Şimdi Ara

AMAZON Sıcak Fırsatlar [EFSANENİN EFSANESİ] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.866
Cevap
281
Favori
508.193
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NeCroMaN

quote:

Orijinalden alıntı: karamsar1İ

amazon gümrük masrafını çok fazla hesaplıyor. gerçekten daha sonra dedikleri gibi artan tutarı iade ettikleri oluyor mu.

PS4 aldığımda tüm vergiyi iade etmişti sebebini anlayamamıştım.

cidden, bende anlamadım, nedense tüm gümrük bedeli geri ödendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim milletimiz hakikaten her şeyin suyunu çıkartma peşinde. Benim daha önce harman kardon kulaklık siparişim ucuz kargoyu seçtiğimde 2 kez geri dönmüş böyle olunca da sitem ettim ve adamlar hem hızlı kargo ile yolladı hem de kargo almadı. Bunu kendileri yaptı ben istemedim. Şimdi siz ortada sorun yokken ödemek istemiyorsunuz. Bu hepsiburadadan çek dilenmek gibi bir şey. Adam veriyorsa alırsın. Mağazadan gömlek alınca hadi bi kravat hediye et diyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: MesutBY

quote:

quote:

amazon gümrük masrafını çok fazla hesaplıyor. gerçekten daha sonra dedikleri gibi artan tutarı iade ettikleri oluyor mu.

Hangi kargoyu seçmiştiniz?

• http://www.amazon.com/Sony-Alpha-a6000-Interchangeable-Camera/dp/B00I8BICCG/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1417075127&sr=8-2&keywords=A6000

Bunu alırsam gümrükte ne gibi maceralar bekler beni? ne kadar vergi verilir. almaya değer mi ?
    Teşekkürler.

eidt: Türkiye ye gönderilmiyormuş. sorumu geri aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sFenX_06 -- 27 Kasım 2014; 10:01:41 >
  • quote:

quote:

quote:

Yılbaşına denk gelmişti, gümrükte masraf almadılarsa öderler..Depozito gibi birşey o alınan..Ne kadar masraf olursa o kadarını düşer, gerisini öderler. Hiç olmazsa hepsi ödenir..Bizim gümrükteki duruma bağlı

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

quote:

quote:

quote:

Yılbaşına denk gelmişti, gümrükte masraf almadılarsa öderler..Depozito gibi birşey o alınan..Ne kadar masraf olursa o kadarını düşer, gerisini öderler. Hiç olmazsa hepsi ödenir..Bizim gümrükteki duruma bağlı

Geçen yıl 7 tane ps4 almıştım.Hepsinin vergisi geri ödendi.Sanırım ps4 e özel bir durumdu vergisiz geçmesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamscape

quote:

Orijinalden alıntı: DallasPage

quote:

quote:

Millet kargo sıfırlayanlara saydırmış :D sanki kargoya ödedikleri para kendilerine geri dönüyor... Döviz akıtıyorsunuz, 5 kuruş değeri olmayan paramızı onlara ' ücretsiz sunabilecekleri ' bir hizmete para ödeyerek harcıyorsunuz.

Doğru adam taaa US den kapına kadar yolluyor kısa sürede ve bunu ücretsiz yapmalı..Sende bilgisayarın başından böyle saçma sapan mantık yürütürsün...Kalk git vatan dan al...Yurtiçindeki firmalardanda iade iste, neden para alıyorlarki postadan değilmi ? Altı üstü şehirden şehire yolluyor, kıtalararası bile değil !

Kargocularımız sömürmekten başka bir şey yapmıyor bu konuda sana lafım yok. Ama taa Çin den bedava gelebilen bir ürün neden Amazon ile bize de bedava gelemesin? O kargonun 25 dolar ya da daha fazla tutmadığını ikimiz de biliyoruz? ee? (Devasa ürünler hariç) hocam isteseler yaparlar bu tamamen ticari bir husumet. Ve bu iletişim yöntemleriyle yapılabiliyor. Daha şimdi bende yaptım sırf test etmek için, 1 ayakkabı alacaktım baktım kargo beleş yaptı 2 ayakkabı ve bir klavye+maus seti aldım. Mutlu muyum? Tabi ki çünkü Sketcher ayakkabılar ülkemizde 200 liradan seyrediyor :D

Hocam Sketchers'ın hangi modelini ne kadara ucuza aldınız? link varmı?Bende bir ara pabbuctan almıstım indirimli, su an hala ayagımda ama bayaa eskidi.. Gercekten cok saglam ve konforlu ayakkabıları var.

http://www.amazon.com/gp/product/B00E4DIYJS/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

http://www.amazon.com/gp/product/B00EVQ8QLE/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1

http://www.amazon.com/gp/product/B00DKXXAAQ/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1

Şu 3 ürünü aldım hocam

• Beyaz dualshock indirime girse de alsak.

