|
Bildirim
DH reklam olarak yayınlıyor ucuz pahalı demeden fırsat adı altında. oradan takip edeceğiz
|
Gerçek Amazon’u yıllar önce dolar 2 tl iken, abd den 200 tl toplam maliyetle aldığım logitech g 930 kulaklik aldığım zaman gördüm. Adamlar yanlış hatırlamıyorsam 2 haftada ABD Amazon deposundan İstanbul’da ki adresime kargo+gumruk dahil getirmişti. Kulaklık efsaneydi. 6 ay 1 yıl kullanıp yine 200 tl ye satmıştım, Türkiye fiyatı o zaman 300-350 tl idi ve yok satıyordu. Hey gidi hey.
|
Gerçek Amazon ile Türkiye Amazon arasında dağlar kadar fark var. |
Güzel bir kahve makinesi alacağım beklemedeyiz. Yine boş insanların trollükleri tutmuş. Yok İsrail destekçisiymiş falan geçiniz bunları.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gerçek Amazon ile Türkiye Amazon arasında dağlar kadar fark var. |
almayı planladığım salomon bakalım ne kadar indirime girecek, gerçek mi değil mi anlarız. |
Gereksiz yere para harcayacakmışım gibi geliyor. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Amazon.com'daki kampanyalar ile com.tr'deki kampanyalar kıyaslanamaz bile. com.tr şu anda sadece Türkiye'deki zenginlerin alışveriş yaptığı bir yer. Bence tek artısı ücretsiz iade olayı. En basitinden daha dün Amazon.com'da 24tanesi 20 dolara satılan bir ürünün 660tl, -ama Türkiye'ye göndermiyorlar- adedi düşük versiyonunun 6 adedinin com.tr'de 600 liraya satıldığını gördüm. Türkiye'de çoğu ürünün fiyatları fahiş oranda yüksek. |
boykot gönderilerini okuyunca ben : |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |