kişiye özel yazıyor ama denemekte fayda var. kampanya linki aşağıda. www.amazon.com.tr Amazon.com.tr: Amazon Prime 50 TL İndirim https://www.amazon.com.tr/b/?_encoding=UTF8&node=30824797031&ref=gwmm_088ec31a&pf_rd_r=6M606HKQH0G3EME0764Y&pf_rd_p=0be7f8f6-f7af-4918-8c6b-8ff4a89c6e7d&pd_rd_r=0e207d46-2be4-479c-a05a-175a36f2d6a3&pd_rd_w=LGMV3&pd_rd_wg=8ZcTu&ref_=pd_gw_unk |
Amazon Prime 300/100 indirim
-
-
Aradığınız bir şey mi var?
Üzgünüz. Girdiğiniz web adresi, sitemizde işlev gösteren bir sayfaya karşılık gelmiyor.
-
-
girişte anasayfada çıkıyor ikinci sırada.
-
linklerde bir sonuca ulaşamadım maalesef
sıkıntı var gibi -
boş sayfa geliyo -
İlk alışverişe özel
-
Amazon "Sana indirim var diyemem ama yok demekte gelmiyor içimden" demek istemiş olabilir :D
-
aslında ilk alışverişim değildi bir kaç gün önce başka bir alışveriş yapmıştım. hatta onda da ilk alışverişe özel 120/40 kullanmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utaritli26 -- 2 Aralık 2022; 10:11:56 > -
"Promosyon kodu sadece müşterinin Amazon.com.tr'den yapacağı ilk alışverişte alışveriş esnasında kullanılabilir." bu yazıdan onu anladım ama o zaman tek kullanımlık demek istemişler
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lilpackage"Promosyon kodu sadece müşterinin Amazon.com.tr'den yapacağı ilk alışverişte alışveriş esnasında kullanılabilir." bu yazıdan onu anladım ama o zaman tek kullanımlık demek istemişler
haklısınız. amazon farklı bir site ne yapacağı belli olmuyor. belki birinin işine yarar diye paylaşmak istedim.
-
-
Konudaki hiçbir link bende çalışmıyor.
-
Üzgünüz, teklif için uygun değilsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: utaritli26aslında ilk alışverişim değildi bir kaç gün önce başka bir alışveriş yapmıştım. hatta onda da ilk alışverişe özel 120/40 kullanmıştım.
amazon da indirim kuponlarını görebileceğimiz bir yer var mı yok sanırım varsa kupon kendi ödemede otomatik düşüyor gibi bana ilk alışverişte indirim vermemişti
-
Link geçersiz gibi.
Kodu felan yok mu sepette yazsak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 2 Aralık 2022; 14:28:6 > -
Geçerli hocam. Teklif size uygun değildir.
-
-
düzgün link atabilecek var mı 300/100
-
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Amazon "Sana indirim var diyemem ama yok demekte gelmiyor içimden" demek istemiş olabilir :D |
boş sayfa geliyo
|
Aradığınız bir şey mi var? Üzgünüz. Girdiğiniz web adresi, sitemizde işlev gösteren bir sayfaya karşılık gelmiyor. |
Benzer içerikler
- ccleaner pro key
- kırmızı fırsat 16 gb
- 5 mbps internet hızı nasıl
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- algida ile kazan kod
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X