Şimdi Ara

AMAZON Sıcak Fırsatlar [EFSANENİN EFSANESİ] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.866
Cevap
281
Favori
508.192
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kargo sıfırlama işini ben hiç bişey yapmadim halde kendileri gerçekleştirdiler. Yalnız ben 9-16 seçmistim. Belki 2-4 seçseydim sıfırlamazlardı. Eğer sıfırlasalardı kaçırmış olurdum. Olsun bu da çok iyi bana göre zaten öğrenciyim 45 TL az ödüyorum. Amazon baya anlayışlı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tekrar soruyorum. Amazon bize zippo gönderiyormu bilen, vede orjinal olup olmadığını nerden anlarız fikri olup tecrübeli olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
  • qLhF Q kullanıcısına yanıt
    Bende zippo almayı düşünüyorum bekliyorum alan arkadaşların yorumlarını
  • live chat ile görüştüms adece paket geç kaldığında yapabiliriz diyor. kargoyu beleş yapsalar bir ram alacağım ama :D
  • Amazon'da orijinal olmayan ürünler satılmıyor zaten eğer kullanıcılardan ikinci el ya da refurbished ürünler almazsanız. İlk sırada çıkan $8.61'lik Zippo Street Chrome Pocket Lighter, USD 22.20'ye Türkiye'ye gönderimi yapılıyor
  • sh33p3r kullanıcısına yanıt
    Eyv. hocam peki türkiye gönderim olup olmadığını tam olarak nasıl anlıyoruz bu sitede ?
  • Mr.Blof kullanıcısına yanıt
    Gamepad aldım ama açıkcası şansımı öyle deneyeyim dedim.Yazdım ve ikinci cümleyi yazmadım direk iade ediyorum dedi ve iade etti bende şaşırdım.i am claiming refund for price of shipping.Sadece bunu yazdım

Fakat iade alsamda çok sevinmedim çünkü bazı arkadaşlar çok abartmış ve bu bir kere alışkanlık oldu bizimkiler devamlı yazarlar.Umarım amazon Türkiye gönderimini etkilemez.Ben bir daha talep etmem zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 26 Kasım 2014; 22:52:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScriptKidie

live chat ile görüştüms adece paket geç kaldığında yapabiliriz diyor. kargoyu beleş yapsalar bir ram alacağım ama :D

live chat nerde hocam bulamıyoruz.
  • üstlerde var hocam arkadaşta paylaşmış..

2. kere girdim live chate,

It is only when some customer face some issue with the order they received.

Yes I am sure we do not offer free shipping in Turkey.

vs vs. bunlar refund edeleri yok
  • Aynen hocam suistimal etmenin anlamı yok.Zaten yılda 5 hak var.Bende bir daha böyle bir şey yapmam.Adamlar yeteri kadar kolaylık gösterdiler zaten.
    Amazondan ne zaman ürün alsam hep ciddiyetle yaklaştılar.Tebrik ediyorum.Ticaret böyle olur.

• Arkadaşlar merhaba bu logitech g930 modelden başka bir güzel kampanya denk getirebilirmiyiz yoksa kulaklık kampayanları bittimi
    Aşağıdaki linkte yer alan kulaklığa karar verdim fiyatının daha düşme ihtimali varmı bilmem ama bekliyorum. Kullananlar varsa yorum yapablirler mi ?

http://www.amazon.com/ROCCAT-Digital-Premium-Surround-Headset/dp/B00FEDP968/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1417036194&sr=8-2&keywords=roccat+xtd
  • az önce bir karışıkla kulaklığı aldım ama kadın 69 dolar indirim uygulayacağım dedi sipariş kargolanınca fakat bu import fee deposit geri dönünce cünkü 99-69= 30 dolara almış olacağım kulaklıgı ayrıca birde sansa alacağım onada kargo iadesi yapacağım dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

az önce bir karışıkla kulaklığı aldım ama kadın 69 dolar indirim uygulayacağım dedi sipariş kargolanınca fakat bu import fee deposit geri dönünce cünkü 99-69= 30 dolara almış olacağım kulaklıgı ayrıca birde sansa alacağım onada kargo iadesi yapacağım dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Light Of God

Tecrübeli arkadaşlara sorum olacak. Masaüstü PC toplamaya çalışıyorum aşağıdaki listesi yaptım 1040$ civarı tutuyor. Bunun Dışında herhangi bir ücret daha ödemem gerekiyor mu ? Fiyat Olarak Uygun Geldi 1040*2,22=2309 TL yapıyor.

AMAZON Sıcak Fırsatlar  [EFSANENİN EFSANESİ]

aynı ürünleri bende almayı düşünüyorum hocam gerçekten tüm ödeyeceğiniz para 1040 dolar vergiler vs dahil fakat garanti olayı benim kafamı kurcalıyor sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyslamdunker

Bu kulaklık orjinal midir? Sennheiser'in sitesinde €99 Amazonda $99.
    Adam nasıl ürünün sitesinden daha ucuza satabilir ki?

http://www.amazon.com/Sennheiser-MOMENTUM-In-Ear-Samsung-version/dp/B00N3RFFV6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1417035325&sr=8-1&keywords=sennheiser+momentum+in-ear

http://en-de.sennheiser.com/momentum-headphones-in-ear

Ürünün Amazon'da ucuz olması sıradan bir dürüm hele ki Avrupa fiyatı ile karşılaştırıyorsanız daha da olası.
    Ürünü Amazon'da satan da zaten Sennheiser Amerika'nın ta kendisi...

Sennheiser MOMENTUM In-Ear - Black (Samsung Galaxy version)
    by Sennheiser
    olarak belirtiyor zaten ürün isminin altında..

AMAZON Sıcak Fırsatlar  [EFSANENİN EFSANESİ]

• Hocam üyeliğin varsa ürünü sepete ekleyip satın alma aşamasında son bölüme kadar gelerek görebilirsin, türkiye adresini yazıp ödeme yöntemini de seçip devam ettikten sonra ya ödeme onayı sayfasına gelirsin ya da gönderilemeyeceği hatasını alırsın.
  • asiruhh1903 kullanıcısına yanıt
    benim sıkıntım 1040 dolar dışında extra para öder miyim :) veya amazonun kestiği verginin bir kısmı geri iade ediliyor mu :)
  • The Light Of God kullanıcısına yanıt
    valla hocam 100 dolar üstüne vergi ödüyorsunuz sadece vergi kısmınıda amazon sizden alıyor zaten ben başka para ödüceğinizi düşünmüyorum bence chatten bağlanıp 1040 dolarlık alışveriş yapıcam kargoyu ücretsiz yaparmısınız derseniz yardımcı olurlar görüşündeyim bu arada alırsanız benide bilgilendirirseniz çok sevinirim :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.