Şimdi Ara

Amazon SanDisk USB 3.0 Bellek 512GB 357TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amazon SanDisk USB 3.0 Bellek 512GB 357TLamazon
    SanDisk Ultra Shift USB 3.0 Flash Drive 512GB
    https://www.amazon.com.tr/SanDisk-Ultra-Shift-Flash-Drive/dp/B08P68HMXT

• Okuma yazma hızları çok iyi değil bu ürünün. Fiyatına göre 512GB'lık kapasitesi güzel ama.

Bilgilendirme için teşekkürler.

• bozulma ihtimali çok yüksek olan bir ürün

• SanDisk in bu şekildeki flash bellekrine nedense hiç güvenim yok, 16gb olanlar hep bozuldu elimde :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç tane sandisk flaşh bellek geçti elimden durduk yere bozuldu.düşme çarpma kırılma vs hiç bişey yokken.sandiske güvenim sıfır artık depolama konusunda ister flaşh bellek ister ssd olsun.

• 476 TL olmuş

• Serkan4554 S kullanıcısına yanıt

kaç tane sandisk flaşh bellek geçti elimden durduk yere bozulan olmadı. düşme çarpma olmasına rağmen hala çalışıyorlar. sandiske güvenmeme gerek yok depolama konusunda ister flaşh bellek ister ssd olsun. sonuçta elektronik şans işi. benim güvenmem bir şeyi değiştirmiyor.

ürüne gelince en azından biraz daha şekilli ve dayanıklı bi tasarım olabilirmiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kopyalama işlemi yaparken düşündüm de, düşüncemde bile ısınıyordu ürün

• Bozulunca garantiyle iletişime geçiyorsunuz değil mi? Ben hep çekyaya yolluyorum ups ile ücretsiz, tamir edip yapılıyor ups ile yollanıyor geri.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CengizGurkan kullanıcısına yanıt
    İçindekilere bir şey oluyor mu

• Japonya kullanıcısına yanıt
    İçindekiler uçuyor haliyle

• sandiskten uzak durmak lazım.

• sandisk alacaksanız Extreme modelleri alınmalı. bir tane 16gb bir tane 64 gb almıştım zamanında Extreme usb 3.0 modellerinden, 5 yıllık garantileri dolalı yıllar oluyor. maşallah sapasağlam ve saniyede 130mb ile veri atılabiliyor çok rahat.

Mümkünse Extreme Pro alınmalı hatta. 128gb modeli 350 lira, 256gb modeli 600 lira civarında.

• Sandisk ten ne aldıysam bozuldu. Hafıza kartı usb bellek ssd vs. Samsung da şaşmayın derim ben.

• Son 1 yılda sandisk marka usb 2.0 1x 16gb, usb 3.0 2x 32gb, usb 3.1 1x 64gb bellekler durduk yere bozuldu bende de.

• Sandisk'te, Extreme harici usb almak bildiğin intihar demektir :) Ucuza bulmadıkça SSD'sini de almayın.

Bu parayı verene kadar 2.elde sıfırdan farksız 500GB SSD + bir tane kaliteli USB 3.0 disk kutusu alın, hem süper hız hemde uzun yıllar kullanım, başka senaryolara da hazır ister al pc'ye tak ister o kutuyu başka hdd/ssd'de kullan.

amaaa amaç cebe girecek taşınabilirlikse mecbur Extreme veya Samsung metal kasa USB alacaksın.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 15 Ağustos 2021; 18:37:13 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt

Sandisk Extreme kullandıktan sonra diğer usb bellekler için hiç iyi düşünceleriniz olmuyor. Hak veriyorum.

• amazon
    SanDisk Ultra 128 GB Dual Drive Luxe Type-C 150 MB/s USB 3.1 Gen 1
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0842P5GBQ/ref=cm_sw_r_cp_apap_GYz1v1ZRz7Rqi

Derdim tartışma çıkarmak değil. Extreme hariç alınmaz yazmış herkes. Şu flash bellek elimde kalır mı? İçinde hazırladığım evraklar dökümanlar ıvır zıvır var ve pcde tutmuyorum bunları. Hani buna bir şey olması demek benim için yaklaşık 100 saat iş kaybı demek :d

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.