Bildirim
Amazon Para İade .
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
4 Misafir - 4 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
15 gün sonra gelir. -
15 dayz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Of gerçektenmi ?
Hiç iade yapıldımı sana ? -
En alta refund yani Para iadesi yazıyor 1-2 iş günü içinde .
Onlar bana parayı yolladıkları gibi gelicekmi yoksa bir onay falan gerekiyormu ? -
konu dısına açmak yasak deılkı alısverıs konularını
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HackerAdam -- 15 Şubat 2015; 18:25:44 > -
1-2 gun
Amazon urunu kargolamadan parayi cekmez, eger dedigin gibiyse para hala kartindadir.
quote:
Orijinalden alıntı: Alfa Lima Whiskey
Amazon urunu kargolamadan parayi cekmez, eger dedigin gibiyse para hala kartindadir.
alakası yok sipariş anında çekiliyo para. bana 2 günde gelmişti iade. -
bende aynı durumu yaşadım ben yanlışlıkla sipariş vermişim one click checkout dan ve 4 5 saat sonra farkettim bunun oldugunu iptal ettim edildi diye e mail geldi ama etmeden önce kargo preparing for shipment tarzı birşey yazıodu ve şuan 5 iş günü geçti hala gelmedi -
İş günleri hangi günlere giriyor bu arada ?
Bende ürün kargolanmamıştı daha ve hemen iptal ettim.
1 Gün geçti hayla gelmedi . -
quote:
Orijinalden alıntı: neineken
bende aynı durumu yaşadım ben yanlışlıkla sipariş vermişim one click checkout dan ve 4 5 saat sonra farkettim bunun oldugunu iptal ettim edildi diye e mail geldi ama etmeden önce kargo preparing for shipment tarzı birşey yazıodu ve şuan 5 iş günü geçti hala gelmedi
para geri yattımı hocam? -
Arkadaşlar param geri iade edildi 10-11 gün sürdü :) .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X