Şimdi Ara

Amazon Prime Day indirimlerinde öne çıkan fırsatlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon’un Prime üyelerine özel yılın en büyük kampanyası Prime Day indirimleri başladı. Tüm dünyada aynı anda başlayan Prime Day indirimleri 22 Temmuz saat 23.00'e kadar devam edecek. Prime Day bu yıl dünyada 10’uncu, Türkiye’de ise 5’inci kez düzenleniyor. Önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de Prime üyelerini büyük indirimler bekliyor.

Prime Day kapsamında elektronikten mutfağa, modadan ev ve yaşama, kitaptan evcil hayvan ve kişisel bakıma tüm kategorilerde 300 bini aşkın üründe indirimli fiyatlar sunuluyor. Prime Day indirimlerinden yalnızca Prime üyeleri faydalanabiliyor.

Ayda 39 TL’ye Prime üyeliği başlatarak hem indirimli fiyatlardan yararlanma imkanı hem de ücretsiz hızlı kargo avantajı elde edebilirsiniz. 2024 sonuna kadar Prime üyeliğini başlatan ve ayda bir kez alışveriş yapan Prime üyeleri, ilk 3 ay içinde alışveriş yaptıkları her ay için Prime ücreti kadar indirim kuponu kazanıyor. Daha önce Prime’ı denememiş kullanıcılar 30 gün boyunca ücretsiz Prime üyeliği başlatabilir.

Tüm indirimli ürünler için: Prime Day

İşte Prime Day'de öne çıkan fırsatlar

DH Sıcak Fırsatlar İndirim Kanalımıza Katılmak için:👇

İndirimli ürünleri yakalamak için Sıcak Fırsatları takip edin!

İndirimli ürünleri yakalamak için Sıcak Fırsatlar forumumuzdaki ana konuları takip edebilirsiniz:

• çıkamadı

• Ac ac, bol bol başlık acin. 10 tanede Amazon prime konusunu açsaniz indirim olmadıktan sonra işe yaramaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resmen çöp...bunlar da diğer sitelere benzedi.

• AmaZort

• Einhell TE-CD 12/1 3X-Li +39 Akülü Vidalama Seti
    HB'de de benzer fiyat.
    İndirim falan yok, DH bol bol reklam almış. Sabahtan beri başlık açıp gazlamaya çalışıyorlar. Bizi çeyizci trendyol ablalarıyla karıştırıyorlar sanırım.

app.hb.biz
    Einhell Te-Cd 12/1 3x-Li +39 (1X2,0AH), Akülü Vidalama Fiyatı
    https://app.hb.biz/FM8SLsRsEHyb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazonda indirim pek indirim gibi durmuyor.Hepsiburada %20 indirimle philips hue gradient lightstrip dekoratif aydınlatması dün aldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DH editörleri clickbait yazı yazmamaya çalışıyor (impossible)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Birşey bulamadım alacak

• aylar önce sepetime eklediğim hiç bir üründe indirim olmamış hangi ürünlerde indirim var? işe yarar bir indirim var mı ki!

• Bakıyorum bakıyorum bir indirim göremiyorum

• https://forum.donanimhaber.com/amazon-com-tr-nin-troy-kart-kabul-etmemesi--157914633

• Takip ettiğim ürünler vardı sırf meraktan gerekli gereksiz ekledim ama indirim yok. Amazon seviyorum hizmet politikası gerçekten iyi ama Amazon eski Amazon değil malum insanımız suistimal ettiği için Amazon da şartlara göre hizmet ve fiyatlandırma yapıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.