Şimdi Ara

Amazon Prime Day indirimleri başladı! İşte düşen ilk fırsatlar: (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
8
Favori
89.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çocuk kandırsınlar. alakası yok primela beyler

• Prime üyesi olup geri iptal edebilir miyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • incubus İ kullanıcısına yanıt

Attığınız link aynı monitör değil.

https://www.displayspecifications.com/en/model/a4efce1

https://www.displayspecifications.com/en/model/b0392324 (donanımhaber saolsun otomatik ref atmaya çalıştığı için siteye ulaşmak için ? ve sonrasını silin.)

G24c4 kullanıyorum, ghosting konusunda hiç sıkıntı yaşamadığımı söylemeliyim. G27c7de ne olur bilemeyeceğim.

Bluetooth kulaklık arıyorum da bu haylou gt1 alıp deneyen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 21 Haziran 2021; 14:3:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: loresamersa

piyasada 300 liralık ürünü 300 liraya satıp %50 indirim diyen yer.

prima day sahtekarlığınız da başka boyutta he.

Böyle bir şey hiç yapmıyor, varsa örnek link verin görelim. HB çalışanı mısınız? :)

• Tekşeye yaradı amazon Hepsiburadanın amerikan borsasına açılmasına :)

• Legolasx kullanıcısına yanıt
    Edilir niye edilmesin.zaten ilk ay ücretsiz olması lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çöping

• indirim günleri iyidir. ancak bizde maalesef çok bi indirim yapılamıyor ./

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN -- 21 Haziran 2021; 14:9:49 >

• Indirim falan yok. Antin kuntin satilmayan seylerin fiyatlarini dusurmusler gerisi ayni.
    Amazonun tek iyi yani bizim icin hepsi burada v.b. turk alisveris sitelerinin silkelenmesini ve daha iyi bir hizmet sunmasini sagladi .

Prime day in hakkini veremedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TITAN kullanıcısına yanıt

Haklısın. 17 inç daha doğru bir seçim olur..

• Gerçekten uygun fiyatlı bir şey yakalayabilen oldu mu arkadaşlar? Ben sadece Puma ayakkabı bulabildim 200 lira, o da efsanevi indirim falan değil %20 en fazla.

• Pek indirimli bir ürün bulamadım. Pazarlama stratejilerinin aboneliklere yansıtılmış bir tiyatro oyunu gibi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nakahella

Böyle bir şey hiç yapmıyor, varsa örnek link verin görelim. HB çalışanı mısınız? :)

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Decent

Gerçekten uygun fiyatlı bir şey yakalayabilen oldu mu arkadaşlar? Ben sadece Puma ayakkabı bulabildim 200 lira, o da efsanevi indirim falan değil %20 en fazla.

samsung odysey monitör vardı %25 indirimde düşünene kadar bitti

• Avionics kullanıcısına yanıt

elektrikli fırcam var

yaklasık 3-4 yıldır aktif kullanıyorum

bunu alma sebebimde dişçi dişlerin içinde yer alan siyahlıkları

elektrikli fırca benzeri alet ile resmen sürte sürte kazıdı

bende şundan alayımda bastırarak degılde uzun zamanda ama kendim temızlıyım diye aldım

yalan yok kullanmaya baslaıdıgımda bundan önce dişleri fircalamıyormusum dedim...ferahlık verdi yani fırça

ama diş içindeki siyahlık hergun arttı...ha bugün geçer ha yarın derken içleri simsiyah oldu(sigara içmiyorum)

şuanda yine dişçi ile kanal tedavisi işine giriştik...onun haricinde 2 diş daha sıkıntılı

ben ki günde en az 2 kere fırcalayan adamım...ki 2dk degıl 4-5 dakıka olarak

en pahalı macunu kullandım(florürsüz) acımadım paraya

şimdi normal fırcaya ve ipanaya geçtim

siyahlıklar gitti diyebilirim...ve florürün önemini kanal tedavisi ile tekrar tecrübe ettim

nacizane...

• quote:

Orijinalden alıntı: xhordata

elektrikli fırcam var

yaklasık 3-4 yıldır aktif kullanıyorum

bunu alma sebebimde dişçi dişlerin içinde yer alan siyahlıkları

elektrikli fırca benzeri alet ile resmen sürte sürte kazıdı

bende şundan alayımda bastırarak degılde uzun zamanda ama kendim temızlıyım diye aldım

yalan yok kullanmaya baslaıdıgımda bundan önce dişleri fircalamıyormusum dedim...ferahlık verdi yani fırça

ama diş içindeki siyahlık hergun arttı...ha bugün geçer ha yarın derken içleri simsiyah oldu(sigara içmiyorum)

şuanda yine dişçi ile kanal tedavisi işine giriştik...onun haricinde 2 diş daha sıkıntılı

ben ki günde en az 2 kere fırcalayan adamım...ki 2dk degıl 4-5 dakıka olarak

en pahalı macunu kullandım(florürsüz) acımadım paraya

şimdi normal fırcaya ve ipanaya geçtim

siyahlıklar gitti diyebilirim...ve florürün önemini kanal tedavisi ile tekrar tecrübe ettim

nacizane...

hocam maalesef diş denilen şey yüksek bakıma rağmen çürüyebiliyor. Genetik çok önemli.

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt

kesinlikle haklısınız hocam katılıyorum bu çürüme olayına

ama bu iç kısımdaki siyahlıklara elektrikli fırcanın etki etmemesi beni şaşırttı

aslında mantıken fırcanın ulaşamadıgı yerlere ulaşıyor bu alet ama fayda vermedi bende

tabi bende işe yaramayan baskasında yarar...yararsa ne ala

kökten cihaz çöp demek yanlış olur

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.