m21 2345tl yazıyor? 2070 değil? |
Amazon Prime, Seçili Samsunglar 500 TL indirimli, S20FE 256GB 4740TL (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: A.Bozoğlum21 2345tl yazıyor? 2070 değil?
Bendede aynı sepette düşecek herhalde dedim ama oda yok, kod mu var anlamadım ki limit mi doldu yada 1 günde
-
quote:
Orijinalden alıntı: mustafaerdurmusBendede aynı sepette düşecek herhalde dedim ama oda yok, kod mu var anlamadım ki limit mi doldu yada 1 günde
Alıntıları GösterTmm bende düzeldi. 2095tl olarak güncellendi. bu model ve gm20 pro arasında kaldım açıkçası.
-
Kupona primem21 yazın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
m31s ve m51 de indirimleri kaldırdılar sanırım indirim geçmiyor..
-
Arkadaşlar M51 de olmuyor diğerlerinde gözüküyor? Ondaki kod neydi -
nasıl olacak, s20 fe 256 iyi fiyatmış ama bende olmadı, kupon mu var anlamadım
-
M21 sipariş verdim, gm20 pro ile arasind epey bir gitgel yaşadım ama son olarak m21de karar kıldım. Gelsin bakalım begenmez isem iade ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: A.Bozoğlu
M21 sipariş verdim, gm20 pro ile arasind epey bir gitgel yaşadım ama son olarak m21de karar kıldım. Gelsin bakalım begenmez isem iade ederim.Gm20 pro, gm9 pro kadar tutulmadı. Mtk işlemci var ve ips ekran var. Destek desen hiç yok. M21batarya ve ekranla farka atar. Geri gonderecegini sanmam. M21 kullandım ekranı ve kullanımı güzel bir cihaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 19 Şubat 2021; 1:59:2 >
Hayırlısı olur inşallah, GM malum yazılım desteği yok, eşimde a20 var 1,5yildir neredeyse her ay güncelleme alıyor, m21'de batarya ve ekran olarak GM20 pro'dan iyi. Yanlış bilmiyor isem m21 android 11 alacak.
Olmuyor sanırım artık. M21 siyah denedim. Verilen koduda girdim ama kod hata veriyor. Prime deneme sürecindeyim.ondan mi acaba.
quote:
Orijinalden alıntı: furkani
Olmuyor sanırım artık. M21 siyah denedim. Verilen koduda girdim ama kod hata veriyor. Prime deneme sürecindeyim.ondan mi acaba.Gecenin 4 ünde sipariş verdim. 5 dk sonra kampanya bitti m21 de.
Tcl 10 plus m21 den daha iyi değil mi yoksa bana mı öyle geliyor?
Şu anda sitede, Samsung M serisi 3 modele 250TL indirim kampanyası görünüyor ama telefonun sayfasında indirim çıkmıyor. Telefonlara uygulanan kodlar PRIME+model şeklindeydi.
PRIMEM21, PRIMEM31S, PRIMEM51
S20 serisi 3 modele uygulanan 500TL indirim devam ediyor. S20FE 256Gb, S20+, S20 Ultra
Telefon modellerinin sayfasına girdiğinizde kodları görünüyor.
PRIMES20FE, PRIMES20PLUS, PRIMES20ULT
-
Yarım günde biten kampanya mı olur ya ? m21 alabilirdim hediye.
-
ee bitti mi şimdi kampanya? M21'de denedim PRIMEM21 çalışmıyor kod diyor. Dün görmüştüm yarın alayım demiştim anneme.
-
M21 bitmiş kod olmuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FOCUSSTYLE -- 19 Şubat 2021; 14:33:59 > -
m51 almak istedim fiyat 3500 görünüyor, müşteri hizmetlerini aradım prime için sadece kargo seçenekleri değiştiğini, bir indirim seçeneği olmadığını söylediler. Bu kadar kısa süren kampanya saçma
-
arkadaşlar az önce alabildim m51 promosyonu bu sefer gösterdi seçeneklerde kupon kodunu girdim uyguladı. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
-
Alacaklar acele etsin m21, m31s ve m51 de yeniden aktif promosyon büyük ihtimalle dün ödenmeyenlerdir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X