Şimdi Ara

Amazon Olayı Hakkında Açıklama ve Tartışma Ana Konusu (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
761
Cevap
15
Favori
66.688
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

''Bu skandalı sarımlasak da mı saklasak; sarımsaklaMASAK da mı saklasak?'' şeklindeydi sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 7 Ağustos 2017; 5:24:16 >
  • Şahsen bu konuda site yönetimi sonuna kadar haklıdır. Neden?

Şimdiye dek buradaki konu olmasaydı pek çoğunuz (bilenler hariç) amazonun ne olduğunu, yapısını, işleyişini, geri dönüşleri ve sağladığı türlü yardım ve hizmetleri bilmiyor olacaktınız. Paşam cebindeki 3 kuruşla ucuza ürün kapatıp, bu site üzerinden ikinci el diye satış yapmaya çalışırken site yönetimi uyusun bu haksızlığa göz yumsun biz çıldıralım. Haklı şekilde bir link paylaşımı yapsın (evet özellikle sizin gibi ölücüler karşısında SONUNA DEK HAKLIDIR BENİM GÖZÜMDE), vay efendim neden yaptın. Yahu sanamı soracaktı? Hiçbiryerden alamayacağın hizmeti bu site üzerinden bedavadan almış kullanıyorsun, üstüne birde sahip olduğun 20 IQ'yu ekleyip DH üzerinden satış yapmaya kalkıyorsun ve site bunun önüne geçince şikayet ediyorsun. Dilerim sizin gibilerin tamamı bundan sonra BANlanırda kurtuluruz.

Bu konu sayesinde hiç olmadığı kadar çok kullanıcıyı bloklama fırsatı buldum. Teşekkürler DH ekibi. Herşey gayet güzel ve özenli şekilde açıklanmış, destek olacağı yerde köstek olan insanlardan fazlası değilsiniz. Umarım site sizden yakın zamanda kurtulurda ölücülerden arınmış daha güzel konularda birarada olma fırsatı yakalarız. Net!

• Kendi açımdan; olay gizli kapaklı yapılmasaydı, sorun yoktu. Önemli olan niyet/insanlık bence her zaman.

Birde Mesut faktörü var, millete öyle sallayıp sallayıp birde onların üzerinden para kazanmaya çalışmak hoş değil. Yok vitaminsizler vs hoş değil. Benim lisedeki kardeşim böyle hitaplarda bulunmuyor.

Bir haftadır bırakın linke tıklamayı amazon konusuna girmiyorum. Günde 2-3 kere girerdim normalde.
  • Fırsat bulan/paylaşan/zamanını harcayan adamların çoğunu harcadınız zaten hepsi discorda whatsappa falana filana gitti bu saatten sonra buradaki konu devam etse ne olur etmese ne olur.Sizde kaybettiniz bizde kaybettik tebrik ediyorum kriz yönetiminizi.
  • Sâwyer kullanıcısına yanıt
    şahsen düşündüğün bu fikir yanlıştır. ki bu yanlışı yönetim kabul etmiştir. sonuna kadar haksızdır.
    konuyu çok yanlış anlamışsın sen . buraya konan herhangi bir amazon.de linki üzerinden siteye gidildiğinde , dh buna referans oluyormuş gibi
    görünüyordu , ve kim ne almış ne kadara almış görebiliyor satışlardan pay alabiliyor. alsın eyvallah da niye gizlice niye asla bugüne kadar izin
    vermediği birşeyi kendileri yapıyor. amazon geliri çok mu önemli oldu dh için? herşeyden vazgeçebilecek kadar yönetim bazında üyelere karşı
    savaş ilan ettiler adeta. yıllardır üyeyiz biz dünkü üye değiliz . çok yaşandı forumda.
    amazondan alıp satan kişiler ile bu olayın alakası yok. onlar zaten ben amazondan aldım diyip satmıyorlar onlar ayrı bi kefede.
    konu ne güzel tıkırında gidiyor , bilmeyenlere gerçekten yardımcı olduğu zamanlar oluyordu. şimdi yüzüne bakan yok.

• Sâwyer kullanıcısına yanıt
    Olayin 2. Elde urun satanlarla ne ilgisi var acaba? Urun satilmasin istiyorsan kapatirsin 2. El bolumunu olur biter.

