< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yener44 -- 28 Temmuz 2017; 23:31:51 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yener44 -- 28 Temmuz 2017; 23:31:51 > |
UÇURULMA PAHASINA YAZIYORUM BAK BUNU İYİ DİNLEYİN.
"ASIN" KODLARINI NEDEN LİNKE ÇEVİRİYORSUNUZ KONUYA GELEN YÖNETİCİLER? YAZILAN HER OLUMSUZ MESAJI NİYE SİLİYORSUNUZ? SİZ NEYİN PEŞİNDESİNİZ? REFERANS LİNKLERİNDEN 5-10 KURUŞ KAZANABİLMEK İÇİN HER SANİYE KULAKLARINIZIN ÇINLAMASINDAN ÇOK MU HOŞLANIYORSUNUZ? ASIN KODU ATIYORUZ KAZANMAYIN DİYE, ONU GELİP LİNKE ÇEVİRİYORSUNUZ. ARKADAŞLAR SİZ RAHATSIZ MISINIZ? NİÇİN BUNU YAPIYORSUNUZ? SİZİN PROFESYONELLİĞİNİZ BU MU? ALLAH-KİTAP-DİN ÜÇLÜSÜ İLE KAZANDIĞINIZI KAZANMADINIZ MI? NEDEN HALA YOLMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ? ULAN HALA ŞU HAREKETLERİNİZLE SİZİ SAVUNAN 5-10 TANE ÜYE VAR, ONLARIN AKLINA ACIYORUM. ONLARI NASIL KANDIRDIĞINIZA ACIYORUM REZİL HERİFLER. GİDİN ASIL AMAZON KONUSUNDA BOL BOL REFERANSLI ÜRÜN PAYLAŞIN. BURASI "REFERANSSIZ" OLACAK, ANLADINIZ MI? ASIN kodu ile ürün paylaşımı yapın arkadaşlar. Linke çevirirlerse TEKRAR ve TEKRAR ASIN kodu olarak ekleyin. Bunların ekmeğini kestiğimiz gün biz kazanacağız. Haysiyetsiz herifler. |
adam logitech ürünlerini almış amazondan 5 er 10 ar ikinci ele konu açmış faturaları yokmuş bazılarından garanti belgesi çıkmıyormuş bahane ney turnuvadan kazanıldı. lan bari kampanyanın bitmesini bekle ey dolandırıcı çakal vergi mi verdin de g930 u 500 küsür tl ye millete kakalamaya çalışıyorsun hala amazon da 70$! 100 tl ye aldığı mouse u 200 tl ye kakalama çabaları falan. peki ne oluyor bu dolandırıcılara prim veren donanımhaber yöneticisi benim mesajımı siliyor ki amazon kampanyasından haberi olmayanlar gitsin o kan emici işsiz sülükten ürün alarak prim yaptırsın. dh bir nevi dolandırıcılığa göz yumuyor ürünler turnuvadan kazanılmışmış kanıt göstersene? şu yalancılığa bakın dolandırıcılığa teşvik ettiren dh e de teşekkürler.
|
Hahahah ilahi gun! Arkadaşlar çok şeker değil mi yaa? Mübarek cuma günü hürmetine bu düşünceli davranışından ötürü bir hayır duası da benden.
|
Dün ve bu gün attığım her Amazon paylaşımından sonra bir yönetici mesajımı değiştirip ref ekliyor. Benim mesajımı değiştirme hakkını nereden buluyorsunuz. Küfür mü var mesajda. Fırsat paylaşımını ASIN kod üzerinden yapıyorum. Dileyen asın kod ile girer dileyen de refinizi ekleyip gider satın alır. Ya niye nefret ettiriyorsunuz. O yöneticiyi ifşa eder misiniz?
|
insanların attığı mesajlarada karışır oldular, astığımız astık, kestiğimiz kestik diyorsanız söyleyin bilelim. Yok istediğinizi yapın özgürsünüz diyosanız söyleyin gene bilelim. Ama yok dikdatörlük var dh de biz ne dersek o diyorsanızda ona göre bilelim... :/
Ne saçma bi forum haline geldi, insanlar şurda bile rahatça takılamıyor :/ |
Bu gun denen site sahibi ne para yemiş milletin sırtından, hala bukalemun gibi konuyu tarıyor..
|
Selamlar. Hocam merak ediyorum, sizi sarsacak ve reforma götürecek durum ne olabilir? Sadece maddiyat mı, maddiyat ve maneviyat mı, yoksa tek başına maneviyat yeterli mi? Yani şok etkisi yaratıp yeni bir yapılanma gerekiyor dedirtebilmek için siteye mi girmemeliyiz, reklamlara mı tıklamamalıyız, yorum mu yapmamalıyız, en büyük tepkiyi nasıl verebiliriz? Bizden en büyük yararı nasıl sağlıyorsunuz, biz sizi bu yarardan mahrum bırakabilmek için ne yapabiliriz?
Kelime seçiminiz iğrenç de ondan diyorum. |
malum şahıs bütün mesajları siliyor grupta kendi konusu yukarda kalsın diuye
|
buradaki linkleri ve asin kodlarınıda mesaj atanlardan habersiz Refli hale getirmeye başladılar ben dahil hemen herkes konudan da forumdan da soğudu.
Ben telegramdaki gruba katıldım diğer bir grupta varmış ona katılmadım henüz. diğer konuya zaten girmiyorum artık. Kendilerini zorla konulardan ve forumdan soğuttukları için yönetim düşünsün artık... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 29 Aralık 2014; 22:00:02 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qLhF -- 24 Kasım 2014; 23:19:00 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qLhF -- 25 Kasım 2014; 12:57:43 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qLhF -- 25 Kasım 2014; 0:22:39 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qLhF -- 25 Kasım 2014; 0:52:02 > |