Amazon'da gezerken Mophie Powerbanklere denk geldim, Amerika fiyatı 35$ olan powerbankleri 136TL'ye, Apple'da 1.129 TL olan powerbankleri ise 378 TL'ye satıyorlar. İhtiyacı olan varsa bir bakmasında yarar var, 6.7K olan modelden daha önce arkadaşıma getirtmiştim ve ölçtüğümde gerçek kapasitesinin 6830 Mah. olduğunu gördüm. Bilen bilir, 10000 Mah denilen powerbanklerin altında bazen gerçek kapasitesi 6-7000 olarak ufacık yazarlar. 1,5 senedir haftasonu hariç her gün deli gibi kullanmama rağmen pil kapasitesinin %92'sini koruyor hala ve kasa kalitesi iyi. iPhone 5S çıktığında D&R'dan aldığım şarjlı kılıfları bile hala çalışıyor. Biraz reklam gibi oldu ama Mophie, Türkiye'de pek bilinmediğinden yazayım dedim. Mophie Univ Powerstation Usbc Pd 9.7K -Siyah Teknik Özellikler: 18W USB-C PD ile hızlı şarj (iPhone ve iPad'i hızlı şarj ediyor, denendi.) Powerbank'in kendisi Type-C ile 15W ile şarj oluyor. 17.8 x 3.65 x 10.8 cm; 100 gram Walmart fiyatı: 543,22 TL www.walmart.com Robot or human? https://www.walmart.com/ip/Mophie-PSPD7KBLACK-Powerstation-PD-6700-mAh-Portable-Charger/484017787Amazon Türkiye: 136,16 TL amazon Mophie Univ Powerstation Usbc Pd 9.7K -Siyah https://www.amazon.com.tr/Mophie-Univ-Powerstation-Usbc-Siyah/dp/B07K4RYZSQ/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=1KC051B2TGDP&keywords=mophie&qid=1651267732&sprefix=mophie%2Caps%2C369&sr=8-1Mophie Powerstation Wireless XL Lightning Port Qi Kablosuz Şarj Destekli Taşınabilir Pil (10000 mAh) - Siyah Apple Türkiye: 1.119 TL apple (tr) mophie powerstation XL taşınabilir pil (10000 mAh) https://www.apple.com/tr/shop/product/HNZ82ZM/A/mophie-powerstation-wireless-xl-ta%C5%9F%C4%B1nabilir-pil-10000-mah?fnode=d7682edd2a74cc5db7dd395e347ca3a65abcbe7b1755b5c628edd15249eb4d3d497e4d3c9644677101195b3faaa7ee1a2aeb62f521125b5b1ad909252b3ccc4ca2d749c5cd55e0c47bbdee8d9809f0367a33f4fbc37ea784c9787b8802a80a8d09d0d07bd9d4db59586551e09bf76079&fs=fh%3D459d%252B3387Amazon Türkiye: 378,62TL amazon Mophie Powerstation Wireless XL Lightning Port Qi Kablosuz Şarj Destekli Taşınabilir Pil (10000 mAh) - Siyah https://www.amazon.com.tr/Mophie-Powerstation-Wireless-Lightning-Ta%C5%9F%C4%B1nabilir/dp/B08FJFJCWM/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=1KC051B2TGDP&keywords=mophie&qid=1651267732&sprefix=mophie%2Caps%2C369&sr=8-2 |
AMAZON POWERBANKLER (YANIYOR!!!)
-
-
Bu B08FJFJCWM 120 lira değil miydi? Amazon konusunda kimse yüzüne bakmıyordu
Pardon bahsettiğim type-c idi, bu lightining miş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan -- 30 Nisan 2022; 2:6:19 > -
O Dediğin Bu Olmalı. Ben 2 Tane Almıştım. Sonra Kullanmadan İade Edip Anker'in 20000'liğini Aldım.
amazonmophie Şarj Akışı Powerstation Kablosuz, 10.000mAh XLhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B07FSQ97FZ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mophie bilinmiyor demeyelim de fiyatı yüzünden tutulmuyor diyelim. bende de xl olandan var macbook falan şarj ediyor. Öyle diğer markalar ile karıştırmamak lazım.