Kendi bulduklari urunlere referans koysunlar eyvallah. Hatta bunu allah rizasi icin yapiyoruz diye gizlesinler ona da eyvallah ama kalkipta siradan uyeye referans yasak dedikten sonra ayni siradan uyenin mesajlarina otomatik olarak kendi referanslarini eklemesinler! Bu ortaya cikinca da yok istatistik yok bilmemne diye kivirmasinlar! nedir bu otorite aski anlamadim ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 7 Ağustos 2017; 11:1:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sâwyer

Şahsen bu konuda site yönetimi sonuna kadar haklıdır. Neden?

Şimdiye dek buradaki konu olmasaydı pek çoğunuz (bilenler hariç) amazonun ne olduğunu, yapısını, işleyişini, geri dönüşleri ve sağladığı türlü yardım ve hizmetleri bilmiyor olacaktınız. Paşam cebindeki 3 kuruşla ucuza ürün kapatıp, bu site üzerinden ikinci el diye satış yapmaya çalışırken site yönetimi uyusun bu haksızlığa göz yumsun biz çıldıralım. Haklı şekilde bir link paylaşımı yapsın (evet özellikle sizin gibi ölücüler karşısında SONUNA DEK HAKLIDIR BENİM GÖZÜMDE), vay efendim neden yaptın. Yahu sanamı soracaktı? Hiçbiryerden alamayacağın hizmeti bu site üzerinden bedavadan almış kullanıyorsun, üstüne birde sahip olduğun 20 IQ'yu ekleyip DH üzerinden satış yapmaya kalkıyorsun ve site bunun önüne geçince şikayet ediyorsun. Dilerim sizin gibilerin tamamı bundan sonra BANlanırda kurtuluruz.

Bu konu sayesinde hiç olmadığı kadar çok kullanıcıyı bloklama fırsatı buldum. Teşekkürler DH ekibi. Herşey gayet güzel ve özenli şekilde açıklanmış, destek olacağı yerde köstek olan insanlardan fazlası değilsiniz. Umarım site sizden yakın zamanda kurtulurda ölücülerden arınmış daha güzel konularda birarada olma fırsatı yakalarız. Net!

Üstünden 15 gün geçti forum bile bu süreç sonunda haksız olduğunu kabul etti. Sen hala kim haklı kim haksız onu mu tartışıyorsun? Kim haklı kim haksız öğrenmenin en kolay yolu, yıllardır popüler konular bölümünden ilk sıradan olağanüstü bir olay olmadan inmeyen amazon konusu şuan yerleri süpürüyor oradan anlayabilirsin.

• quote:

O kadar. Adaletin kestiği parmak acımaz.

Daha nezih bir ortam için, daha seviyeli bir forum için, üslubunu bozanların, hakaret, küfür, tehdit, iftira dolu mesajların silinmesini ve forumdan uzaklaştırmaları destekliyorum.

Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlamamıza az bir süre kalmış, hâlâ, yok seni blokladım, hâlâ, arkadaşlar falancayı bloklayın. Bloklaaa. Ne yani. Bloklanan kişi senin için yazıyor sanki. Sen blokla görme. Bloklanan kişinin görüşlerini yazmasını engelledin sanki. Yine yazar ne yazacaksa.

Bir de efsanenin efsanesi konusunu niye kilitledinizciler var. Sanki kale inşa ettiler. Sanki kurtarılmış bölge. O konu kilitlendiyse diğer konu var, oradan paylaşımda bulun, çok paylaşımda bulunmak istiyorsan. Amaç paylaşmaksa.

Ne yani efsane konusundaki kurallar ya da düzenlemeler efsanenin efsanesi konusunda geçersiz sanki. Aynı şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 7 Ağustos 2017; 12:31:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

quote:

Üstünden 15 gün geçti forum bile bu süreç sonunda haksız olduğunu kabul etti. Sen hala kim haklı kim haksız onu mu tartışıyorsun? Kim haklı kim haksız öğrenmenin en kolay yolu, yıllardır popüler konular bölümünden ilk sıradan olağanüstü bir olay olmadan inmeyen amazon konusu şuan yerleri süpürüyor oradan anlayabilirsin.

Popüler konulardaki liste haklılık haksızlık sıralamasını belirliyorsa okul okumak saçmalıktır başlığı da popüler bu aralar. Okul okumak saçmalıktır diyen haklı mıdır yani?

Şimdi amazon konusu tekrar yerleri süpürmekten kurtulup ilk sıralara tırmandığında haklı mı olunacak?

