Şimdi Ara

AMAZON Sıcak Fırsatlar [EFSANENİN EFSANESİ] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.866
Cevap
281
Favori
508.193
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence sizin bu ülkede yaşamanız hata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thsn_can

DualShock 4 Wireless Controller for PlayStation 4 (Urban Camouflage) 2 tanesi 79 dolar ama kargo eklenince 101 dolar yapıyor, kargoyu sıfırlama derdinde değilimde gümrüğe takılmasın diye 1 - 2 dolar indirim isteyebilirim. siparişi geçtikten sonra mı chat ile görüşüyorsunuz, nasıl yürüyor olay ?

bir arkadaş sağolsun şu linki paylaşmıştı:
    http://ggm.gtb.gov.tr/sikca-sorulan-sorular/bireysel/posta-ve-hizli-kargo-muafiyetleri

kısaca kargo gümrük bedeline dahil değilmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

Orijinalden alıntı: thsn_can

DualShock 4 Wireless Controller for PlayStation 4 (Urban Camouflage) 2 tanesi 79 dolar ama kargo eklenince 101 dolar yapıyor, kargoyu sıfırlama derdinde değilimde gümrüğe takılmasın diye 1 - 2 dolar indirim isteyebilirim. siparişi geçtikten sonra mı chat ile görüşüyorsunuz, nasıl yürüyor olay ?

bir arkadaş sağolsun şu linki paylaşmıştı:
    http://ggm.gtb.gov.tr/sikca-sorulan-sorular/bireysel/posta-ve-hizli-kargo-muafiyetleri

kısaca kargo gümrük bedeline dahil değilmiş.

Normal posta ile gümrüğede takılmaz..Postacı getirir, 75 euro üstünün %20 sini senden alır, pakedi verir gider

• DallasPage kullanıcısına yanıt
    Hangi modelde ucretsiz kargo vardı ayakkabı icin ? Link yollayanilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler amazondan arcade stick alacağım ancak aşağıdaki resimde de gördüğünüz gibi hori marka olan daha pahalı olmasına rağmen import fee'si daha düşük , madcatz'inki ise daha yüksek bunun neden kaynaklandığını açıklayabilecek var mı ?

AMAZON Sıcak Fırsatlar  [EFSANENİN EFSANESİ]AMAZON Sıcak Fırsatlar  [EFSANENİN EFSANESİ]

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Beyler amazondan arcade stick alacağım ancak aşağıdaki resimde de gördüğünüz gibi hori marka olan daha pahalı olmasına rağmen import fee'si daha düşük , madcatz'inki ise daha yüksek bunun neden kaynaklandığını açıklayabilecek var mı ?

AMAZON Sıcak Fırsatlar  [EFSANENİN EFSANESİ]AMAZON Sıcak Fırsatlar  [EFSANENİN EFSANESİ]

hocam ürünlerin uluslararası gümrük kodları olur, o kodlara göre belirlenir vergiler. 2 ürünün kodu farklı ise normaldir bu durum. GTIP kodu diye aratırsan bilgi edinebilirsin. şurdan da bakabilirsin gümrük tarife istatistik pozsyonuhttp://www.gumruktarife.com/2013_gumruk_tarife_cetveli.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allstarspectre -- 27 Kasım 2014; 11:54:13 >

• örnegin bir klavye aldık klavye 150 dolar. gümrük muafiyeti 100 dolar olduğuna göre aradaki 50 dolarlık farkın mı % 20 vergisini alıyorlar. yoksa 150 dolar üzerinden mi % 20 alıyorlar.
  • Bugün bunu aldım, bugüne özel indirim.

64 GB Samsung Pro MicroSD $34.99. $13 civarı da kargo tutuyor.

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00IVPU88U/ref=ox_sc_act_image_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre The Sorcerer -- 27 Kasım 2014; 11:57:09 >
  • mussti19 kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun cevabını bende merakla bekliyorum. Birde atıyorum elektronik ürünle(Projeksiyon Cihazı) kıyafetin vergileri yine aynı şekilde %20 şeklinde mi hesaplanıyor?

• logitech G930 wireless kulaklık yeniden fiyatı düşmüş 71 $
  • quote:

Orijinalden alıntı: allstarspectre

quote:

Beyler amazondan arcade stick alacağım ancak aşağıdaki resimde de gördüğünüz gibi hori marka olan daha pahalı olmasına rağmen import fee'si daha düşük , madcatz'inki ise daha yüksek bunun neden kaynaklandığını açıklayabilecek var mı ?