• Merhaba, arkadaşlar, bende amazon'dan logitech g930 kulaklık aldım. daha gelmedi. ancak kulaklığın müzik ve bass performansından biraz şüphe duyar oldum. forumdada farklı görüşler var.
    eğer çok memnun edici değilse, amazon'dan bilgisayarda kullanmak için başka bir kulaklık alayım diyorum.
    bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: allstarspectre

"Kargo parasını ödersem benim için bir anlamı kalmıyor, lütfen silin kargo masrafını" demek nedir arkadaşlar?

senin için anlamı kalmıyorsa gidip amazon'dan almayacaksın, çok basit. bu adamlar yurtdışındaymış, döviz akıtıyormuşuz o yüzden her şey müstehakmış falan diyenler de var. allahtan akıl fikir diliyorum size.

biraderlerim burada sıkıntı senin indirip alıp benim almamam falan değil. senin bencillik ediyor oluşun, benim ise tüm türkiye'yi utandırmamak adına hareket ediyor oluşum. şöyle muhabbeti dünyada yapacak 3-5 ülke vardır ve bunların hepsi de gelişmemiş kıytırık keko ülkeleridir. bunlardan birisi olmamak için çabalamamız gerekirken herkes hala çingenlik derdinde.

yani, sen ben o bu şu hepimiz bencil, çingen gibi bu güzel amazon çalışanlarından böyle salak isteklerde bulunursak, bu adamların şefleri iki gün sonra "ne oluyor yahu bu türkiye dur bakalım" deyip komple türkiye'ye ürün gönderimini sınırlandıracak. zaten amazon'dan alışveriş yapan bir avuç insan var, bu bir avucun yarısı da "kargoyu sıfırlayın" diye zırlıyor.

yapmayın, etmeyin. azıcık elinizi vicdanınıza koyun, bencil hareket etmeyin.

az sonra bu olayın bitirilmesi için mail göndereceğim. umarım kaale alırlar ve kimseye bu konuda taviz vermezler artık. emin olun bunu sizin iyiliğiniz için yapıyorum.

Kafa mı buluyorsun bizle anlamadım.

Elin adamı yardımcı olabileceğim başka konu var mı ,elimden geleni yaparım diye soruyor.Bir de sizin şu yazdıklarınıza bakın.İçimizdeki İrlandalılar lafı var ya aynen size uyuyor şu an.

Live chat taki konuşmamızdan kısa bir alıntı:

"07:52 AM PST Amazon(Amazon): Ahmet, I have waived off full shipping charges for you. Now you order total is $89.
    07:53 AM PST martaval: Thank you very much Ravinder
    07:53 AM PST Amazon(Amazon): You are welcome Ahmet.
    07:54 AM PST Amazon(Amazon): Is there anything else I can do for you today?Is there anything else I can do for you today?
    07:54 AM PST martaval: You are the best:)
    07:54 AM PST Amazon(Amazon): Thank you Ahmet.
    07:54 AM PST martaval: Have a nice day. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 27 Kasım 2014; 11:03:08 >

• kindle'larda indirim var fakat Türkiye'ye göndermiyor,
    en ucuza nasıl getirtebiliriz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 dolar anında indirim sağlayan amazon.com store card kullanan,bilgisi olan var mı? Yıllık ücretinin olmadigini yazmışlar ama başka şartları var mi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamscape

quote:

quote:

quote:

Millet kargo sıfırlayanlara saydırmış :D sanki kargoya ödedikleri para kendilerine geri dönüyor... Döviz akıtıyorsunuz, 5 kuruş değeri olmayan paramızı onlara ' ücretsiz sunabilecekleri ' bir hizmete para ödeyerek harcıyorsunuz.

Doğru adam taaa US den kapına kadar yolluyor kısa sürede ve bunu ücretsiz yapmalı..Sende bilgisayarın başından böyle saçma sapan mantık yürütürsün...Kalk git vatan dan al...Yurtiçindeki firmalardanda iade iste, neden para alıyorlarki postadan değilmi ? Altı üstü şehirden şehire yolluyor, kıtalararası bile değil !

