Şimdi Ara

Amazon Olayı Hakkında Açıklama ve Tartışma Ana Konusu (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
761
Cevap
15
Favori
66.688
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ana konudaki olayları saat saat takip etmiştim, sonra pek uğramaz oldum, bu konuyu bugun farkettim, sadece baktığım şey ilk özür mesajının değişip değişmediği, sonradan değiştirildiğini gördükten sonra okumadım dahi,ayni tas ayni hamam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu değil forumu bitirdiniz, en azından benim için. Kaç gündür foruma bırak yazmayı girmeyi bile istememişim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamline®

Az biraz daha forumu savunursan Murat'a verdiklerinin yarısına rahat anlaşırsın bence öte yandan vitaminsiz Mesut'un yerine de proteinsiz Callofkinq yakışır

Ban süresini az bile vermişler. Maaşınız az galiba tüm yapabilidiğiniz beni aşağılamaya çalışmak olmuş. Mesut bu olayı canlı yayınla açıklamıştı nerden geldiğini nasıl söylendiğini vs. Yerinde olsam daha da beterini söylerdim kesinlikle. Siz ve bir kaç kişi özellikle forumun aleyhinde olması için elinizden geleni yapıyorsunuz. İnsanları kışkırtmak için yaz babam yaz. Olayın düzelmesini istemek başka bişi forumun neredeyse batmasını yok olmasını istemek bam başka bişi. Bu arada ciddiyim maaş konusunda yardımcı olursanız fikirlerimin nasıl hızlıca sizinkilere benzediğini görebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Konuda her şey yazılıp çizildiğine göre artık konunun kapanma ya da forumla ilgili öneriler bölümüne taşınma zamanı geldi bence. Bundan sonra bu konu üyelere zarar verir bence. Çoğu üye bu konudaki tartışma ve forum kültüründen uzak hakaret içeren, düzeysiz ve seviyesiz mesajlarından ceza aldı yeteri kadar. Herkes bir şeyler sordu kendince. Cevaplar da verildi. Daha fazla uzatmanın alemi yok. Vitaminliydim, vitaminsizdim, seni blokladım, sana beğeni verdim de gidip gelip durup dönüp dolaşıyor konu.

Katılıyorum konu tamamen kilitlenmeli. 3-5 tane başka yerlerden gelen kişiler yazıyor da yazıyor. Bilgi kirliği almış başını gitmiş. DH nin batmasından ya da abone kaybetmesinden en çok kimler finansal olarak kazanacaksa resmen forum onların bilgi kirliği ve bazı insanları hiç bir şey okumadan bilmeden mantıklı bir şekilde olaya bakmasına bile fırsat vermeden sürü gibi toplanıp papağan gibi aynı yazılarla dolu bu konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: zucchero

Konuyu değil forumu bitirdiniz, en azından benim için. Kaç gündür foruma bırak yazmayı girmeyi bile istememişim.

Anlıyorum. Zor bir durum. Dışardan destek almanızı tavsiye ediyorum size. Gezin, tozun, plaja gidin, flash tv'de fıkralarla Türkiye'yi izleyin, hayatın tadını çıkarın. Bu arada cevap veriyorum, 2 gündür. 2 gündür foruma yazmamışsınız. 2 gün öncesinde maşallahınız var. Ben de bir keresinde 2 gün yazmamıştım foruma. Anlıyorum sizi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Callofkinq

quote:

Az biraz daha forumu savunursan Murat'a verdiklerinin yarısına rahat anlaşırsın bence öte yandan vitaminsiz Mesut'un yerine de proteinsiz Callofkinq yakışır

Ban süresini az bile vermişler. Maaşınız az galiba tüm yapabilidiğiniz beni aşağılamaya çalışmak olmuş. Mesut bu olayı canlı yayınla açıklamıştı nerden geldiğini nasıl söylendiğini vs. Yerinde olsam daha da beterini söylerdim kesinlikle. Siz ve bir kaç kişi özellikle forumun aleyhinde olması için elinizden geleni yapıyorsunuz. İnsanları kışkırtmak için yaz babam yaz. Olayın düzelmesini istemek başka bişi forumun neredeyse batmasını yok olmasını istemek bam başka bişi. Bu arada ciddiyim maaş konusunda yardımcı olursanız fikirlerimin nasıl hızlıca sizinkilere benzediğini görebilirsiniz.