-
Haliyle tükenmiş ilk ürün.
-
hocam ben de aldım teli şarj ettikten sonra kapanmıyor
-
Anker varken gidip buna para vermek gereksiz
Link atın da alalım hocam 136’ye 18w type-C hızlı şarjlı. Anker’in kasası fotoğraflardan dandik plastik gibi durduğundan almadım açıkçası.
mophie ile ankeri karsilastiriyorlar.mophie dedigin marka poverbankin iphonesidir. anker diyor kamil te allam. 6 kiside benmis.
Yine kalmamış
-
pazar malı muamelesi yaptığın marka mophie. araştırıp öyle yazsaydın keşke
mophie xl type c almistim amazondan , kablosuz sarj 5w oldugundan iade ettim. kutu disinda herhangi bir yerde yazmiyor wireless watt bilginize.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
6 ay önce 15000 lik almıştım, gerçekten en memnun kaldığım powerbanklerden birisiydi. Sonuncunun bitmesine üzüldüm.
-
Açıkçası onda çok büyük bir indirim olmadığını (Türkiye fiyatlarına göre) sonradan fark ettim hocam, bir kaç yerde daha aynı fiyattaydı fakat şimdi baktığımda 750₺’den başlıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Broon6 ay önce 15000 lik almıştım, gerçekten en memnun kaldığım powerbanklerden birisiydi. Sonuncunun bitmesine üzüldüm.
Muhtemelen Mophie Türkiye’ye denemelik gelmiş ve Türkiye’den çekilecekler, bu nedenle ellerindeki ürünleri ucuza dağıtıyorlar. 35 dolar (~550₺) değerindeki ürünleri 136₺’ye satmalarının pek bir açıklaması yok gibi sanki.
Bir ara Nintendo Türkiye’den çekilirken yurtdışı fiyatları 700-800₺ olan 3DS’leri 220-230₺’ye veriyorlardı, bu da onun gibi olsa gerek.
Ve evet Mophie gerçekten çok kaliteli bir üretici.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Marka bilinirliği yaratmadan yapılan girişimler maalesef ülkemizde zayıf kalıyor.
Verdiğiniz örneğe kısmen katılıyorum, dolar kuru üzerinde farklılık gözükebiliyor ama o zamanlarda gelişen teknolojiden ötürü 3ds son zamanlarını yaşıyordu. Onlarda ellerindeki malları boşaltmaya gittiler. Hatırlarsanız gümrükte ihale ile 3ds satılmıştı, onunla etkisi olduğunu düşünüyorum.
Gümrük olayını ben şehir efsanesi sanıyordum ya, doğru muydu o? Bilen birine denk gelmek çok güzel oldu
Edit: Diğer söylediklerinize de katılıyorum bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 1 Mayıs 2022; 11:5:59 >
Evet hocam hatta ihale teminatı 500 TL idi. İhale sonunda iade ediyorlardı. Uzun zamandır forumdaymışsınız, sizin de yaşamanız lazım.
2009’da üye oldum da Nintendolara tamamen şans eseri Sahibinden üstünden denk geldim hocam
başlangıç fiyatı 17.499 tl olup 3000 tllik telefondan fazla bir şey sunamayan iphone gibiyse tabi gidip anker alırım. ilk okuduğumda herhalde mophie için keriz malı diyorsun sanmıştım meğersem övüyormuşsun.
