Şimdi Ara

Amazon Prime Day indirimleri başladı! İşte düşen ilk fırsatlar: (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
8
Favori
89.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.amazon.com.tr/MSI-OPTIX-G27C7-1920X1080-165HZ/dp/B08YJY4JLC?ref_=Oct_DLandingS_D_9d4ef329_66&smid=A1UNQM1SR2CHM

KAÇMAZ FİYAT 1.800 tl..

acil taktik verin bunu alırsam eşime nasıl bir yalan söylemeliyim ? Amazon Prime Day indirimleri başladı! İşte düşen ilk fırsatlar:  ikinci el desem yemez, teşhir desem yemez.. sahte fatura ayarlamam lazım 400-500 tl ye aldım diye Amazon Prime Day indirimleri başladı! İşte düşen ilk fırsatlar: 

• kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    şimdiden söyle yada vazgeç bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır, eski alışveriş yapılıp uzun süredir yapılmayan hesaplara tanımlanmış. bende eski hesaplarıma gelmiş.

• Winix Zero Compact aldım.

• İyi bir kulaklık arıyorum ancak bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun_

https://www.amazon.com.tr/MSI-OPTIX-G27C7-1920X1080-165HZ/dp/B08YJY4JLC?ref_=Oct_DLandingS_D_9d4ef329_66&smid=A1UNQM1SR2CHM

KAÇMAZ FİYAT 1.800 tl..

acil taktik verin bunu alırsam eşime nasıl bir yalan söylemeliyim ?   ikinci el desem yemez, teşhir desem yemez.. sahte fatura ayarlamam lazım 400-500 tl ye aldım diye  

Kanka şöyle bir taktik var. İletişim bilmem ne kursunda söylemişlerdi. Hanım hanım çok kısa süreliğine istediğim monitör indirime girmiş. 3900dan 1800e düşmüş. Yarım saat içinde zor satın alabildim. Herkes kapış kapış aldı de. Olmazsa gel bana geri Amazon Prime Day indirimleri başladı! İşte düşen ilk fırsatlar: 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• amazon satıcılı orjinal ürün hocam.

Amazon Prime Day indirimleri başladı! İşte düşen ilk fırsatlar:
  • Yok mu 45 45.5 46 numara siyah bir ayakkabı?

• Pi kullanıcısına yanıt

Hiç yalan söylemesin büyük günah. Zaten 2900 dan 1800'e düşmüş. Bunu söyle kâfi . Güzel taktikmiş bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Avionics

amazon satıcılı orjinal ürün hocam.

link atarmısın ? ya da asin

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir_150

Hiç yalan söylemesin büyük günah. Zaten 2900 dan 1800'e düşmüş. Bunu söyle kâfi . Güzel taktikmiş bu arada

Yani. Söylemese daha iyi tabi. Ben önerimi sundum. Geri kalanı onda Amazon Prime Day indirimleri başladı! İşte düşen ilk fırsatlar: 

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun_

https://www.amazon.com.tr/MSI-OPTIX-G27C7-1920X1080-165HZ/dp/B08YJY4JLC?ref_=Oct_DLandingS_D_9d4ef329_66&smid=A1UNQM1SR2CHM

KAÇMAZ FİYAT 1.800 tl..

acil taktik verin bunu alırsam eşime nasıl bir yalan söylemeliyim ?   ikinci el desem yemez, teşhir desem yemez.. sahte fatura ayarlamam lazım 400-500 tl ye aldım diye  

https://www.rtings.com/monitor/reviews/msi/optix-g27c

Bu monitör düşündüğünüz kadar iyi olmayabilir. Kötü bir VA panel, 1080p, ghosting vs.

• Arkadiusz Milik kullanıcısına yanıt
    Şuanda 32inc olarak amazonda 32gn600 var fiyatı 2600 civarına düşmüş. Kesinlikle alınabilir.

Görüntü kalitesi olarak daha iyi olan gigabyte m27q var. O da 3000 e itopyada düşmüş fiyatı. Ama bu nispeten daha küçük fakat daha özellikli ve ps5 ile uyumlu.

Bende de ps5 var ve çok araştırdım. Bu tarz büyçelere bu iki model dışında hiç bir monitörü önermem.

Bütçeniz varsa zaten alternatifiniz çok. Daha iyi görüntü ve performansta epey ürün var ama pahalı çoğu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yerel e ticaret sitelerinden beter hale gelmiş yalancı firma. Yaptığı indirimlere bak. Daha önce de 2 farklı temsilcisi bir ürünle ilgili iade alacağız deyip daha sonra iade almıyoruz diyip muhatap bulamadım bunlardan. Uzak durun en kalitesiz e ticaret sitesi.

Bunlar batıda adam gibi indirim yapıp koşulsuz iade alırken, bu ülke vatandaşını 2. sınıf görüp doğru düzgün muhatap dahi olmamaktadır. Herhangi bir sorunda karşınızda muhatap bulmak istiyorsanız Amazondan uzak durun.

• Prime day ama yersen :D

• piyasada 300 liralık ürünü 300 liraya satıp %50 indirim diyen yer.

prima day sahtekarlığınız da başka boyutta he.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.