Prime konusunda bi sıkıntım var Garanti bonus prime üyelik alırsan 2. ay bizden diye kampanya önerdi bende kaydoldum Amazona yeni hesapla mı üye oldum hatırlamıyorum ama garanti kartımla aldım kampanya da yalan oldu şimdi her ay garanti hesabımdan para çekiyor Hatırladığım her mail ile amazona giriş yapmaya çalıştım kartın kayıtlı olduğu hesabı bulamadım banka ile görüşsem otomatik ödemeyi kapatırlar mı? |
Amazon Prime'ın ABD ve Türkiye arasındaki fiyat farkı 25 katına çıktı (4. sayfa)
-
-
Anlaşılan birileri zam yapacağız, ucuz haber yapın demişler ve DH haberini yapmış. Yakın zamanda zam gelir. Tebrikler.
-
Dostum aynı durumu zamanında yaşamıştım bankanın buna yapabilecegi hiç bişi yok.Senin yapman gereken ya bu kartı online alışverişe kapatıcan çekim yapmasınlar.benim önerecegim bankayı arayıp kart yenileme talebinde bulunup yenisi geldiginde eski kartın otomatik iptal edileceginden amazon için kafan rahatlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En son aynı şekilde dışarıdan ite kaka mad meni izledim hocam ben de. Benim anladığım video kısmına hiç önem vermiyorlar. Ya da gerek mi görmüyorlar anlamadım gitti. Belki de neredeyse bedavaya veriyoruz her şeyi. Yetinmeyi bilin diyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla hocam içime kurt düşürdün
Online alışverişe kapattım şimdi şansa babamın emekli maaş hesap kartı.Benim olsa kullanmaz atardım kenara
Ben yine yarın bir arayayım
-
Alış veris olarak 10 numara ama diğer hizmetleri heleki Prime Video berbat.
bu kadar kullanışsız bir uygulamayı kim yazdıysa şaşıyorum
-
Abi hiç endişelenme ne kartı olursa olsun kart yenileme yapınca hiç bir problem olmuyor yeni kart gelene kadar mevcut kartı kullanabiliyorsun dayımın maaşı yatmaya fevam yenisini aldıgında eskisi iptale düşüyor.yeni kartın şifresi bile eskisiyle aynı.ben annemin adına yeniledim gelince banka göndermiş dedim yuttu.😄
Amazon'un amacı kar elde etmek değil, zaten Prime avantajlarını her ülkeye sabit olarak veriyor yani Türkiye'den aldığı zararı Amerika'dan aldığı kâr ile kapatıyor. Amazon bu hamleyle sadık müşteri topluyor kendine, isim yapıyor.
Örneğin Google'yi parasal anlamda, performans anlamında geçebilirsiniz ama asla bitiremezsiniz çünkü Google çoktan isim yapmış, kendine sadık müşteriler kazanmıştır. Siz her ne kadar kaliteli bir arama motoru yapsanız da insanlar tarafından ilk tercih edilen Google olacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 18 Şubat 2022; 22:20:15 > -
Eyvallah mecbur öyle yapacağız artık
-
"Bildiğiniz gibi Amazon Prime ülkemize 7,99 TL gibi gerçekten komik bir ücretle giriş yapmıştı" Bu konu, haber hiç bir şekilde iyi niyet barındırmıyor. Bu konuyu açan da açtıran da Türk halkına yapılmış bu güzelliğin elinden alınması için uğraşan benim gözümde benim açımdan halk düşmanı biridir!
-
Amerika bizi kıskanıyor o yüzden 1 US $ = 13,6TL
O kadar varmı ya bizde olmayıpta onlarda olan ne var mesela?
-
Bizzat VPN ile bölge değiştirilerek bakılabilmesi lazım. Türkiye'de Amazon prime demek birkaç altyazılı film ve birkaç altyazılı dizi. Bunlardan birkaçı prime özel dizilerdir. Birkaçı da normal diziler. Birkaç filmin dublajı ya vardır ya yoktur. Böyle sınırlı içerik ne tv+'da var ne blu tv'de ne bein connect'te. Adamların Türkiye yatırımı cidden zayıf olduğundan o fiyatı koymuşlar. Ortada 15 liralık içerik bile yok. Bir de ingilizce hariç birçok dil destekliyor o filmleri dizileri. Ama Türkçe dil desteklemiyor dublaj olarak. Fiyatı çarpsın ikiyle ama düzgün bir destek versin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben 1 yıl kadar önce sorduğumda müşteri Hizmetleri Netflix gibi yapılanıyoruz zaman alır dublajlı içerik sayısında artacak demişti. Çok yavaş ilerliyor ya da Türkiye ye yatırım yapma konusunda video konusunda isteksizler. Önlerini göremiyorlar sanırım çıksak mı kalsak mı. Kalite artmadığından fiyatı da artıramıyorlar. Ben şahsen bedava kargo İçin iptal etmiyorum. İçerik zayıf deyip kapatan arkadaşlara da selam olsun
Amazon geldiğinden beri diğer sitelere bakmiyorum bile. Kargo sorunsuz, uçarak geliyor resmen. Güven veriyor en önemlisi.
Verilmez. 10 lira olsun kapatırım.
Kaç senedir üç tane sipariş vermişim hepi topu, indirim yaptıkları ürünler her zaman aradığım ürün olmuyor. Aradığım üründe indirim denk gelmesi senede bir oluyor.
Amazon'un ücreti Türkiye'deki alım gücüne uyarsa adlı çalışma olmuş, gerçekten. Amme hizmeti gerçekten.
Diğer platformlara hitaben , Amazon'un olağanüstü fiyat politikasını siz neden yapamıyorsunuz diye haber yapacağına ,vah vah amazonun fiyatı neden düşük kaldı haberi yapmak...aferin .
-
Parası evet çok iyi ama ben kaydolduğum hesabı bilmiyorum kullanamıyorum
Bir hesapta kart kayıtlı kalmış her ay para çekiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sırf Amazon Prime Video için bile alınır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X