Bence de az bir ceza aldı alıntı yaptığınız kişi. Hangi konudan ceza aldı biliyor musunuz? Söyleyeyim. Konu dışına bir konu açmış bu kişi.

Diyor ki; "donanımhaber.com şeref.com onur.com halsiyetsiz.com adreslerinin sahibiydi. Ne oldu onları sattı mı?"

Ondan sonra yok beni banladılar da, yok hiçbir hakaret içermeyen, sadece eleştiri içeren mesajımı sildiler de, falancayı niye banladınız da, banları kaldırın da, özür dileyin de, kem küm...

• Sorulan mantikli sorulara bir tane cevap yok ama elestireni utanmasaniz fetocu falan ilan edeceksiniz. Nasil bir ekol lan bu, sorun cok acik ve net. Neden siradan kullanicilarin mesajlarini caktirmadan editleyip bulduklari linklere referans eklediniz? Niye ortaya cikinca inkar etmeye kalktiniz, insanlari salak yerine koydunuz. Bunu icine sindirip savunan iki kisi (ki onlarda lejyoner muhtemelen) ile kendinizi aklayamazsiniz. Daha da sivamayin artik, kendi maasli elemaniniz ref li link paylassin diger kullanicilari rahat birakin. Inat etmeniz size zarar, a d bl ock var, ref silen eklentiler var. Forumu kullanan cogunluk deneyimlu kullanici, is inada binerse size zirnik ka zan dir maz!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Konuda her şey yazılıp çizildiğine göre artık konunun kapanma ya da forumla ilgili öneriler bölümüne taşınma zamanı geldi bence. Bundan sonra bu konu üyelere zarar verir bence. Çoğu üye bu konudaki tartışma ve forum kültüründen uzak hakaret içeren, düzeysiz ve seviyesiz mesajlarından ceza aldı yeteri kadar. Herkes bir şeyler sordu kendince. Cevaplar da verildi. Daha fazla uzatmanın alemi yok. Vitaminliydim, vitaminsizdim, seni blokladım, sana beğeni verdim de gidip gelip durup dönüp dolaşıyor konu.

Uzay yolundaki ışın kalkanları bile senin kadar savunamazdı donanım haberin bu yaptığını, tebriği hak ettin

• quote:

Orijinalden alıntı: hilmignc

quote:

Uzay yolundaki ışın kalkanları bile senin kadar savunamazdı donanım haberin bu yaptığını, tebriği hak ettin

Hangi uzay yolundaki? Turist Ömer uzay yolundaki mi?

Ziyaretçiler vardı bir de. Cumartesi geceleri yayınlanırdı.

• hilmignc kullanıcısına yanıt
    Blokla geç dostum harcayacağın vakte değmezler güven bana Gözlüklerini ellerinden almadığın sürece anlatamazsın, tüm enerjini alır götürürler
  • quote:

quote:

quote:

Bence de az bir ceza aldı alıntı yaptığınız kişi. Hangi konudan ceza aldı biliyor musunuz? Söyleyeyim. Konu dışına bir konu açmış bu kişi.

Diyor ki; "donanımhaber.com şeref.com onur.com halsiyetsiz.com adreslerinin sahibiydi. Ne oldu onları sattı mı?"

Ondan sonra yok beni banladılar da, yok hiçbir hakaret içermeyen, sadece eleştiri içeren mesajımı sildiler de, falancayı niye banladınız da, banları kaldırın da, özür dileyin de, kem küm...

Forum sanki herşeyi üyelere sormak zorundaymış gibi birde hava oluşturuluyor biz varsak varsınız yoksak yoksunuz vs. Ne kadar gereksiz konuşmalar. Birde foruma küstüm hadi ben gidiyorum yönetim çok kötü artık abc sitesinde konu açarız. Şunları yazana kadar git orda konu aç o kadar komik ki yapılanlar adam onu bile orada değil yine dh de dile getiriyor :D. Bu adamların özel para ile buraya gelip bir şeyler yazdığına adım gibi eminim.

