Şimdi Ara

Amazon Saatler (666. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.464
Cevap
413
Favori
651.042
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50 usd gift card a 10 usd hediye devam ediyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 903 tl ye geliyor Seiko Prospex SSC487P2

urun.n11.com
    Seiko Prospex Ssc487p2 Erkek Kol Saati - n11.com
    https://urun.n11.com/erkek-kol-saati/seiko-prospex-ssc487p2-erkek-kol-saati-P139418780

%20 extra indirim var. Amazon fiyatları baya yüksek. Ihtiyacı olan kaçırmasın.

• complete_ kullanıcısına yanıt
    rahmetli babamın otomatik seiko saati 98 den beri hiç kullanılmadan bir kutuda duruyormuş şans eseri bulup çalışıyor mu acaba diye baktım elime aldığım gibi çalışmaya başladı saatçiye de gösterdim bir şey yapmak gerekir mi diye taş gibi saat güle güle kullan dedi adam.
    yani belki modelden modele değişiyor olabilir sizin dediğiniz ama neredeyse 20 yıl kullanılmamış bir otomatik saatin dediğiniz gibi perte çıkmamış olması dediğinizle bayağı çelişiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: levellingdust

rahmetli babamın otomatik seiko saati 98 den beri hiç kullanılmadan bir kutuda duruyormuş şans eseri bulup çalışıyor mu acaba diye baktım elime aldığım gibi çalışmaya başladı saatçiye de gösterdim bir şey yapmak gerekir mi diye taş gibi saat güle güle kullan dedi adam.
    yani belki modelden modele değişiyor olabilir sizin dediğiniz ama neredeyse 20 yıl kullanılmamış bir otomatik saatin dediğiniz gibi perte çıkmamış olması dediğinizle bayağı çelişiyor

Çalışır hocam ama o saate bakım yaptırmadan kesinlikle kullanmayın yağ kalmamıştır o saatte dişliler aşınır siz kullandıkça. Güzel bir ustaya verin 50 lira falan tutar bakımı. 6-7 senede bir bakım yaptırmak lazım her sene pil masrafı yerine 6-7 (tavsiye edilen 5) senede bir bakım yaptırmak çok daha iyi ve zaten daha bile ucuza gelir. Otomatik saat perte çıkar diyen arkadaşa zaten bir şey demek istemiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

hocam otomatik saat yaşayan bir mekanizmadır,devamlı kullanılmak ister,işte 20 sene evvel bir saat buldum çalışıyordu v.s. bu işler olmaz,sende ki saat arada kurcalanmış,mekanizması çalıştırılmış olmalı,doğru çalışıyormu bir 24 saat çalışsın bakalım ne kadar sapma olacak,ayrıca otomatik saat bakımsız çalışmaz,senin saatçi saatçi olsa açıp adam gibi bakım yapıp verirdi,sokakta ki simitçide taş gibi saat diyip yolluyor,çoğu saatçide otomatik saatin içini görmemiştir,bakımını ve ayarını da bilmez..

• quote:

Orijinalden alıntı: complete_

quote:

hocam otomatik saat yaşayan bir mekanizmadır,devamlı kullanılmak ister,işte 20 sene evvel bir saat buldum çalışıyordu v.s. bu işler olmaz,sende ki saat arada kurcalanmış,mekanizması çalıştırılmış olmalı,doğru çalışıyormu bir 24 saat çalışsın bakalım ne kadar sapma olacak,ayrıca otomatik saat bakımsız çalışmaz,senin saatçi saatçi olsa açıp adam gibi bakım yapıp verirdi,sokakta ki simitçide taş gibi saat diyip yolluyor,çoğu saatçide otomatik saatin içini görmemiştir,bakımını ve ayarını da bilmez..

Otomatik saat bakımsız çalışmaz da pilli saat senede/ 2 senede bi saatçi yüzü görmeden, içi açılmadan çalışır mı hocam? Olaya bu yönüyle bakarsan 5 senede pilli saat 5 kere saatçi görüyor, otomatik saati 1 kere. Bir otomatik saatin çöp olduğu süre içinde birden fazla pilli saatin ruhuna fatiha okunur emin olun. Ve otomatik bir saatin tamiri kolay iken pilli bir saat çoğu durumda bozuunca çöpe gider çünkü mekanik saatte metal parçalar varken pilli saatte işin içine plastik yığını ve devreler giriyor. Eğer amaç dakiklikse pilli saat, amaç uzun ömürse kesinlikle mekanik saat.

