Şimdi Ara

AMAZON Sıcak Fırsatlar [EFSANENİN EFSANESİ] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.866
Cevap
281
Favori
508.193
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

quote:

Orijinalden alıntı: DallasPage

Millet kargo sıfırlayanlara saydırmış :D sanki kargoya ödedikleri para kendilerine geri dönüyor... Döviz akıtıyorsunuz, 5 kuruş değeri olmayan paramızı onlara ' ücretsiz sunabilecekleri ' bir hizmete para ödeyerek harcıyorsunuz.

Doğru adam taaa US den kapına kadar yolluyor kısa sürede ve bunu ücretsiz yapmalı..Sende bilgisayarın başından böyle saçma sapan mantık yürütürsün...Kalk git vatan dan al...Yurtiçindeki firmalardanda iade iste, neden para alıyorlarki postadan değilmi ? Altı üstü şehirden şehire yolluyor, kıtalararası bile değil !

Kargocularımız sömürmekten başka bir şey yapmıyor bu konuda sana lafım yok. Ama taa Çin den bedava gelebilen bir ürün neden Amazon ile bize de bedava gelemesin? O kargonun 25 dolar ya da daha fazla tutmadığını ikimiz de biliyoruz? ee? (Devasa ürünler hariç) hocam isteseler yaparlar bu tamamen ticari bir husumet. Ve bu iletişim yöntemleriyle yapılabiliyor. Daha şimdi bende yaptım sırf test etmek için, 1 ayakkabı alacaktım baktım kargo beleş yaptı 2 ayakkabı ve bir klavye+maus seti aldım. Mutlu muyum? Tabi ki çünkü Sketcher ayakkabılar ülkemizde 200 liradan seyrediyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DallasPage -- 27 Kasım 2014; 2:41:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazor

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Arkadaşlar.Önce şu konuyu ortadan sona doğru okuyun:

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=99764012

Kargonun nasıl sıfırlandığı detaylı anlatılıyor orada.

Yapmayın arkadaş şöyle şeyler, 1000 kere yazıldı....Adamlar göndermeyi bırakacak..Yaptığınız uyanıklık değil başka birşey,..Yarın öbür gün göndermezse oturur ağlarsınız...Sırf kendinizi düşünmeyi bırakın artık

Zamanında PS4 yollamayı bıraktı adamlar bu tip şeyler yapan, kendini uyanık sananlar yüzünden....Biraz bilinçli, düşünceli olun

Hem düzgünce alışveriş yapmak isteyenlerin hemde adamların haklarını yiyorsunuz...Donanımhaber bu tip şeyleri engellemeli...

ben de ps4 almayi dusunuyorum ama ilk ciktiginda alanlar priority shipping e 25 dolar odedi suan 94 dolar su kargo fiyatini dusurmeyi ya da ucretsiz kargoyu satin almadan sepete ekleyerek ben de sansimi deneyecegim yanlis birsey yapmis olmuyorum sanirim

25$ ödemedi, bende aldım..Hızlı istersen gümrük vs ekler...Burada gümrük masrafı çıkmazsa sana ztn iade ediyorlar. Baştan istemenin manası yok...Millet 25 e aldı diyeceksin adam şaşıracak, çünkü öyle bir olay yok...

suan priority shippingle 621$ expedited shipping ile 571$ vergi ve kargo dahil bunun ne kadarini iade ediyorlar daha sonra onu bilmiyorum benim amacim gumruk masrafini istemek degil kargo ucretini dusurmek yada ucretsiz gondermeleri istemek

edit: buda burdan alinmahttp://forum.donanimhaber.com/m_85461368/tm.htm

399$ playstation 4
    110$ gümrük vergisi
    25$ kargo ile
    yaklaşık olarak 535$ tutmakta, 1 hafta içerisinde kapınıza teslim bir adet ps4 ünüz olmakta.

Gittigidiyor'da 100 lira maxipuanla 1100 e geliyor zaten. Bir de %10 cek bulunsa 1000 lira olur ne gerek var yurtdisi daha pahaliya geliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buradan PC için gamepad sipariş vermeyi düşünüyorum garanti durumu nasıl oluyor global mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yapmayın arkadaş şöyle şeyler, 1000 kere yazıldı....Adamlar göndermeyi bırakacak..Yaptığınız uyanıklık değil başka birşey,..Yarın öbür gün göndermezse oturur ağlarsınız...Sırf kendinizi düşünmeyi bırakın artık

Zamanında PS4 yollamayı bıraktı adamlar bu tip şeyler yapan, kendini uyanık sananlar yüzünden....Biraz bilinçli, düşünceli olun