• cevaplan(a)mayan sorularımız var. artık ülkemizde standart haline gelen bir uygulama olarak, deve kuşunu örnek alan forum yönetimi kafasını kuma gömmüş, olayın unutulmasını bekliyor. elbet bir gün unutulur yöneticiler, siz hiç küsüm çekmeyin.

yalnız ilk mesajı sadece 13 kişi beğenmiş, forum yöneticileri, editörleri vs bir araya gelse daha çok adam çıkardı, demek ki yazanı bile tatmin etmemiş sözüm ona açıklamalar
  • Konuyu takip ediyorum da cevaplanması gereken sorular cevaplandı bence. Cevaplanmayan ya da cevaplanamayan sorular ise saçma sapan sorulardı bence. Örneğin; ofisinizin çevre temizlik vergilerini ödediniz mi gibilerinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: WoltreX

Özel para ile mi? Özel para dediğin mesela "Amazon coin" gibi bir şey ile mi bir şeyler yazılıp çiziliyor Gereken cevabı forum yetkililerin vermesi gerekirken ki baştan sona inceledim çoğu soruya cevap vermedikleri için zan altındalar halen ama hayırdır size giren çıkan ne?

"Amazon Olayı Hakkında Açıklama ve Tartışma Ana Konusu" başlık bu adı üstünde tartışma konusu gocunmayın bu kadar Başlığı atıp konuşanları susturmaya çalışarak düzeltmeye çalışılan durum daha da kötüleştirdi. Amazon a hiç şikayet yazmayacak adam bile gitmiş şikayet etmiştir DH yi. Kimsenin cebinden 1 kuruş çıkmamasına rağmen şikayetlerden ötürü amazon karar alıp donanımhaber-21 tagı silindiğinde "Keşke başta özür dilesek konu kapansaydı" denilir mi sizce? Bakalım göreceğiz süreci.

Forum yöneticisi olsam ana konuda emeği geçen fırsat paylaşanlardan özür dileyip kazanılan varsa kazancın bir bölümünden kenara ayırıp oyun bilgisayarı olabilir tablet olabilir çekilişle dağıtırım hakkınızı helal edin deyip yoluma devam ederim. Hem olay bu kadar büyümezdi hemde DH nin marka değerini korurdum 13 bin sayfalık konu 1 kişinin emeğiyle olacak iş değil forum üyelerini küçümsemeyin bu kadar..

Kişisel tartışmaya çevirmeye niyetim yok ama insan haklı olduğu yerde ,size giren çıkan ne derse aslında demek ki haksızmış tabi yazacak güzel şeylerde bulamamış ne yapsın bunu yazmış diyor insan. Benim gocunduğum hiçbir şey yok, bunu çok rahat anlamış olmanız lazımdı. Soruların büyük kısmına cevap verilmiş benim gözümde. Troller bana yapışmasın diye buna pek örnek felan da verip irdelemeyeceğim ama cevap verilen çok güzel noktalar ve önemli sorular var. Facebook gidecek üyeleri toplayacak diyecek ki falan bilmem konusunu şöle mi yapsak :D. Donanım haber işi gücü bırakacak gelecek diyecek ki sevgili üyeler böle böle amazonla anlaştık linkler üzerinden para kazanma ihtimalimiz var veya kazanacağız haberiniz olsun.
    Dakika1 yeni konu "donanım haber paragözdür buyrun ıspatı!"
    dakika2 yeni konu "donanımhaber de herşey para!"
    dakika3 yeni konu "biz varsak varsınız herşeyide para yapmayın kardeşim!"
    dakika4 yeni konu "forumu bırakıyorum(eski epeyi en eski daha da eski forum bile açılmadan üye olan üye)"

Açıkcası ÇOK yerinde bir karar dhnin yaptığı. Zaten bunu ilk başta söyleserdi varya şuan forum Türkiye gündemine oturmuş "hırsızlar" komisyon bile vermiyorlar" bizde kazanmalıyız arkadaşlar" gelin biz anlaşım amazonla" vs vs vs vs vs...

