Şimdi Ara

Amazon Prime 300/100 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
6
Favori
11.844
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Aradığınız bir şey mi var?

Üzgünüz. Girdiğiniz web adresi, sitemizde işlev gösteren bir sayfaya karşılık gelmiyor.

• girişte anasayfada çıkıyor ikinci sırada.

• linklerde bir sonuca ulaşamadım maalesef
    sıkıntı var gibi
  • boş sayfa geliyo
  • İlk alışverişe özel

• highflyeer H kullanıcısına yanıt

Amazon "Sana indirim var diyemem ama yok demekte gelmiyor içimden" demek istemiş olabilir :D

• Lilpackage L kullanıcısına yanıt

aslında ilk alışverişim değildi bir kaç gün önce başka bir alışveriş yapmıştım. hatta onda da ilk alışverişe özel 120/40 kullanmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utaritli26 -- 2 Aralık 2022; 10:11:56 >
  • utaritli26 kullanıcısına yanıt

"Promosyon kodu sadece müşterinin Amazon.com.tr'den yapacağı ilk alışverişte alışveriş esnasında kullanılabilir." bu yazıdan onu anladım ama o zaman tek kullanımlık demek istemişler

• quote:

Orijinalden alıntı: Lilpackage

"Promosyon kodu sadece müşterinin Amazon.com.tr'den yapacağı ilk alışverişte alışveriş esnasında kullanılabilir." bu yazıdan onu anladım ama o zaman tek kullanımlık demek istemişler

haklısınız. amazon farklı bir site ne yapacağı belli olmuyor. belki birinin işine yarar diye paylaşmak istedim.

• Konudaki hiçbir link bende çalışmıyor.

• SAOKING kullanıcısına yanıt

Üzgünüz, teklif için uygun değilsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: utaritli26

aslında ilk alışverişim değildi bir kaç gün önce başka bir alışveriş yapmıştım. hatta onda da ilk alışverişe özel 120/40 kullanmıştım.

amazon da indirim kuponlarını görebileceğimiz bir yer var mı yok sanırım varsa kupon kendi ödemede otomatik düşüyor gibi bana ilk alışverişte indirim vermemişti

• SAOKING kullanıcısına yanıt
    Link geçersiz gibi.
    Kodu felan yok mu sepette yazsak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 2 Aralık 2022; 14:28:6 >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

Geçerli hocam. Teklif size uygun değildir.

• Amazon Prime 300/100 indirim
    Amazonun bu kampanyaları genelde kişiye özel, şansınıza çıkarsa kullanın, yoksa benim gibi uygun değilsinizdir 🤔
  • düzgün link atabilecek var mı 300/100

• Teşekkürler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.