Kargocularımız sömürmekten başka bir şey yapmıyor bu konuda sana lafım yok. Ama taa Çin den bedava gelebilen bir ürün neden Amazon ile bize de bedava gelemesin? O kargonun 25 dolar ya da daha fazla tutmadığını ikimiz de biliyoruz? ee? (Devasa ürünler hariç) hocam isteseler yaparlar bu tamamen ticari bir husumet. Ve bu iletişim yöntemleriyle yapılabiliyor. Daha şimdi bende yaptım sırf test etmek için, 1 ayakkabı alacaktım baktım kargo beleş yaptı 2 ayakkabı ve bir klavye+maus seti aldım. Mutlu muyum? Tabi ki çünkü Sketcher ayakkabılar ülkemizde 200 liradan seyrediyor :D

Hocam Sketchers'ın hangi modelini ne kadara ucuza aldınız? link varmı?Bende bir ara pabbuctan almıstım indirimli, su an hala ayagımda ama bayaa eskidi.. Gercekten cok saglam ve konforlu ayakkabıları var.

http://www.amazon.com/gp/product/B00E4DIYJS/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

http://www.amazon.com/gp/product/B00EVQ8QLE/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1

http://www.amazon.com/gp/product/B00DKXXAAQ/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1

Şu 3 ürünü aldım hocam

sepetin toplamı 100 dolardan fazla tutuyor sanırımç gümrüge takılma durumunu nasıl hallettiniz?

• Brkgk kullanıcısına yanıt
    Kargosunu ekleyince hicbir avantajı kalmıyor. Tr den denk getir cekle kamoanya ile al derim. Bekleme hiz amazonu.
  • Beyler amazondan arcade stick alacağım ancak aşağıdaki resimde de gördüğünüz gibi hori marka olan daha pahalı olmasına rağmen import fee'si daha düşük , madcatz'inki ise daha yüksek bunun neden kaynaklandığını açıklayabilecek var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yener44

arkadaşların yaptığı kargo sıfırlama muhabbetini doğru bulmuyorum ama amazona kimse bunu zorla yaptırmıyor kendileri dünden razı bu kadar isteği kabul ettiklerine göre onun için ben bunda ne kul hakkı görüyorum ne de başka olumsuz bir durum iyliğinize yapıyorum kısmını anlamadım. @allstarspectre
    Hocam 10 küsür senedir amazon'u kullanırım, amazon müşteri memnuniyeti konusundaki sıradışı uygulamaları nedeniyle dünyaya yayılmış ve büyümüş, 20 yıllık tarihinde 2-3 yıl kâr açıklamış, gerisinde hep zarar etmiş bir firma. yıl sonu kâr zarar bilançolarında en çok zarar ettiği ülkelere ürün gönderimini sınırlıyorlar ki zamanında türkiye'ye de ürün göndermiyorlardı gerek keko müşteri kitlesi gerek gümrük mevzuatları gereği.

yani demek istediğim, buradaki 3 kuruş daha ucuza alacağım aşkına tutuşan insanlar yüzünden, amazon'dan devamlı alışveriş yapan türk sadık müşteri kitlesi zarara uğruyor. siz gerçekten amazon'un dünden razı olduğunu düşünüyorsanız bilemem ama o ekranın arkasında konuşulan şeyin "beyler bu türkler de işin .okunu çıkardı, dikkat edin" olduğuna adım gibi eminim. müşteri memnuniyeti ile enayilik arasında fark var ki 80 milyar dolarlık bir şirket eminim suistimal ve enayilik denen şeyin ne olduğunu çok iyi bilir. buradaki arkadaşların anlamadığı şey, kendisi kısa vadede 10-20 dolardan yırtarken, uzun vadede çok daha büyük sorunlara yol açacak. atıyorum size gönderilen ürün gerçekten bozuk çıktığında bile bu adamlar "lan bu türkler kesin istismar ediyordur" diyerek ürünün iadesini almadan yenisini göndermeyecekler. ki amazon daha ürünün iadesini almadan yenisini gönderen bir firmadır, suistimalci hesaplarda bunların logunu tutar ve daha dikkatli davranırlar. yani müşteri fişlemesi yaparlar. dünyanın en saygın bilgisayar mühendislerinin çıktığı firmanın(amerika'da çok ünlüdür amazon teknik/mühendis ekibi) böyle şeylere dikkat etmeyeceğini düşünmek komik olur.