Üyelerden para çıkışı olmamış zaten bedava kullanıyorlar amazon konusunu Murat isimli kişi bedavaya tonla iş yapmış o kadar kişi gitmiş bişiler almış. Sizin ürünlere zam gelmemiş kargonuz aksamamış aksine hep sıcak fırsatlardan ürün almışsınız şu durum altında bu konuya celallenip bişiler yapmak isteyen ya da yapan adam ancak özel para ile (belli olmaz belki birileri amazon coin sözü vermiştir para cinsini bilemeyeceğim :)) yapılabilir.

Haber verilmemiş yöneticiler keşke verseydik demiş bence bu cümle kırgın olan üyeye yeter de artar amacınız ney anlamıyorum ki? Forum mu batsın? yok mu olsun? amazonla anlaşmak kurmasını istediğiniz bir yapınız mı var? rakip mi olmak istiyorsunuz ki şimdiden zarar verdiğimiz kadar verelim havasında bazı üyeler özellikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Callofkinq -- 10 Ağustos 2017; 18:44:32 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WoltreX

Özel para ile mi? Özel para dediğin mesela "Amazon coin" gibi bir şey ile mi bir şeyler yazılıp çiziliyor Gereken cevabı forum yetkililerin vermesi gerekirken ki baştan sona inceledim çoğu soruya cevap vermedikleri için zan altındalar halen ama hayırdır size giren çıkan ne?

"Amazon Olayı Hakkında Açıklama ve Tartışma Ana Konusu" başlık bu adı üstünde tartışma konusu gocunmayın bu kadar Başlığı atıp konuşanları susturmaya çalışarak düzeltmeye çalışılan durum daha da kötüleştirdi. Amazon a hiç şikayet yazmayacak adam bile gitmiş şikayet etmiştir DH yi. Kimsenin cebinden 1 kuruş çıkmamasına rağmen şikayetlerden ötürü amazon karar alıp donanımhaber-21 tagı silindiğinde "Keşke başta özür dilesek konu kapansaydı" denilir mi sizce? Bakalım göreceğiz süreci.

Forum yöneticisi olsam ana konuda emeği geçen fırsat paylaşanlardan özür dileyip kazanılan varsa kazancın bir bölümünden kenara ayırıp oyun bilgisayarı olabilir tablet olabilir çekilişle dağıtırım hakkınızı helal edin deyip yoluma devam ederim. Hem olay bu kadar büyümezdi hemde DH nin marka değerini korurdum 13 bin sayfalık konu 1 kişinin emeğiyle olacak iş değil forum üyelerini küçümsemeyin bu kadar..

Kişisel tartışmaya çevirmeye niyetim yok ama insan haklı olduğu yerde ,size giren çıkan ne derse aslında demek ki haksızmış tabi yazacak güzel şeylerde bulamamış ne yapsın bunu yazmış diyor insan. Benim gocunduğum hiçbir şey yok, bunu çok rahat anlamış olmanız lazımdı. Soruların büyük kısmına cevap verilmiş benim gözümde. Troller bana yapışmasın diye buna pek örnek felan da verip irdelemeyeceğim ama cevap verilen çok güzel noktalar ve önemli sorular var. Facebook gidecek üyeleri toplayacak diyecek ki falan bilmem konusunu şöle mi yapsak :D. Donanım haber işi gücü bırakacak gelecek diyecek ki sevgili üyeler böle böle amazonla anlaştık linkler üzerinden para kazanma ihtimalimiz var veya kazanacağız haberiniz olsun.
    Dakika1 yeni konu "donanım haber paragözdür buyrun ıspatı!"
    dakika2 yeni konu "donanımhaber de herşey para!"
    dakika3 yeni konu "biz varsak varsınız herşeyide para yapmayın kardeşim!"
    dakika4 yeni konu "forumu bırakıyorum(eski epeyi en eski daha da eski forum bile açılmadan üye olan üye)"

Açıkcası ÇOK yerinde bir karar dhnin yaptığı. Zaten bunu ilk başta söyleserdi varya şuan forum Türkiye gündemine oturmuş "hırsızlar" komisyon bile vermiyorlar" bizde kazanmalıyız arkadaşlar" gelin biz anlaşım amazonla" vs vs vs vs vs...

