Şimdi Ara

Amazon sakal şampuanı, yağı ve saç traş makinası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• sıvılar geçmiyor diye bir duyum almıştım,sipariş verirsen eline ulaşırsabanada bilgi verirmisinz?
  • işte o sebeple sipariş vermekle vermemek arasındayım 50 tl az para değil. bir de philips ile ilgili bir yorumun var mı ?
  • amazon göndermeyeceği ürünün siparişi geçtirmez. Oldu da gümrükte kaldı diyelim, sorunsuz şekilde paranızı iade alabilirsiniz.
  • sorun olmaz. arkadaşın da dediği gibi sorun çıksa bile parasını alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kitmaker

amazon göndermeyeceği ürünün siparişi geçtirmez. Oldu da gümrükte kaldı diyelim, sorunsuz şekilde paranızı iade alabilirsiniz.

yani amazon türkiyede sıkıntı çıkarcak ürünleri göndermiyor mu? ayriyetten parayı iade alma konusu nasıl olur acaba? kargo bedeli vs tekrar geri dönücek onları ödemem gerekir mi?

ürün takıldığını nasıl anlarım?
  • salvador.deli kullanıcısına yanıt
    şampuanlar geçmiyor diye biliyorum bi kaç yorum görmüştüm forumda. sizin sorunuza gelecek olursak, siz siparişinizi geçersiniz amazon ürünlerinizi iparcel kargo şirketine gönderir. iparcel yasaklı ürünleri trye göndermez geri amazona gönderir. bu aşamalarda sizin yapacağınız bir şey yok. siz sadece alacaksınız gerisi amazona kalacak. en kötü senaryoyla ürünler gönderilmez, kuruşu kuruşuna paranızı geri öderler.tek kaybınız zaman olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç Kesme Makinesi İçin Yağ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aqhuan kullanıcısına yanıt
    hocam bazı ürünlerin yanında tr ye gönderilir bazılarında gönderilmez deniyor. tr ye gönderilen denilen ürünlerin gümrüğe takılma ihtimali var mıdır?

birde ebayden alsak aynı ürünü gene aynı problem olur mu ? para iadesi koşulları vs.
  • güncel arkadaşlar
  • Bence dene bir şansını. Bende wax getirmeyi düşünüyorum. Gelirse bende alıcam. Haber verirsin. :)

• güncel arkadaşlar beard oil getiren kullanan yok mudur
  • yukarida arkadas yazmis.cok fazla olumlu yorum almis sampuan vardi.. ama kargodan geri dondu. eger birisinin seni gectigine dair ikna etmesini bekliyorsan bekle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.