hocam ürünlerin uluslararası gümrük kodları olur, o kodlara göre belirlenir vergiler. 2 ürünün kodu farklı ise normaldir bu durum. GTIP kodu diye aratırsan bilgi edinebilirsin. şurdan da bakabilirsin gümrük tarife istatistik pozsyonuhttp://www.gumruktarife.com/2013_gumruk_tarife_cetveli.htm

hocam nasıl olur ama ikiside arcade stick sonuçta , ikisinide amazon satıyor , pahalı olanın gümrük vergisi daha düşük , ucuz olanın ki daha yüksek , amazon müşteri ilişkileri ile chat yaptım doyurucu bir cevap alamadım

• mussti19 kullanıcısına yanıt
    150$ ın yüzde yirmisini alırlar.Aşan kısım diye bir olay yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: allstarspectre

quote:

hocam nasıl olur ama ikiside arcade stick sonuçta , ikisinide amazon satıyor , pahalı olanın gümrük vergisi daha düşük , ucuz olanın ki daha yüksek , amazon müşteri ilişkileri ile chat yaptım doyurucu bir cevap alamadım

valla o kadarından emin değilim ama gümrükte işler farklı işliyor, sen bu iki ürünün gtip kodlarını bulabilirsen ona göre bir değerlendirme yapabilirsin. eğer ikisinin gtip kodu aynı ise, durumu amazon'a bildirebilirsin.

veya zaten ikisinin gtip kodu aynı ise, fazla vergi alınanın muhtemelen farkı çıkar ve amazon bunu sana iade eder. bence de ikisinin vergisi aynı oranda olacaktır fakat almadan önce araştırmakta fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

örnegin bir klavye aldık klavye 150 dolar. gümrük muafiyeti 100 dolar olduğuna göre aradaki 50 dolarlık farkın mı % 20 vergisini alıyorlar. yoksa 150 dolar üzerinden mi % 20 alıyorlar.

Toplam tutar üzerinden kargo düşülüp hesaplanır.
  • Bugün bende sipariş verdim G930 kulaklık. Şuan 71.99$ fiyatı. Kargo ücreti için ilk görüşmemde kısa bir konuşma sonrası kargo ücretini düştü free shipping olarak geliyor kısmetse :) Fırsatı kaçırdım diye üzülüyordum ama iyi geldi bu indirim :)

AMAZON Sıcak Fırsatlar  [EFSANENİN EFSANESİ]
  • İndirimden olan kargoyla şöyle uygun fiyata gelen klavye var mı

• Şu yazından sonra baktım 71.99 olmuş yarın komple düşermi diye alamıyorum açıkçası daspdsampdas : D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qLhF -- 27 Kasım 2014; 12:53:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

kindle'larda indirim var fakat Türkiye'ye göndermiyor,
    en ucuza nasıl getirtebiliriz?

geçen sene black friday da borderlinx üzerinden getirmiştim.
    Yine 49$ a düşmüştü üzerine 13$ borderlinxe ödemiştim.
    Ürün DHL le kapıma kadar gelmişti..

Hatta geçen hafta borderlinx den paypal ile ödemeye %25 diye indirim diye mail gelmişti bana, kod filan da yoktu.
    değerlendirebilirsiniz.

derken PAYPALSHOPUSA olarak kod girmek gerekiyormuş hala aktifse kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ETA -- 27 Kasım 2014; 12:30:22 >
  • Merhaba Kargo ucretinin dustugunu nereden goruyoruz.
    chat tan yazişmamizda asagidaki gibi cevap verdiler.
    ne yapmam lazim.

We have to wait for your item to be ships out for me to process the refund.
    Nothing to worry, I'll be the one to be accountable in refunding your shipping cost.
    Upon placing the order you were not yet charged.
    You'll just get charge once this order ships out. And that's the time I'm going to process the refund.
    I don't mean to rush you, I'm just wondering if we're still connected.
    Your chat has been idle for couple of minutes. If I don't receive a response within 2 minutes, I'll need to close the chat.
    I think you are busy now, allow me to close this chat window instead. Thank you for contacting Amazon.com. We hope to see you again soon. Take care.
    Bye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdalerguzy

Merhaba Kargo ucretinin dustugunu nereden goruyoruz.
    chat tan yazişmamizda asagidaki gibi cevap verdiler.
    ne yapmam lazim.

We have to wait for your item to be ships out for me to process the refund.
    Nothing to worry, I'll be the one to be accountable in refunding your shipping cost.
    Upon placing the order you were not yet charged.
    You'll just get charge once this order ships out. And that's the time I'm going to process the refund.
    I don't mean to rush you, I'm just wondering if we're still connected.
    Your chat has been idle for couple of minutes. If I don't receive a response within 2 minutes, I'll need to close the chat.
    I think you are busy now, allow me to close this chat window instead. Thank you for contacting Amazon.com. We hope to see you again soon. Take care.
    Bye :)

konuştuğun yetkili senden bir cevap beklemiş,sen 2 dakika boyunca cevap vermediğin için konuşmayı kapatmış.Kısacası böyle

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.