Üyelerden para çıkışı olmamış zaten bedava kullanıyorlar amazon konusunu Murat isimli kişi bedavaya tonla iş yapmış o kadar kişi gitmiş bişiler almış. Sizin ürünlere zam gelmemiş kargonuz aksamamış aksine hep sıcak fırsatlardan ürün almışsınız şu durum altında bu konuya celallenip bişiler yapmak isteyen ya da yapan adam ancak özel para ile (belli olmaz belki birileri amazon coin sözü vermiştir para cinsini bilemeyeceğim :)) yapılabilir.

Haber verilmemiş yöneticiler keşke verseydik demiş bence bu cümle kırgın olan üyeye yeter de artar amacınız ney anlamıyorum ki? Forum mu batsın? yok mu olsun? amazonla anlaşmak kurmasını istediğiniz bir yapınız mı var? rakip mi olmak istiyorsunuz ki şimdiden zarar verdiğimiz kadar verelim havasında bazı üyeler özellikle.

Dakika dörtteki örnek efsane yalnız. Ee işte ben 2010'da üye oldum da aslında 2002'den beri takip ediyordum forumu. :)

Geçen hafta profile baktım 12-13 yıllık bir üye site sahibini haberdar etmiş amazondan erotik bir aksesuar linki eklemiş mesaja. Al buna da referans ekle diyor forum sahibine. Evli barklı adama.

Sonra bakmadım gerçi ama uçurulmuştur kesin. Uçurulması da gerekir. Sonra da eee işte 12-13 yıllık hesabımı sadece eleştiri olmasına rağmen banladılar da mahkemeye vereceğim de... Sen 12-13 yıllık hesabından böyle bir terbiyesizliğe imza atarsan kimse de 12-13 yıllık üye bu ceza vermeyelim demez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 10 Ağustos 2017; 19:49:35 >

• O dördüncü örnek yazarken beni de güldürdü . Maalesef böyle yapıyorlar bazen. Bahsettiğiniz kişinin durumu yorum yapılamayacak kadar kötü maalesef. Ne diyeceğimi bilemedim. Bende pek yorum yapan biri değilim çünkü sakin kafayla mantıklı şeyler yazmak bana zor gelmiştir hep, genelde okurum en fazla beğenirim bir kaç cevabı yeterli görür geçerim. Ama burada insanlar biraz belki kırgınlıkla belki ya da büyük oranda yanlış yönlendirme ile böle gereksiz bir tavır takınmış üzücü buldum. Daha rahat daha ufku geniş insanlar olmamız lazım. Burası basit bir forum olarak görülebilir ama az çok senin iç dünyan yansıyor yazdıklarına bu kadar umarım üstüne alınan olmaz ama bir fikre koyun gibi de takılmamak lazım diye düşünmüyorum. En doğrusu budur da demiyorum ama kafamdaki bu şekilde en azından.

• Callofkinq C kullanıcısına yanıt
    Yazmışın da okumaya gerek duymadım. Bu kadar kelime kullanıp birşey anlatamıyorsunuz Konudan bihabersiniz.

Amazon Olayı Hakkında Açıklama ve Tartışma Ana Konusu

"size giren çıkan var mı" sözü ilk forum yöneticilerinin tarafını tutan Dessa isimli yani sizlerden birisinin bu tartışma konusuna yazı yazanlar için sarfettiği söz olarak gözüme çarptı. Arkadaş konu sahibine yani yönetime haberdar etmiş ve soru sormuş hakaret unsuru varmı diye.. beklendiği gibi Cevap yok ve o mesaj halen duruyor. Vitaminsiz 2 olayıdır bu

Yönetimi arkana alırsan hakaret etmek serbestleşiyor "bok atanlar" denilebiliyor üyelere.. baştan sona bütün sayfaları okuyun daha çok vardır böyle durumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-71C700AC1 -- 10 Ağustos 2017; 20:3:40 >

• Forum Kuralları tamamen kendi hatalarını kapatmak için tekrar düzenlemişler.
  • E yani şimdi olay çözülüp bitti mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalancinin mumu yatsiya kadar yanar demis atalarimiz.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.