Bildirim
AMAZON Sıcak Fırsatlar [EFSANENİN EFSANESİ] (537. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kural ihlallerini ben yazmaktan zaten yoruldum. Ortada kural ihlalleri olduğu açık.
Ama her şeyi geçtim.Saat başı değişen kullanıcı sözleşmesi neden (bu kadar hassas bir konuda üye olmadan foruma gelenleri de unut) üyelere duyurulmuyor? Gizlice birşeyler yapılmaya çalışılıyor?
Üçüncü dünya ülkesi olduk da haberimiz mi yok? -
whattsap linki varmı beyler,diğerine giremiyorum -
https://www.amazon.com/EVGA-BRONZE-Modular-Warranty-110-BQ-0750-V1/dp/B01FYDUDJ0/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1501338955&sr=8-5&keywords=750w%20power%20supply
bu urunu Turkiye de kullanabilir miyim? Voltaj farkindan dolayi herhangi bir sorun olur mu? Daha uygun, 750watt onerebileceginiz baska psu var mi? -
110V olduguna dair bir ibare yok neden soruyorsunuz? Sadece 110V ile calisan bit PSU'ya hic rastlamadim. Ayrica resimde elektrik girisinde 100-240V yaziyor. -
Şu konunun şu hale gelmiş olması beni çok üzüyor. Paylaşımı kesmeyelim, paylaşım yapan arkadaşlar linklerin refli olmasından korkuyorsa bir chrome eklentisi yazdım. Ref'ten rahatsız olanlar eklentiyi kursun, linklerdeki tüm referansları siliyor. Rahatsız olmayanda zaten olduğu gibi kullanmaya devam etsin.
Chrome web mağazasında olmadığı için muhtemelen kurmanıza izin vermeyecek.
Kurmak için aşağıdaki adımları izleyin;
1) Linkten eklentiyi indirin. https://goo.gl/upECTX
2) chrome://extensions adresine girin ve indirdiğiniz eklentiyi sayfaya sürükleyin. (URL çubuğuna chrome://extensions adresini yapıştırın girmek için)
3) Her şey tamam!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AktifProje -- 29 Temmuz 2017; 18:52:42 >
-
Arkadaşlar ip kamera lazım. Amazon üzerinden önerebileceğiniz model var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Neurtal
UÇURULMA PAHASINA YAZIYORUM BAK BUNU İYİ DİNLEYİN.
"ASIN" KODLARINI NEDEN LİNKE ÇEVİRİYORSUNUZ KONUYA GELEN YÖNETİCİLER?
YAZILAN HER OLUMSUZ MESAJI NİYE SİLİYORSUNUZ?
SİZ NEYİN PEŞİNDESİNİZ? REFERANS LİNKLERİNDEN 5-10 KURUŞ KAZANABİLMEK İÇİN HER SANİYE KULAKLARINIZIN ÇINLAMASINDAN ÇOK MU HOŞLANIYORSUNUZ? ASIN KODU ATIYORUZ KAZANMAYIN DİYE, ONU GELİP LİNKE ÇEVİRİYORSUNUZ.
ARKADAŞLAR SİZ RAHATSIZ MISINIZ? NİÇİN BUNU YAPIYORSUNUZ? SİZİN PROFESYONELLİĞİNİZ BU MU?
ALLAH-KİTAP-DİN ÜÇLÜSÜ İLE KAZANDIĞINIZI KAZANMADINIZ MI? NEDEN HALA YOLMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ?
ULAN HALA ŞU HAREKETLERİNİZLE SİZİ SAVUNAN 5-10 TANE ÜYE VAR, ONLARIN AKLINA ACIYORUM. ONLARI NASIL KANDIRDIĞINIZA ACIYORUM REZİL HERİFLER. GİDİN ASIL AMAZON KONUSUNDA BOL BOL REFERANSLI ÜRÜN PAYLAŞIN. BURASI "REFERANSSIZ" OLACAK, ANLADINIZ MI?