Hem düzgünce alışveriş yapmak isteyenlerin hemde adamların haklarını yiyorsunuz...Donanımhaber bu tip şeyleri engellemeli...

ben de ps4 almayi dusunuyorum ama ilk ciktiginda alanlar priority shipping e 25 dolar odedi suan 94 dolar su kargo fiyatini dusurmeyi ya da ucretsiz kargoyu satin almadan sepete ekleyerek ben de sansimi deneyecegim yanlis birsey yapmis olmuyorum sanirim

25$ ödemedi, bende aldım..Hızlı istersen gümrük vs ekler...Burada gümrük masrafı çıkmazsa sana ztn iade ediyorlar. Baştan istemenin manası yok...Millet 25 e aldı diyeceksin adam şaşıracak, çünkü öyle bir olay yok...

suan priority shippingle 621$ expedited shipping ile 571$ vergi ve kargo dahil bunun ne kadarini iade ediyorlar daha sonra onu bilmiyorum benim amacim gumruk masrafini istemek degil kargo ucretini dusurmek yada ucretsiz gondermeleri istemek

399$ playstation 4
    110$ gümrük vergisi
    25$ kargo ile
    yaklaşık olarak 535$ tutmakta, 1 hafta içerisinde kapınıza teslim bir adet ps4 ünüz olmakta.

Gittigidiyor'da 100 lira maxipuanla 1100 e geliyor zaten. Bir de %10 cek bulunsa 1000 lira olur ne gerek var yurtdisi daha pahaliya geliyor?

Burdan istememin sebebi yanında gta5 ve Last Of us var eğer ücretsiz kargo olursa 500 dolar tutuyo o da 1100 lira 2 oyunu da katarsak baya uyguna denk geliyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

399$ playstation 4
    110$ gümrük vergisi
    25$ kargo ile

Burdan istememin sebebi yanında gta5 ve Last Of us var eğer ücretsiz kargo olursa 500 dolar tutuyo o da 1100 lira 2 oyunu da katarsak baya uyguna denk geliyor

Peki garanti isi nolacak? 1 ay beklemesi de cabasi. N11 de 99 lira su an ps4 oyunlari mesela. Bence her turlu tr avantajli

• yarın gece burada çarşı karışır.

bakalım neler olacak neler iyi birşeyler düşerse bakacağım bende.
  • ürünü aldığımızda kargo parasını ödeyip siparisi tamamlayıp sonra onlar geri mi ödüyorlar bize ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Millet kargo sıfırlayanlara saydırmış :D sanki kargoya ödedikleri para kendilerine geri dönüyor... Döviz akıtıyorsunuz, 5 kuruş değeri olmayan paramızı onlara ' ücretsiz sunabilecekleri ' bir hizmete para ödeyerek harcıyorsunuz.

Doğru adam taaa US den kapına kadar yolluyor kısa sürede ve bunu ücretsiz yapmalı..Sende bilgisayarın başından böyle saçma sapan mantık yürütürsün...Kalk git vatan dan al...Yurtiçindeki firmalardanda iade iste, neden para alıyorlarki postadan değilmi ? Altı üstü şehirden şehire yolluyor, kıtalararası bile değil !

Kargocularımız sömürmekten başka bir şey yapmıyor bu konuda sana lafım yok. Ama taa Çin den bedava gelebilen bir ürün neden Amazon ile bize de bedava gelemesin? O kargonun 25 dolar ya da daha fazla tutmadığını ikimiz de biliyoruz? ee? (Devasa ürünler hariç) hocam isteseler yaparlar bu tamamen ticari bir husumet. Ve bu iletişim yöntemleriyle yapılabiliyor. Daha şimdi bende yaptım sırf test etmek için, 1 ayakkabı alacaktım baktım kargo beleş yaptı 2 ayakkabı ve bir klavye+maus seti aldım. Mutlu muyum? Tabi ki çünkü Sketcher ayakkabılar ülkemizde 200 liradan seyrediyor :D

Çinden gelen kargo adi mektup şeklinde 1 aydan aşağı gelmiyor :) tamam isitenen rakam fazla olabilir de, hongkong postla dhl/ups'i bir tutma istersen :)

20*20*20 bi kutuyu al dhl e git bunu amerikaya göndericem kaça gider de :)

