba katsinlar herkes iyi niyetli degil 1 kurus icin cabalayan insanlar var rahatsizlik vermemesi adina da engellemisler. Forum daha iyiye gidecekse kazansinlar bana ne yoksa acin bi premium baksin herkes keyfine

• furkanta_resmi kullanıcısına yanıt
    Burada iki mevzu var,

Basit anlaşılır dille anlatacağım,

Bir sitede oturanlarız site yönetimi diyor ki biz araştırmamızı yaptık en uygun boyacı "A" boyacısı ve biz bu boyacıdan para almıyoruz sadece Allah rızası için yapıyoruz, ama isteyen başka boyacıdan boya yaptırabilir, ama kendi boyacısına herhangi bir evi boyatma karşılığında ondan malzeme alamaz, sadece telefon numarasını verebilir,

Sonra bir "B" boyacısı bir boya çeşidini daha ucuza yaptığında ısrarla "B" boyacısı kötü, "A" boyacısını kullanın propagandası yapıp en önemli güven kaynağını biz bundan para almıyoruz, her şeyimiz ortada desin

Sonra siz bir gece sigara içmeye kalktığınızda A boyacısının site yönetimine para verdiğini görün, ne düşünürdünüz?

Ertesi toplantıda da bu konuyu dile getirdiğinizde size "vitaminsiz" desinler, ne derdiniz?

• ahmet. kullanıcısına yanıt
    Halen neden "site kurallarının" olaydan sonra değiştirildiğini açıklamadınız. Madem sorun yoktu niye değiştirme gereği duydunuz?

Neden amazon kurallarını ihlal ettiniz?

Neden kullanıcılara vitaminsiz diyen arkadaşa bir ceza vermediniz?

Neden hesapları banladınız?

Neden üstten konuşuyorsunuz?

Amazon gelirini hangi yolla alıyorsunuz ve vergisini nasıl ödüyorsunuz?

Neden referanssız link paylaşanlara ceza veriliyor, mesajları siliniyor?

Bu forum yardım için mi, sizin para kazanmanız için mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanta_resmi

Adam size guzel indirim paylasmis ref linki olsa ne olur olmasa ne olur, kimi forumlar copluge donuyor benden alin gibi, eger alirken bize bindirmiyorsaniz indirimli link paylastiginiz icin tesekkur ederim. Copluk konusunda gercekten bence haklilar, savunan arkadaslarimiz forumun kalabalikligini da hesaba katsinlar herkes iyi niyetli degil 1 kurus icin cabalayan insanlar var rahatsizlik vermemesi adina da engellemisler. Forum daha iyiye gidecekse kazansinlar bana ne yoksa acin bi premium baksin herkes keyfine

Aynen. Çok doğru tespitler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden bu konuyu kilitlediniz , ASIN kodlarını değiştirmek yorucu olmaya başlamıştı sanırım

https://forum.donanimhaber.com/amazon-sicak-firsatlar-efsanenin-efsanesi--99824023-544

• quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamline®

Sen vitaminlilerdensin galiba kardeş

Bakıyorum editörün vitaminsizler lafına çok içerlenmişsiniz teğmen Dreamline.

Takmayın kafanıza bu kadar.

Şu konu hakkında neden hep sen varsın? Yani nedir olayın? Mağdur olduğunu, kandırıldığını yazanlar tamam, adminlerde tamam, diğer amazon konularında da yazıyordun (konuyu dağıtmayın şeklinde) o da tamam ama buraya neden yazıyorsun? Dilinde pütür kalmadı 1 aydır.

Windows telefonlar bölümünde spam yaparak kastığı 12 k mesaj ile forumda yetkili olamayınca şimdi böyle yaparak olmaya çalışıyor. Fazla dikkate almayın o arkadaşı bloklayın geçin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömürcan

quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamline®

Sen vitaminlilerdensin galiba kardeş

Bakıyorum editörün vitaminsizler lafına çok içerlenmişsiniz teğmen Dreamline.

Takmayın kafanıza bu kadar.

Şu konu hakkında neden hep sen varsın? Yani nedir olayın? Mağdur olduğunu, kandırıldığını yazanlar tamam, adminlerde tamam, diğer amazon konularında da yazıyordun (konuyu dağıtmayın şeklinde) o da tamam ama buraya neden yazıyorsun? Dilinde pütür kalmadı 1 aydır.

Windows telefonlar bölümünde spam yaparak kastığı 12 k mesaj ile forumda yetkili olamayınca şimdi böyle yaparak olmaya çalışıyor. Fazla dikkate almayın o arkadaşı bloklayın geçin.

yedi bitirdi kendini, bide kankası var :)))

• Derdiniz ne birader kimseye giren çıkan yok adam kazanıyorsa da hak ediyor valla hatta keşke en başından beri kazansaydi bir çoğunuz bu adam olmasa Amazon ne bile bilmeyecektiniz kendi cebinize 3-5 kuruş girmedi diye yaygara çıkardınız Evet DH şeffaf olabilirdi bu konuda hatalilar ama burdaki çoğu kişide fazla ileri gidiyor sizin bu para kölesi tavirlariniz sanki çok büyük katkı vermişcesine konuşmalarınız DHnin yaptığının yanında bir hiç adamlar en azından hatasını kabul ediyor bu büyük bir erdemdir sizde olmayan.Yalnızca şu mesajları silme üyeleri banlama olaylarını hafifletirseniz en azından ortalık biraz daha yumuşar.Bizim millet alışık tabi bok atmaya bir açık buldular vur vurabildigin kadar.O arkadaş sayesinde kaç kişi Türkiye pazarından kat kat ucuza ürün aldı siz acaba ne kattınız bu forum için ? Yanlış anlaşılmasın bu tartışmaların çıkmasını %100 doğru buluyorum bu olay şeffaf olmalıydı benim yakindigim sizlerin niyetleri ve sözleri sanki DH cebinizden parayı almış gibi konuşuyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Setunfayks