ASIN kodu ile ürün paylaşımı yapın arkadaşlar. Linke çevirirlerse TEKRAR ve TEKRAR ASIN kodu olarak ekleyin. Bunların ekmeğini kestiğimiz gün biz kazanacağız. Haysiyetsiz herifler.
Ekmeğini kestiğinizde forum kapanmış olacak yalnız.Eger para kazandırmak istemiyorsan adamların forum platformunu kullanmayacaksın.Neyin kavgasını veriyorsun? Bu forum üyelere mâl edilmiş bir platform değil.Bir ticari kuruluşun parçası.
Ayrıca bu yapmaya çalıştığın bir restorana gidip yemek yedikten sonra masanın üstünde çıkıp " bunların bu parayı kazanmasına izin veremeyiz" diye bağırmakla aynı şey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bulursan bana da haber ver ahd & ip guzel gosteren kamera lazim tercihen 2mp -
Ozeri 5 Piece Knife and Sharpener Set with Japanese Stainless Steel Slotted Blades, Stainless Steel
Price: $15.42 + $9.57 Shipping & Import Fees Deposit to Turkey
$13.22 extra savings coupon applied at checkout
Bıçak 2$ a geliyor yuh -
vergisiyle 11 dolara geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 29 Temmuz 2017; 21:56:53 >
quote:
Orijinalden alıntı: Lithium
vergisiyle 11 dolara geliyor ama.
kargo o :) vergi nerde :D -
quote:
Orijinalden alıntı: TheStarBox
quote:
SİZ NEYİN PEŞİNDESİNİZ? REFERANS LİNKLERİNDEN 5-10 KURUŞ KAZANABİLMEK İÇİN HER SANİYE KULAKLARINIZIN ÇINLAMASINDAN ÇOK MU HOŞLANIYORSUNUZ? ASIN KODU ATIYORUZ KAZANMAYIN DİYE, ONU GELİP LİNKE ÇEVİRİYORSUNUZ.
ARKADAŞLAR SİZ RAHATSIZ MISINIZ? NİÇİN BUNU YAPIYORSUNUZ? SİZİN PROFESYONELLİĞİNİZ BU MU?
ALLAH-KİTAP-DİN ÜÇLÜSÜ İLE KAZANDIĞINIZI KAZANMADINIZ MI? NEDEN HALA YOLMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ?
ULAN HALA ŞU HAREKETLERİNİZLE SİZİ SAVUNAN 5-10 TANE ÜYE VAR, ONLARIN AKLINA ACIYORUM. ONLARI NASIL KANDIRDIĞINIZA ACIYORUM REZİL HERİFLER. GİDİN ASIL AMAZON KONUSUNDA BOL BOL REFERANSLI ÜRÜN PAYLAŞIN. BURASI "REFERANSSIZ" OLACAK, ANLADINIZ MI?
ASIN kodu ile ürün paylaşımı yapın arkadaşlar. Linke çevirirlerse TEKRAR ve TEKRAR ASIN kodu olarak ekleyin. Bunların ekmeğini kestiğimiz gün biz kazanacağız. Haysiyetsiz herifler.
Ekmeğini kestiğinizde forum kapanmış olacak yalnız.Eger para kazandırmak istemiyorsan adamların forum platformunu kullanmayacaksın.Neyin kavgasını veriyorsun? Bu forum üyelere mâl edilmiş bir platform değil.Bir ticari kuruluşun parçası.
