Şimdi Ara

Amazon Prime'ın ABD ve Türkiye arasındaki fiyat farkı 25 katına çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
3
Favori
11.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kiminin parası kiminin duası hesabı adamlar bize acıyor . Devletten daha çok düşünüyorlar helal olsun.
  • Zam yaparlar inş konu kapanır

• Amazon iyi ki var, fakirin halinden anlıyor da

• berk70 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Bu aptal hateketler bir tek bizim ülkemizde var. Her konuda her sektörde insanımız bunu yapıyor.

Bir şirket hırsızlık için yeni bir ev güvenlik sistemi sunar. Ana haberlerin sonunda muhakkak inciğine cıncığına kadar haberi yapılır. Niye hırsız temkinli olsun diye.
  • bu ne ya amazon sanki para vermiş sübliminal haber yapıp zama alıştırın kitleyi diye. her hafta olmayan zammın haberini yapılıyor
  • iracing'de craig setuplarina ulasmak icin prime var bendede sirf arac setuplari icin kullaniyorum.
  • Dillendirmeyin ya 8 liraya işimizi görüyoruz
  • anilk91 kullanıcısına yanıt

Amazon'a üyelerin bir çoğu Amazon Prime Video servisi için üye oluyor. Amazon üyeliği kargo, prime video ve prime gamingi de kapsıyor.

• Adamlar Simit+Ayran fiyatına üyelik veriyor harbi dillendirmeyin
  • Şu içeriklerin türkçe dublaj oranı artsa süper olurdu,
    yaş ilerleyince alt yazı takip etmekten gözler error vermeye başladı
  • Yorumlara bakıyorum gülesim geliyor. Kendisini küçümseyen var, sunulan hizmeti beğenmeyen var, zam isteyen var, zam istemeyen var, gereksiz bulan var, haberden rahatsız olan var, memnun olan var. Ne ararsanız var Ama haberi yazan arkadaşa seslenmek istiyorum ABD ile ile kıyaslama yaparken bulunduğun ekonomik şartları da göz önüne alarak yazarsan 25 katı fark diye bir başlık atmak zorunda kalmazsın. Bir de donanımhaber yöneticilerine seslenmek istiyorum. Allah’ınızı severseniz şu haber başlıklarını anlaşılır ve algı yönetimi yapmadan yazmalarını rica edin. Haber çok tıklansın diye böyle kalite düşüklüğüne gerek yoktur, zaten ne kadar okunacağı az çok bellidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 18 Şubat 2022; 18:41:34 >
  • Juggernaut005 J kullanıcısına yanıt

Artniyetli yazılmış bir başlık ve haber gibi görünüyor. Sitenin haber akış kalitesi son bir kaç yıldır düştü. 2011 beri burdayım eskileri çok yorum yapardım haberlere ve tıklardım. Ama artık pek tıklayıp yorum yapasım gelmiyor çünkü çok alakasız başlıklar ve haberler görmek sıkıcı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SARIMSAKLI MAYONEZ

Aynen öyle. Bu aptal hateketler bir tek bizim ülkemizde var. Her konuda her sektörde insanımız bunu yapıyor.

Bir şirket hırsızlık için yeni bir ev güvenlik sistemi sunar. Ana haberlerin sonunda muhakkak inciğine cıncığına kadar haberi yapılır. Niye hırsız temkinli olsun diye.
    Zorla düdüklenmek istiyorlar . Rahat batıyor bizimkilere. Sanki trilyon dolarlık şirket kar zarar maliyet hesabı bilmiyorda bizim çok bilmişler biliyor. Birde "yok çok komik ücret, yok maliyet kurtarmaz" diyerek akıl vermeye çalışıyor. Zaten Netflix gibi Türkçe içeriği çok olsa ya da Türklere özel içerik yapsa adamlar ona göre fiyat belirlerler.
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    Haklısınız sırf görüntülenme almak için alakasız içerik ve haberler ortaya çıkmaya başladı ve artarak devam ediyor.
  • Juggernaut005 J kullanıcısına yanıt

Bence zam gelecek zaten Amazon nabız yoklatıyor.

• Prime üyesiyim kullanmıyorum bile içerik Amerika ile aynı değil Türkiye'de çok az içerik var malesef örnek Amerika'da Supernatural dizisi varken bizde yok
  • 007css 0 kullanıcısına yanıt
    Banada öyle geliyor tahminimce 15₺ gibi bir fiyata çekerler. Benim burada kızdığım nokta saçma sapan haber içeriğiydi.
  • Amazon mu yaptırıyor size bu haberi, zam yapıcaz zeminini hazırlayın diye. Neyse bir içerik yok Türkiye prime'da da amazonda da iptal edeli çok oldu. Kindle satılmıyor nasıl amazon bu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 18 Şubat 2022; 20:8:6 >
  • Pi kullanıcısına yanıt

Video kaliteleri de kötü geldi bana, çözünürlüğü tam olarak seçtirmiyor en iyi kalite diyorum yine 1080p netliğine gelmiyor, DVD veya 720p civarında bir kalitesi var. Dolayısıyla paralı üyeliğim olduğu halde yine malum yerlerden yüksek kaliteli indirip izlemeyi tercih ediyorum. Kargo ve prime gaming avantajlarını kullanıyorum, onlar şahane ama.

• Trdeki prime kargo leş. Ben prime gaming için aboneyim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.