• Sentez* kullanıcısına yanıt
    Otomatik saatlere laf etmiyorum ancak pilli saatlerin böyle yerden yere vurulmasını da aklım almıyor.
    Bundan 11 sene önce hediye edilmiş olan bir Casio saatim var pilli, 3 kere falan pilini değiştirmişimdir onun dışında tık demeden çalışıyor. Bir şeyi överken öbür tarafı fütursuzca gömmeyelim.
    Otomatik saat zevk işi ya da rotasyonda tek saat olacak ki kurma zahmetine girilmesin. Zaman tutması iyi olmasına rağmen hem makoyu hem skx007yi kurma zahmetinden dolayı elden çıkardım. Sabah uyanıyorum saat durmuş, e benim acelem var işe gideceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Otomatik saatlere laf etmiyorum ancak pilli saatlerin böyle yerden yere vurulmasını da aklım almıyor.
    Bundan 11 sene önce hediye edilmiş olan bir Casio saatim var pilli, 3 kere falan pilini değiştirmişimdir onun dışında tık demeden çalışıyor. Bir şeyi överken öbür tarafı fütursuzca gömmeyelim.
    Otomatik saat zevk işi ya da rotasyonda tek saat olacak ki kurma zahmetine girilmesin. Zaman tutması iyi olmasına rağmen hem makoyu hem skx007yi kurma zahmetinden dolayı elden çıkardım. Sabah uyanıyorum saat durmuş, e benim acelem var işe gideceğim

Günün en sevdiğim saati saatlerimi kurduğum vakitler 6 tane var 7.yi alacağım onlar çalışsın ben her akşam yatmadan önce sever kurar yatarım Şöyle bir gerçek var ki Casio saatiniz asla evladiyelik uzun ömürlü bir saat olmayacak hocam ama bir mekanik saat düzenli bir bakımla torununuzun torununu görür. Bakım işini de dediğim gibi pilli saatin pili bitmesine sayıp oradan eksiyi sıfırlarız. Hatta şimdi fiyatları yüksek olsa da yağlama gerektirmeyen özel metalli çark sistemli saatler piyasada yer ediyor. Zamanla yaygınlaşıp fiyatı ulaşılabilir seviyelere de gelecektir.

• Para yokken şurada ne güzel saatler olurdu alamazdım, para var saat yok. Bizde mi uğursuzluk var nedir anlamadım ki.
  • blackfriday indiriminde hepsiburada'dan bir saat alayım dedim 25 gün sonra sıfır diye farklı bir model çakma bir kutuda kayışında delik yırtıklarla geldi. Şimdi iade işleriyle uğraş dur. Amazonun değerini bilelim.
  • pijama61 kullanıcısına yanıt
    Hangi satici hangi saat?

• aslimdayok kullanıcısına yanıt
    Savran Saat.Black Friday'den sonra 7 sayfa şikayet almış sikayetvar.com'dan.

siparişini verdiğim saat:

gelen saat

• Bayadır takip ettiğim bir saattir 55-70 dolar arasi fiyati oluyordu şimdi 34 dolar sizce nasıl ?

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B000GX3IKK/ref=ox_sc_act_image_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1#

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VyS1994

Bayadır takip ettiğim bir saattir 55-70 dolar arasi fiyati oluyordu şimdi 34 dolar sizce nasıl ?

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B000GX3IKK/ref=ox_sc_act_image_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1#

Gayet güzel hocam ama çapı konusunda fotolara bakarak alın çünkü 38mm biraz küçük bir saat. Kalın bilekliyseniz çok sırıtır. Fiyat artırılabilirse aynı modelin otomatiği de mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 21 Aralık 2017; 21:58:34 >

• Ya ben anlamıyorum saat bakacağım ship to turkey i işaretliyorum beğendiğim saate tıklıyorum this item does not ship to turkey diyor kafayı yiyeceğim nasıl bir sitesi var bunların
  • Aynen hiç bir üründe artık o filtre çalışmıyor nerdeyse amazon ürünlere bakmamamız için elinden geleni yapıyor.
  • Bu konu öldü herhalde :) Yada artık fırsat çıkmıyor. Arada bakıyorum konuya, al beni diye çığlık atan saat çıkarmı karşıma diye ama sonuç hep hüsran :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deranzo

Bu konu öldü herhalde :) Yada artık fırsat çıkmıyor. Arada bakıyorum konuya, al beni diye çığlık atan saat çıkarmı karşıma diye ama sonuç hep hüsran :)

Çıkan saatler genelde İnvicta...

Dolar kuru falan derken zaten iyice gitti konu.
  • paylaşınca da invicta konusu mu diyenler oluyor sanki invicta babamızın şirketi
  • 
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.