Ayrıca bu yapmaya çalıştığın bir restorana gidip yemek yedikten sonra masanın üstünde çıkıp " bunların bu parayı kazanmasına izin veremeyiz" diye bağırmakla aynı şey.
bir restauranta gittiğinizde verdiğiniz sipariş yanlış geldiğinde garsonu çağırıp yanlış gelen siparişi geri mi gönderiyorsunuz yoksa gelen siparişi mideye mi indiriyorsunuz? ya da şöyle örnekleyelim restauranta gittiğinizde en basitinden kıymalı spagetti siparişi verdiniz ama spagettiniz geldiğinde hem kıymalı hemde mantarlı ve mantardan nefret ediyorsunuz, siparişi geri mi gönderirsiniz yoksa mideye mi indirirsiniz?
insanların midesini bulandıran kısım refli linkler değil artık ya da yaptıkları hatalar değil, insanların emekleri üzerinden para kazanmaları. yani benim paylaştığım linki refli link haline çeviremez, kimsenin hakkı yok buna. pardon pardon yoktu, sözleşmeyi değiştirerek mesajlarımıza müdahale ederek refli linkler ekleyebiliyorlar artık. ama ilginçtir yazılan her mesajdan ben sorumluyum, altında < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir > yazan bir mesaj yüzünden suçlanırsam eğer günahı kimin boynuna...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Josh -- 29 Temmuz 2017; 22:12:1 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Josh
quote:
Orijinalden alıntı: TheStarBox
quote:
bir restauranta gittiğinizde verdiğiniz sipariş yanlış geldiğinde garsonu çağırıp yanlış gelen siparişi geri mi gönderiyorsunuz yoksa gelen siparişi mideye mi indiriyorsunuz? ya da şöyle örnekleyelim restauranta gittiğinizde en basitinden kıymalı spagetti siparişi verdiniz ama spagettiniz geldiğinde hem kıymalı hemde mantarlı ve mantardan nefret ediyorsunuz, siparişi geri mi gönderirsiniz yoksa mideye mi indirirsiniz?
insanların midesini bulandıran kısım refli linkler değil artık ya da yaptıkları hatalar değil, insanların emekleri üzerinden para kazanmaları. yani benim paylaştığım linki refli link haline çeviremez, kimsenin hakkı yok buna. pardon pardon yoktu, sözleşmeyi değiştirerek mesajlarımıza müdahale ederek refli linkler ekleyebiliyorlar artık. ama ilginçtir yazılan her mesajdan ben sorumluyum, altında < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir > yazan bir mesaj yüzünden suçlanırsam eğer günahı kimin boynuna...
Tamam da kardeşim platform adamların.
Yani istediğini yapar.Sen buraya link atarak veya konu açarak donanım haber in bütün şartlarını kabul etmiş sayılıyorsun.
Ve o şartların içinde muhtemelen " bla bla bla DH forum yönetimi istediği takdirde bu şartlarda düzenlemeye gidebilir" diye madde veya maddeler de vardır.
Benim burada demek istediğim,bu konuda DH den rica Edip bu rahatsızlığın sonlandırılmasını beklemekten başka çareniz yok.
Ha onlar degistirmezse elinizden tek gelecek şey DH platformlarını kullanmayı bırakmak. çünkü ne sizin ne benim nede başka bir DH üyesinin bu platformlar üzerinde hiçbir hak iddia etme şansımız yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Herhangi bir yanlışlığa karşı susup kendiliğinden düzelmesini beklemek midir çözüm anlayışınız?
dostlar bana amd için en ucuzundan bi anakart tavsiye edebilir misiniz. fx6300 işlemci. ne kadar ucuz olsa o kadar iyi. bi süre sonra komple satacam pcyi inş -
Bu konu popüler sıcak fırsatlardan mı silinmiş?Konuyu geçmişten tarayıcıdan zor buldum. -
ne amazon komisyonuymuş arkadaş aslında hiç almadıkları komisyon için kırk takla atılıyorlar hala forum yönetimince birde paraları alsalar aman diyeceğim.. -
quote:
Orijinalden alıntı: nfsworld
Bu konu popüler sıcak fırsatlardan mı silinmiş?Konuyu geçmişten tarayıcıdan zor buldum.
Evet silindi. Her türlü oyun var bu ara forumda ...
Lenovo 65BEGAC1EU Monitor 68,58 cm Amazon Almanya
1650 tl civarına G-Sync 27 inch curved.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X