özünde demek istediğim, bir kez bu uygulama için "türk forumunda şöyle bişiy olmuş, lütfen bana da aynısını uygulayın" demek dışında bunu suistimal etmemek lazım. amazon'dan alınacak şey için kargo masrafının astarı yüzünden pahalıya çıkıyorsa, yapılacak şey çok basit aslında. almayın arkadaşım. açgözlülük, uzun vadede hep kaybettirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

quote:

"Kargo parasını ödersem benim için bir anlamı kalmıyor, lütfen silin kargo masrafını" demek nedir arkadaşlar?

senin için anlamı kalmıyorsa gidip amazon'dan almayacaksın, çok basit. bu adamlar yurtdışındaymış, döviz akıtıyormuşuz o yüzden her şey müstehakmış falan diyenler de var. allahtan akıl fikir diliyorum size.

biraderlerim burada sıkıntı senin indirip alıp benim almamam falan değil. senin bencillik ediyor oluşun, benim ise tüm türkiye'yi utandırmamak adına hareket ediyor oluşum. şöyle muhabbeti dünyada yapacak 3-5 ülke vardır ve bunların hepsi de gelişmemiş kıytırık keko ülkeleridir. bunlardan birisi olmamak için çabalamamız gerekirken herkes hala çingenlik derdinde.

yani, sen ben o bu şu hepimiz bencil, çingen gibi bu güzel amazon çalışanlarından böyle salak isteklerde bulunursak, bu adamların şefleri iki gün sonra "ne oluyor yahu bu türkiye dur bakalım" deyip komple türkiye'ye ürün gönderimini sınırlandıracak. zaten amazon'dan alışveriş yapan bir avuç insan var, bu bir avucun yarısı da "kargoyu sıfırlayın" diye zırlıyor.

az sonra bu olayın bitirilmesi için mail göndereceğim. umarım kaale alırlar ve kimseye bu konuda taviz vermezler artık. emin olun bunu sizin iyiliğiniz için yapıyorum.

Kafa mı buluyorsun bizle anlamadım.

Elin adamı yardımcı olabileceğim başka konu var mı ,elimden geleni yaparım diye soruyor.Bir de sizin şu yazdıklarınıza bakın.İçimizdeki İrlandalılar lafı var ya aynen size uyuyor şu an.

Live chat taki konuşmamızdan kısa bir alıntı:

"07:52 AM PST Amazon(Amazon): Ahmet, I have waived off full shipping charges for you. Now you order total is $89.
    07:53 AM PST martaval: Thank you very much Ravinder
    07:53 AM PST Amazon(Amazon): You are welcome Ahmet.
    07:54 AM PST Amazon(Amazon): Is there anything else I can do for you today?Is there anything else I can do for you today?
    07:54 AM PST martaval: You are the best:)
    07:54 AM PST Amazon(Amazon): Thank you Ahmet.
    07:54 AM PST martaval: Have a nice day. "

evet kardeşim kafa buluyorum sen ve senin gibilerle,

valla içindeki irlandalı mıyım başka bir şey miyim bilmiyorum ama türkiye'nin nasıl bir ülke olduğunu türklere değil de, irlandalılara sorarsanız anlarsınız aslında kimin irlandalı kimin türk olduğunu.

bu şark kurnazlıkları yüzünden hiçbir yerde itibarımız yok. şimdi bir daha düşün hangimiz türküz, hangimiz irlandalıyız.

• quote:

O kadar doğru yazmışsınız ki ama maalesef bizim halkımız anlamayacaktır. 3-5 dolar için dediğiniz gibi çingenlik yapacaklar ondan sonra sizin yüzünüzden bizim gibi insanlarda böyle bir imkanı kaybedeceğiz. Ben geçen hafta 55 dolarlık ürün aldım ve 25 dolar kargo parası ödedim. Aldığım ürün için yüksek bir kargo ücreti olabilir ama öyleyken bile buradan daha uyguna geliyor. Bırakın da adamlar işlerini yapsınlar size ürünleri yollasınlar. Yanılmıyorsam eskiden amazon Türkiye'ye kitap/dvd dışında gönderi yapmıyordu yine böyle kan emici tayfa yüzünden. Yine o günlere dönmeyelim. Bu kan emici tayfa ürün ellerine ulaşmasına rağmen ürün gelmedi diyorlardı Amazonda bizim gibi şeytani düşünmediği için memnuniyet için yenisini yolluyordu. Böyle olunca da gurur yoksunu insanlar burada şöyle şöyle dedim adamlar 2 tane ürün yolladılar diyordu. Allah'a yakın bize uzak olun.

• cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Hocam kargoyu hiç hesaba katmamıştım haklisin teşekkürler.

• DualShock 4 Wireless Controller for PlayStation 4 (Urban Camouflage) 2 tanesi 79 dolar ama kargo eklenince 101 dolar yapıyor, kargoyu sıfırlama derdinde değilimde gümrüğe takılmasın diye 1 - 2 dolar indirim isteyebilirim. siparişi geçtikten sonra mı chat ile görüşüyorsunuz, nasıl yürüyor olay ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.