|
Amazon Prime, Seçili Samsunglar 500 TL indirimli, S20FE 256GB 4740TL (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: dezenfekte39
M51 3000 küsür oluyor hediye çeki ile 3000 altına düşürüp enparada taksit yapabilir miyiz ? Yardımcı olabilecek var mı?yaparsın hocam biraz önce enparadan m21 i taksitlendirdim.
-
Eyvallah -
PRIMEM21 calismiyor su anda hangi renkte gecerli -
M21 de indirim düşüyo mu hala? Bende düşmedi -
M31S için PRIMEM31S kodu ile düşüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
m31s ve m51 de aktif kampanya
-
PRIMEM51 geçerli değil diyor şu an
-
Beyler m21 de neden çalışmıyor
Böyle saçma sapan kampanya mı olur yapıyorsan doğru düzgün yap ne bu yangından mal kaçırır gibi iyice hb ye benzemeye başladılar
Mh ye yazdım. Stok bitmiş diyor indirimin. O zaman kampanya stoklarla sınırlı deseydiniz, son gün 28 Şubat demesiydiniz, bizde elimizi çabuk tutsaydık dedim. Geri bildiriminiz için tşkr ederim dedi :)
Bitmiştir indirim stokları ben yazarken 21 alınıyordu sonra hemen bitti sadece 31 ve 51 devam etti sonra onlar da bitmiş galiba 51 geçersiz denildiğine göre -
M21 perşembe gecesi sipariş verdim, en erken çarşamba teslim yazıyordu. bugün öğlen teslim aldım. konuyu paylaşan arkadaşa teşekkür ederim. bir yakınımada m51 almak istedik, kod geçerli değil dedi bitti sanırım.
-
Malesef kodlar çok erken tükendi. Ben de babama m31s alacaktım niyetine girdim, şimdi realme mi alsam diye düşünüyorum tekrar aktif olmaz sanırım..
-
kaça aldınız ? kampanya 28 şubata kadar devam etmiyor mu ?
-
2083 lira ödedim. +30 lirada world puan verdi banka. Kampanya bitmedi ama kampanya stoklarina ayrılan telefonlar bitti. -
Kodlar stokluymuş müşteri hizmetleri kodun m51 için tükendiğini söyledi. Bende dedim kampanya şartlarında neden yazmıyor özür dileriz hemen üstlerime iletiyorum dedi. Diğer telefonlar için devam ediyor
-
2083 yani 250 tl verilen hediye ile birlikte mi ?
yoksa 2083 den sonra 250 de hediye var mı 2k altına iniyor mu ?
kampanya zaten m21 alana 250 tl hediye veriyordu bittiyse kampanya nasıl devam ediyor ki diğer modellerde mi devam ediyor
-
250 düştükten sonra 2083 ödedim. -
iade edilen ürünün başkasına satılmasın da en az %30 indirim olması gerekir
amazon amazon dediniz resmen 2. el dükkan olmuş
amazon yurt dışındaki insan kalitesiyle türkiyedeki insan kalitesini karıştırıyor
Türkiyedeki insanların %25 i dürüst değil (hırsızlığı savunan insan dürüst olma ihtimali var mı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 21 Şubat 2021; 13:46:28 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X