Şimdi Ara

Amazon Prime Day indirimleri başladı! İşte düşen ilk fırsatlar: (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
8
Favori
89.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: gumus299

Edilir niye edilmesin.zaten ilk ay ücretsiz olması lazım

İlk ay ücretsiz yazmıyor hocam ondan sormuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Msi monitörün en büyük dezavantajı yükseklik ayarı. Eğer yükseklik ayarı problem çıkartmayacaksa msi. Hem daha ucuz, 165hz, freesync premium'a sahip ve kavisli.

Çoğu kişi kavisi artı olarak görmese de oyunlarda güzel ince bir derinlik sağlıyor, ben sevdim.

G3 şuan da hb dada 2100 lira. O yüzden ben onu tercih etmezdim.

• Prime day olayları nedeniyle kaldırdılar sanırım. Yeni tarayıcıdan göz attım da, 8 lira istiyor.

• Ps 5 lerde indirim yok anlaşılan

• Sylisyum kullanıcısına yanıt

Hocam ben onu 1640 aldım araştırmalara göre geri iade yapmayacağım. Böyle değerlendirirseniz durum ne olur birde panel sevmemiş kimse VA biri IPS

• quote:

Orijinalden alıntı: xhordata

elektrikli fırcam var

yaklasık 3-4 yıldır aktif kullanıyorum

bunu alma sebebimde dişçi dişlerin içinde yer alan siyahlıkları

elektrikli fırca benzeri alet ile resmen sürte sürte kazıdı

bende şundan alayımda bastırarak degılde uzun zamanda ama kendim temızlıyım diye aldım

yalan yok kullanmaya baslaıdıgımda bundan önce dişleri fircalamıyormusum dedim...ferahlık verdi yani fırça

ama diş içindeki siyahlık hergun arttı...ha bugün geçer ha yarın derken içleri simsiyah oldu(sigara içmiyorum)

şuanda yine dişçi ile kanal tedavisi işine giriştik...onun haricinde 2 diş daha sıkıntılı

ben ki günde en az 2 kere fırcalayan adamım...ki 2dk degıl 4-5 dakıka olarak

en pahalı macunu kullandım(florürsüz) acımadım paraya

şimdi normal fırcaya ve ipanaya geçtim

siyahlıklar gitti diyebilirim...ve florürün önemini kanal tedavisi ile tekrar tecrübe ettim

nacizane...

normal diş fırçasında 100 kere yapacağınız hareketi elektrikli 2-3 saniyede yapıyor. bence temizliğe etkisi çok daha fazla. bende önceden de dişin iç kısımlarında tartar oluşumu oluyordu. zaten çok dikkat de edilse yılda 1 diş temizliğine gitmek lazım. diş ipi kullanmanızı da tavsiye ederim.

• Adamsın amazonAmazon Prime Day indirimleri başladı! İşte düşen ilk fırsatlar: 

Amazon Prime Day indirimleri başladı! İşte düşen ilk fırsatlar:

Yaptığı indirimin işe yarrayıp yaramadığını bile yazmış adamlar, daha ne yapsınlar Amazon Prime Day indirimleri başladı! İşte düşen ilk fırsatlar: 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighty -- 21 Haziran 2021; 14:41:9 >
  • Günlerdir 64 tl olan kinoxsia 64 gb sd kart bugün 77tl olmuş.

• xhordata kullanıcısına yanıt

Hocam ben sizin kadar değil ama sık sık elektrkli fırça kullanan biriyim.Bende o dediğiniz siyahlaşmalar var.Ama sadece aralarda değil ortalarda da var.

Sigara alkol yok.Kahve var biraz o da günde iki bardak (diş hekimine göre bu ölçü normal) bu siyahlaşma olayı bende de mevcut.

Siz tam oalrak ne yapınca değişti.Yani flörsüz macun mu ?

• naturl kullanıcısına yanıt

15.00 de diye duyurusu vardı, takip edin

• Hocam ufak tefek indirimler oluyor ama abartı indirimler yada özellikle bekleyecek kadar indirim mevcut değil. Kısmen haklısınız.

• TheKill02 kullanıcısına yanıt

Valla kağıt üstünden konuşabilirim maksimum, görmeden körü körüne bu daha iyi demem doğru olmaz. 250 cd/m2 yetersiz diyenler var. Ben nispeten daha az ışıklı ortamda oturuyorum orada da sorun yaşamadım.

İkisi de Va bu arada.

Beğendiyseniz iade etmeyin zaten:)

• funky soul kullanıcısına yanıt

ipananın bu modelini kullanmaya başladım

içinde sert maddeler var tabi bunlarda dişi çizer diye düşündüm çünkü baya belli oluyor bu macunun içindeki sert madde

https://www.migros.com.tr/ipana-3-boyutlu-beyazlik-luxe-perfection-dis-macunu-75-ml-p-206f478

fırca olarak da

https://www.migros.com.tr/difas-pro-clinic-slim-soft-dis-fircasi-p-2078c3c

https://www.migros.com.tr/signal-nazik-dis-eti-bakimi-11-dis-fircasi-p-2078c2d

bende signal olan var ama üretim difaşa ait yani iki fırcada aynı

siyahlık düşün dişin iç kısmında komple vardı şimdi çizgi şeklinde kaldı sanırım o da 1-2 haftaya gider

florür kısmı çürük ile ilgili

florür beyne zarar falan deniyor ama bence gerekli agzımda tek dolgu vardı eskiden ipana kullanırken

şimdi her tarafım kanal tedavisi ve dolgu oldu...

eski sisteme döndüm kısacası

• iqwert kullanıcısına yanıt

Normal fiyatından satılacakmış.

• diş ipi vazgeçilmezim...sürekli yanımda

bende sizin gibi düşündüm önce

elektrikli fırca kullanmaya baslayınca daha önce normal fırca ile fırcalamıyormusum dedim...bunu cidden dedim

ama bende olmadı hocam

dişin içindeki siyahlık sürekli arttı....

ama normal fırca ile bu siyahlığı giderdim

yukarıda dediğim gibi bende işe yaramadı ama yarayana mutlaka yarar

benim gibi siyahlık olusumu olan normal fırca ile denesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhordata -- 21 Haziran 2021; 15:7:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhordata

diş ipi vazgeçilmezim...sürekli yanımda

bende sizin gibi düşündüm önce

elektrikli fırca kullanmaya baslayınca daha önce normal fırca ile fırcalamıyormusum dedim...bunu cidden dedim

ama bende olmadı hocam

dişin içindeki siyahlık sürekli arttı....

ama normal fırca ile bu siyahlığı giderdim

yukarıda dediğim gibi bende işe yaramadı ama yarayana mutlaka yarar

benim gibi siyahlık olusumu olan normal fırca ile denesin

aynen hocam bende geçen migrostan aldım 80 liraya oral b pro modelini 2xaa pil ile çalışıyor bayağı iyi temizliyor hakkaten

• Oral b diş fırçası aldık makineye. Başka fırsat var mı yavf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Battlefield Maşuku

Oral b diş fırçası aldık makineye. Başka fırsat var mı yavf

hangisini aldın hocam lkink ?

• Bunun hesabini yanlış yerde soruyosyn yegenum akrabalarinda ailende arayabilirsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.