O zaman ben amazon konusuna bir 50-60 mesaj atayım da haksızlığınız tescillensin mi? Öyle mi oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 7 Ağustos 2017; 13:24:03 >

• ben bu durumdan paralel diyerek sıyrılmalarını bekliyorum en sonunda :D bir yönetici haberimiz olmadan paralel forum kurmuş konu açmış üzerimizden ref le para kazanmış diyebilirler :D ülkenin en üst tabakasındaki hakim davranış biçimi neyse hücrelerine kadar işliyor tabi. burada forumu savunan arkadaşlar da unutmasın zamanında kanunsuz birçok işlere imza atmış başımıza müptela olan malum yapıyı bu kanunsuz işlerine rağmen yandaşların neredeyse tamamı sonuna kadar destekliyordu. şimdi yok "bize çok faydası oldu ucuz ürün buluyorduk" yok "çok iyi bir hizmetti yurtdışı alışverişte yardım alıyorduk" gibi söylemler de o zamanki söylemlerle çok benzeşiyor. ortada bir hukuksuzluk varsa 7 den 70 e herkes buna karşı çıkmazsa bu ülke asla düzlüğe çıkamayacak zaten. insan hırslarından menfaatlerinden arınarak düşünürse, zaten mantıksal olarak bu işin cezası varsa ve çekilirse durumdan en az zararla çıkılacağının farkına varacaktır.

• schlimazi S kullanıcısına yanıt
    Bir alıntı mesaj yazmışsınız galiba silmişler. Özelden yollayın bana mesajlarınızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RElS

Bir alıntı mesaj yazmışsınız galiba silmişler. Özelden yollayın bana mesajlarınızı.

Kendim sildim. Yönetime zalim falan dedim, sonra hesabımı banlarlar diye sildim mesajı.
  • murat ne kadar kazandı bu isten acaba? tum sayfaları okuyamacagım ref link falan vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

quote:

Popüler konulardaki liste haklılık haksızlık sıralamasını belirliyorsa okul okumak saçmalıktır başlığı da popüler bu aralar. Okul okumak saçmalıktır diyen haklı mıdır yani?

Şimdi amazon konusu tekrar yerleri süpürmekten kurtulup ilk sıralara tırmandığında haklı mı olunacak?

O zaman ben amazon konusuna bir 50-60 mesaj atayım da haksızlığınız tescillensin mi? Öyle mi oluyor?

Aylardır liste başı olan bir konudan bahsediyorum. Min 300 mesaj alan bir konudan bahsediyorum. Nasıl anlamak istiyorsanız öyle anlayın bay düz mantık. Kafanız bu kadar çalışıyor işte.

• Lyrazed kullanıcısına yanıt
    Kime neyi anlatıyorsun, adam açık açık -yönetimin bile hatasını kabul ettiği aşikar- ben yönetimin hata yaptığını düşünmüyorum diyor, amazon'dan vitamin aldığı için olsa gerek

• KnghtER kullanıcısına yanıt
    Olay çok basit değil mi, forum yönetimi gizliden "vitamin" dağıtmaya başlamış, ama bizi nitelikli bulmamışlar o yüzden bize vitaminsizler diyorlar

• Konuda her şey yazılıp çizildiğine göre artık konunun kapanma ya da forumla ilgili öneriler bölümüne taşınma zamanı geldi bence. Bundan sonra bu konu üyelere zarar verir bence. Çoğu üye bu konudaki tartışma ve forum kültüründen uzak hakaret içeren, düzeysiz ve seviyesiz mesajlarından ceza aldı yeteri kadar. Herkes bir şeyler sordu kendince. Cevaplar da verildi. Daha fazla uzatmanın alemi yok. Vitaminliydim, vitaminsizdim, seni blokladım, sana beğeni verdim de gidip gelip durup dönüp dolaşıyor konu.

• e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Sadece hiç cevaplanmamış 47 tane soru var, onu ne yapalım?

Bu olay elbet unutulacak ama ben forum yönetimine güvenmiyorum ve birçok kişi daha güvenemiyor, onu ne yapalım?

Hala "vergi" ödeme sorusuna bile cevap verilmedi?

Hea eminim ki, ucu sana dokunsa kıyamet koparırdın,

Ama sana dokunmayan yalan bin yaşasın değil mi?

Biz burada ne forumun para kazanmasına karşıyız, ne de kelle isterük kafasındayız?

Tek sorumuz: "Neden bize bunu yapıyorsunuz?"

En güvendiğimiz yerlerden biri olan burada bile niye gizli kapaklı işler dönmek zorunda? Niye sömürülmek zorundayız?

Neden bize hakaret eden adam değil, diğerleri özür diliyor - ki aslında çok da dilemiyorlar-

• e-Militarist kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fervour -- 8 Ağustos 2017; 12:22:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fervour

.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 8 Ağustos 2017; 12:25:14 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.