• Kindle paper gibi ekitap okuyucu alsak gümrükte sorun çıkar mı?
    edit: Amazonun kıymetini bilin. Geçenlerde sesli kitap hizmetini ücretsiz sanıp kitap almıştım, meğer aylık ücreti varmış ve sadece ilk ay ücretsizmiş. Bir baktım kartımdan 30 lira çekilmiş, açtım chat'i konuştum, bilmiyordum paramı geri verin dedim, hatta sinirlendim shit falan dedim pencereyi kapattım, sonra bir mail geldi paramı iade etmişler, hatta çok üzgünüm demişler. Bu durum Türkiye'de olsaydı kendi hatan deyip çemkirirlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kur@mci -- 27 Kasım 2014; 4:33:26 >
  • Kargoyu birden fazla sıfırlamayın, başınız ağrıyabilir(ciddiyim)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar gerçek black friday indirimleri yarın mı başlar yoksa bugünden almaya başlayak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamsar1İ

amazon gümrük masrafını çok fazla hesaplıyor. gerçekten daha sonra dedikleri gibi artan tutarı iade ettikleri oluyor mu.

Hocam geçen indirimden harman kardan kulaklil almıştım gecen gun baktim kartima 8 dolar iade yatmis
  • "Kargo parasını ödersem benim için bir anlamı kalmıyor, lütfen silin kargo masrafını" demek nedir arkadaşlar?

senin için anlamı kalmıyorsa gidip amazon'dan almayacaksın, çok basit. bu adamlar yurtdışındaymış, döviz akıtıyormuşuz o yüzden her şey müstehakmış falan diyenler de var. allahtan akıl fikir diliyorum size.

biraderlerim burada sıkıntı senin indirip alıp benim almamam falan değil. senin bencillik ediyor oluşun, benim ise tüm türkiye'yi utandırmamak adına hareket ediyor oluşum. şöyle muhabbeti dünyada yapacak 3-5 ülke vardır ve bunların hepsi de gelişmemiş kıytırık keko ülkeleridir. bunlardan birisi olmamak için çabalamamız gerekirken herkes hala çingenlik derdinde.

yani, sen ben o bu şu hepimiz bencil, çingen gibi bu güzel amazon çalışanlarından böyle salak isteklerde bulunursak, bu adamların şefleri iki gün sonra "ne oluyor yahu bu türkiye dur bakalım" deyip komple türkiye'ye ürün gönderimini sınırlandıracak. zaten amazon'dan alışveriş yapan bir avuç insan var, bu bir avucun yarısı da "kargoyu sıfırlayın" diye zırlıyor.

yapmayın, etmeyin. azıcık elinizi vicdanınıza koyun, bencil hareket etmeyin.

az sonra bu olayın bitirilmesi için mail göndereceğim. umarım kaale alırlar ve kimseye bu konuda taviz vermezler artık. emin olun bunu sizin iyiliğiniz için yapıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: karamsar1İ

amazon gümrük masrafını çok fazla hesaplıyor. gerçekten daha sonra dedikleri gibi artan tutarı iade ettikleri oluyor mu.

PS4 aldığımda tüm vergiyi iade etmişti sebebini anlayamamıştım.
  • allstarspectre A kullanıcısına yanıt
    arkadaşların yaptığı kargo sıfırlama muhabbetini doğru bulmuyorum ama amazona kimse bunu zorla yaptırmıyor kendileri dünden razı bu kadar isteği kabul ettiklerine göre onun için ben bunda ne kul hakkı görüyorum ne de başka olumsuz bir durum iyliğinize yapıyorum kısmını anlamadım. @allstarspectre
  • bu amazonunda ürün arama nedense bana işkence gibi geliyor.

ip kamera arıyorum. rastgelen varmı? yada nerden nasıl bakarım biriniz yardımcı olup link verir mi?
  • quote:

quote:

quote:

Hocam Sketchers'ın hangi modelini ne kadara ucuza aldınız? link varmı?Bende bir ara pabbuctan almıstım indirimli, su an hala ayagımda ama bayaa eskidi.. Gercekten cok saglam ve konforlu ayakkabıları var.

• bizim millet bir açık kapı buldu mu *kunu çıkartmadan bırakmaz. daha önce de örneklerini çok gördük. kurutuncaya kadar sömürür sonra da "bize niye böyle davranıyorlar?" diye ağlar. bunun da sonu aynı olur büyük ihtimalle.
  • Black Friday'den fırsat kapmak için US'de olmanız lazım ne yazıkki, yoksa fırsat yakalamak cidden çok zor, genelde 15-20 dk içinde bitiyor internet fırsatları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 27 Kasım 2014; 2:36:55 >
  • Kindle 49 dolara düşmüş nasıl alabiliriz arkadaşlar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.