Derdiniz ne birader kimseye giren çıkan yok adam kazanıyorsa da hak ediyor valla hatta keşke en başından beri kazansaydi bir çoğunuz bu adam olmasa Amazon ne bile bilmeyecektiniz kendi cebinize 3-5 kuruş girmedi diye yaygara çıkardınız Evet DH şeffaf olabilirdi bu konuda hatalilar ama burdaki çoğu kişide fazla ileri gidiyor sizin bu para kölesi tavirlariniz sanki çok büyük katkı vermişcesine konuşmalarınız DHnin yaptığının yanında bir hiç adamlar en azından hatasını kabul ediyor bu büyük bir erdemdir sizde olmayan.Yalnızca şu mesajları silme üyeleri banlama olaylarını hafifletirseniz en azından ortalık biraz daha yumuşar.Bizim millet alışık tabi bok atmaya bir açık buldular vur vurabildigin kadar.O arkadaş sayesinde kaç kişi Türkiye pazarından kat kat ucuza ürün aldı siz acaba ne kattınız bu forum için ? Yanlış anlaşılmasın bu tartışmaların çıkmasını %100 doğru buluyorum bu olay şeffaf olmalıydı benim yakindigim sizlerin niyetleri ve sözleri sanki DH cebinizden parayı almış gibi konuşuyorsunuz.

Ben 23 temmuzdan beri takip ediyorum olayı. Hakaret, küfür, iftira ve tehdit içeren mesajlar, grup reklamları siliniyor, o üyeler ceza alıyor. Ben şahidim. Efendi gibi eleştirisini sunana bişey yapılmıyor. Hiç mesaj silinmelerine ve banlanmalara üzülmeyin bence. Hak ediyorlar. Bazen hatalar oluyor ve cezalar da kalkıyor. % 2-3 hata oluyor. Hatalarını da kabul ediyor adamlar.

Olayların kökeninde eskiye dönük husumetler, hesaplaşmalar, biriken kinler, hırslar var bence. Atıyorum spor bölümde, siyaset bölümünde, teknik bölümlerde ya da bu bölümde alınmış cezalar var. Murata beslenen hırs var. Örneğin adamın 70000 mesajının lafını bile eden var. Adama üslubu sert diyorlar kendileri o adama hakaret ediyorlar burada. Adamın hatası var diye kimse kimseye hakaret etme hakkını kendinde bulamaz. Al işte yukarda birisi de bana sarmış. Yok spam yapmışım da yok 12000 mesajım varmış da. Bana bu forumda yardımlarımdan ve emeklerimden dolayı teşekkür etmiş insanın haddi hesabı yok. Sanıyorlar ki her istediğimiz insanı linç edebiliriz. Yok edebiliriz. Yok öyle bir dünya. Bu düzen değişmeli. Hak edenler hak ettikleri cezaları almalı ki bir daha kimse bu şekil bir kara kampanya yürütememeli. Hakaret edenler, elinde resmi kanıt olmadan vergi kaçakcısı diye insanları hedef gösterenler süreç içinde ya da sonunda bir bedel ödemeli. Kimsenin yaptığı yanına kalmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 7 Ağustos 2017; 1:41:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Deleted your message from little topics Block butonu işe yarıyor bazen..
  • tavsiye ederim, zamanınız değerlidir en azından gidin flash tv de fıkralarla Türkiye'yi izleyin...

Amazon Olayı Hakkında Açıklama ve Tartışma Ana Konusu
  • Yazık. İnsanların sırtından para kazandılar veya kazanma niyetindeler ama bu insanları günlerdir yönetim saygısızlık yapıyor ve yine günlerdir küçük dağları biz yarattık tavrından asla vazgeçmediler.

• olayi hala anlamayanlar var; konu neden para kazandiklari degil, bu ortaya cikinca basta gercegi soylemek yerine kivirmalari ve saklamaya calismalari

• Forumu oluşturan kullanıcılar olarak bu durumu kabul etmediğimizi en başından beri dile getirdik..

Eski konudan devam etmek istedik 'yönetim' türlü oyunlar yaptı;

Bazılarının mesaji editlendi ref link koyuldu

Bazılarının mesaji silindi

Bazıları banlandı

Ve en sonunda konu kilitlemiş!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokbaska -- 7 Ağustos 2017; 3:35:19 >
  • Gittikçe batıyorsunuz. Amazon sıcak fırsatlarını niye kaldırdınız yine ya? Neyse benim aklım ermez gidip vitaminimi alayım.
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Derdin ne senin? Affilate programına mı ortaktın, yoksa bir zeki sen mi varsın? Foruma blok'u senden kurtulmak için getirmişler diyorlar? Şu soruya cevap ver yeter?

Neden forum sözcüsü bize hakaret etti?

Neden olay ilk açıklandığında o linkler "istatistik için para kazanmıyoruz" yalanı atıldı?

Neden ahmet kendisine yöneltilen soruyu adeta "hangi otel, kim söyledi" diye cevaplıyor?

Neden amazon.de'den alacakları para "kayıt dışı" olmak zorunda olmasına rağmen vergi ödediklerini söylüyorlar?

• cokbaska kullanıcısına yanıt
    Biz de özgürlük, insanlık diye uğraşalım didinelim, meğerse ölen ölmüş kalan sağlar hainmiş

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.