Şimdi Ara

Amazon Prime'ın ABD ve Türkiye arasındaki fiyat farkı 25 katına çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
3
Favori
11.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerikada benzin fiyatlarina dokunmadikca cok olay cikmaz bizdeki ekmek hesabi

• eeee normal onların asgari ücreti, çalışma saat ücreti de 25 katı ve hatta daha fazla da olabilir.

• "7,99 TL gibi gerçekten komik bir ücretle"

Ayak seslerini duyduğumuz zam için meşruiyet zemini oluşturma çabası olan bir haber.

• Patron çıldırdı...

Sahibi Türk olsa bile bu kadar ucuz olmazdı.Ama eli kullağındadır ✌️

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Acunun youtube deki içerikleri toplayıp aylık 20 TL ye verdiği abonelik karşısında amazonun bedava gibi fiyata olması üstelik ücretsiz kargo ve her ay oyun vermesi gibi ekstralari da var

• Gerçekten niye komik onu anlamadım. Haber yaparken çok fazla duygu ve düşünce katıyorsunuz. Bu üzücü. “Müşteriyi ön plana alan bir ücret” gibi kulağa daha hoş gelen bir kelime kullanılabilirdi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Daha dün 8 TL çekildi... Artış mutlaka gelecek de umarım devasa bir artış olmaz

• Turkiye sartlari icin iyi fiyat, bravo adamlara, icerikte biraz ilerlese, netflix e kafa atmaya baslar (netflix icerik cok kalite yok)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dirty_y kullanıcısına yanıt
    Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyelim lütfen

• Umit_22 kullanıcısına yanıt
    İyi hoş söylüyorsun da amazonun korsanlık ne işi var onu bağdaştıramadım.

• Her ay prime video izlemememe rağmen alıyorum. Lolde 650 rp veriyo 4-5 kere de prime kargo kullanıyorum.

• Herhangi bir siteden alışveriş yaparken kargo ücreti ödesem zaten prime ücreti kadar tutuyor, o yüzden çok da takılmamak lazım

• Fakirliğin gözü kör olsun...

• 2 ekmek parasına prime kullanmak güzeldi valla

• Sırf ücretsiz kargo için bile üye olunur denmiş. Sadece kargo kısmı işime yariyor evet. Geri kalan kısmında kendini geliştirmesi gerekiyor.

Mesela örnek vermek gerekirse video bölümüne bakıyorum. Dublajlı içerik sayısı çok az. Hatta normalde dublajlı olan ve bulunan içeriklerde bile dublaj yok. Çok saçma bir durum açıkçası.

• Bizim için az ama kendine has bir sürü sağlam yapım var ekranında. The Boys, expanse good omens, ne zaman başlayacağı tam kestirilmeyen rings... Aklıma gelen ilk diziler. Benim prime'ı sonlandırmam pek mümkün görünmüyor ancak sağlam bir zam yapılırsa durum değişmek durumunda kalacaktır.

• Abd yada başka yerlerde amazon depolama hizmeti falanda var sanırım prime içinde. Bizde o yok. Olsada 3-5₺ fazla versek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz yorumlara bitiyorum ya.  Amazon gibi bir şirket DH'de açılan konuya göre fiyat belirliyor sanki.  Prime hizmetinin Türkiye'de milyonlarca abonesi vardır. DH forum zaten sinek avlıyor, 10-15 yıl önceki forum olsa bile absürt. Burada açılan konu veya 30-40 kişinin yazdığı yorumla şirket fiyat politikası belirlemez, rahat olun. Zam yapacakları varsa bunun planı bellidir zaten.

• Heradod kullanıcısına yanıt
    içerikleri 4k vermesi cabası

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.