-
Siz neden iki mesajdır kullandığınız / kullanılan ürünlere göre insan kıyaslıyorsunuz ya da ‘Anker varken bunu kullanmam’ tarzı genellemeler yapıyorsunuz? Şimdi de iPhone kullananlara sallamışsınız, kendinizi çok önemli bir şey ya da karar merci sanıyorsunuz sanırım? Mophie’yi bilmediğiniz belli zira iPhone ile benzetmesinin sebebi powerbank sektöründe inovatif bir firma olması ve geçmişten gelmesi. iPhone’dan önce telefonlar vardı evet ama dokunmatik telefonlar, androidler, uygulama marketleri yoktu, olsa bile tutulmamıştı. iPhone’dan sonra tüm üreticiler dokunmatik ekranlı telefonlar üretmeye başladı, Nokia battı vs. Mophie de benzer şekilde powerbank olayını yaygınlaştırdı, risk alıp Juice Pack adı altında şarjlı kılıflar üretti (ilk Mophie ürünümdü, D&R’dan almıştım hala çalışır kendisi) bu şekilde piyasada bilindi ve tutuldu daha sonra (sanırım) Zagg satın aldı ya da Zagg’in kuruluşuydu.quote:
Orijinalden alıntı: ry4nbaşlangıç fiyatı 17.499 tl olup 3000 tllik telefondan fazla bir şey sunamayan iphone gibiyse tabi gidip anker alırım. ilk okuduğumda herhalde mophie için keriz malı diyorsun sanmıştım meğersem övüyormuşsun.
Arkadaşın muhtemelen iPhone ile benzetme sebebi, diğer markalara göre geçmişten gelen köklü bir firma olması, sade tasarımları, kaliteli malzeme ve işçiliği olabilir.
Anker varken Mophie kullanılmazmış da, iPhone 3000₺ ediyormuş da alanlar kerizmiş bilmem ne. Çinli üreticinin sert plastik Anker’ini kullan sen zaten, kaliteden falan anlamadığın belli.
İnsanları powerbanklerine göre sınıflandırıp, telefonlarına göre hakaret eden birinin söylediklerimi anlaması zor gerçi ama yine de şansımı denemek istedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Anker varken gidip buna para vermek gereksiz
|
mophie ile ankeri karsilastiriyorlar.mophie dedigin marka poverbankin iphonesidir. anker diyor kamil te allam. 6 kiside benmis.
|
Siz neden iki mesajdır kullandığınız / kullanılan ürünlere göre insan kıyaslıyorsunuz ya da ‘Anker varken bunu kullanmam’ tarzı genellemeler yapıyorsunuz? Şimdi de iPhone kullananlara sallamışsınız, kendinizi çok önemli bir şey ya da karar merci sanıyorsunuz sanırım? Mophie’yi bilmediğiniz belli zira iPhone ile benzetmesinin sebebi powerbank sektöründe inovatif bir firma olması ve geçmişten gelmesi. iPhone’dan önce telefonlar vardı evet ama dokunmatik telefonlar, androidler, uygulama marketleri yoktu, olsa bile tutulmamıştı. iPhone’dan sonra tüm üreticiler dokunmatik ekranlı telefonlar üretmeye başladı, Nokia battı vs. Mophie de benzer şekilde powerbank olayını yaygınlaştırdı, risk alıp Juice Pack adı altında şarjlı kılıflar üretti (ilk Mophie ürünümdü, D&R’dan almıştım hala çalışır kendisi) bu şekilde piyasada bilindi ve tutuldu daha sonra (sanırım) Zagg satın aldı ya da Zagg’in kuruluşuydu.
Arkadaşın muhtemelen iPhone ile benzetme sebebi, diğer markalara göre geçmişten gelen köklü bir firma olması, sade tasarımları, kaliteli malzeme ve işçiliği olabilir. Anker varken Mophie kullanılmazmış da, iPhone 3000₺ ediyormuş da alanlar kerizmiş bilmem ne. Çinli üreticinin sert plastik Anker’ini kullan sen zaten, kaliteden falan anlamadığın belli. İnsanları powerbanklerine göre sınıflandırıp, telefonlarına göre hakaret eden birinin söylediklerimi anlaması zor gerçi ama yine de şansımı denemek istedim. |
pazar malı muamelesi yaptığın marka mophie. araştırıp öyle yazsaydın keşke |
Benzer içerikler
- seg çamaşır makinesi yorumları kadınlar kulübü
- tcl 65c745 yorumlar
- zoomer batum
- tcl 58p733 yorum
- sinbo espresso makinesi
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X