Şimdi Ara

Amazon Paramı Bir Türlü İade Etmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    22 Aralık 2015 te malum Amazon dan bir power aldım.
    Ama farklı 2 bilgisayardan girdiğim için hesabım nedensiz yere kapatıldı.
    Kaç kez mail, live chat yoluyla görüşmeme rağmen hesabımı açmadılar.
    24 Aralıkta hesabım banlandığı için ürünüm iptal edildi.
    Para hesabımdan ayın 22 sinde çekilmişti zaten.
    Amazondan para iadesi istiyorum 10 gündür beni oyalıyorlar.
    Hesabım incelemedeymiş güya.
    Ama bana atılan maillerde hesabımın kesinlikle geri açılmayacağı söyleniyor.
    Tamam paramı iade edin hesabımın açılmayacağı konusunda 4-5 kere mail ile görüştük diyiyorum ama hala hesabımı inceleme konusunda ısrarlılar.
    Sizce nasıl bir yol izlemeliyim miktar az buzda değil öğrenciyim benim için çok büyük bir para.
    Eğitimim için Pc toplamaya heveslenmiştim ama işte bakalım hayırlısı.
    Yardımlarınızı, görüş ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
    Hayırlı forumlar.

• bankayı arayıp ödemeye itiraz edeceksin yada amazon'da iadeleri yapan ofise gidip adamın kafasına silah tutucaksın. Mantıklı olanı seçersin artık
  • Nasıl ödemeye itiraz edeceğim? Paypal kart ile aldım TEB bakıyor, dilekçe tarzı vs bişey mi vericem yoksa arayıp mı söyleyeceğim ve ne söyleyeceğim hakkındada hiçbir fikrim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58emre588 -- 1 Ocak 2016; 23:14:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58emre588

Nasıl ödemeye itiraz edeceğim? Paypal kart ile aldım TEB bakıyor, dilekçe tarzı vs bişey mi vericem yoksa arayıp mı söyleyeceğim ve ne söyleyeceğim hakkındada hiçbir fikrim yok.

TEB'i ararsan yardımcı olurlar. Ürünü teslim etmiyorlar ve etmeyeceklerini söylüyorlar ödemeyide iade etmiyorlar dersin.
  • Teşekkür ederim Amazon bugün son konumamda 2-3 gün daha istedi en olmadı öyle yapıcam heralde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.