Şimdi Ara

AMAZON Sıcak Fırsatlar [EFSANENİN EFSANESİ] (537. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.866
Cevap
281
Favori
508.265
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 535536537538539
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: Frozzy45

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CrystalCacik

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gun

Yok yanlış anlamışsınız herkes direkt Link vermek yerine biz kazanmayalım buradan yararlandıkları forum kazanmasın diye yok asin kodu, yok vine kodu içine yok resim içinde vs yaparak çeşitli taklalar atmaya çalışıyorlar buna izin vermiyoruz normal normal eskisi gibi rahat rahat paylaşsınlar.

Şunu anlamak zor mu? Benim bulduğum, benim emek vererek araştırdığım bir fırsata ait linki ben burada paylaşıyorum ve sen bundan para kazanamazsın? Veya Murat benim bulduğum linki alıp da bana hiç sormadan 1. mesaja ekleyip benim paylaştığım şey üzerinden para kazanamaz. Hazıra konamazsın(ız). Anlaşılmayan ne?

Ben, eski üyeler, emektar üyeler burada bir şeyler paylaşıyor konuyu "BİZ" ayakta tutuyoruz ama parayı (maaş) alan Murat?
    Sonuçta buna ben karar verebilirim. Bu kadar basit bir şeyin nesini anlamıyorsunuz? Sonuçta o fırsat linkini ben buldum istesem hiç paylaşmayabilirdim veya başka mecralarda paylaşırdım. Bunun reklamdan para kazanmakla da zerre alakası yoktur.

Benim bulduğum, benim emek vererek araştırdığım bir fırsata ait linki ben burada paylaşıyorum ve sen bundan para kazanamazsın?

Aslında cevap cümlenin içinde saklı. BURADA paylaşırsan buranın olur. Bunun haricinde senin paylaştığın link üzerinden herhangi bir ÜYE'nin kazanması doğru değil, bu konuda hemfikiriz. Ama sana zaten burada paylaşma altyapısını hazırlayan direkt olarak site olduğu için sitenin bundan kazanma hakkı vardır. Sıkıntı sitenin kazanması değil, böyle bir kazancın üyelere beyanıdır. Bu konuda da benim gözümde yanlış veya eksik bazı adımlar atılmıştır.

sen şimdi tuvale resim çizdiğinde,resim tuvalin sahibinin mi oluyor?Ben burada bir kanuni suç işlesem,dh mi üstlenecek cezayı?o mesaj bizim ya biz çekeriz cezayı mı diyecekler?iyice saçmalamışsın.

Sen şimdi bir gazeteye/dergiye köşe yazısı yazdığında hakları kimde oluyor?

O köşe yazarı suç işlediğinde cezayı kim veya kimler çekiyor?

Sen tuvale resim çizmeden önce tuvalin tüm haklarına sahip olman gerekiyor. Geldin benim tuvalime resim çizdin. "Arkadaşım ver tuvalimi" dersem ne yapacaksın?

Not: Tartışmak istiyorsan düzgün tartışalım, laflarımızı tartarak seçelim lütfen. Varsa bir düşüncen söylersin, varsa bir bilgin iletirsin, varsa bir yanlışım düzeltirsin. Ama karşında mahalle arkadaşın yok, o yüzden saygımızı yitirmeyelim.

Gazetedeki o yazılar icin para alınıyor. Bana dh den kimse para vermedi. Sözleşmeye yazılarınız bizimdir demekle o yazılar sizin olmuyor.

Bütün dergi ve gazetelerin köşe yazarları para almazlar, böyle bir zorunluluk yok.

Ama aradaki asıl fark şudur ki; sen de gazeteye para verirsin ama DH'ye para vermiyorsun. Zaten sistem böyle çalışıyor.

asıl arada ki fark şudur ki,dh'yi benim gibi kişiler kullanmazsa,bugün sahip oldugunuz gelirin hiçbirini elde edemezsiniz.Gazetede ise yazarlar seçilir,okuyucuya sunulur.bir nevi dh'deki üyeler gazeteyi okuyanlardır,yazanlar değil.ben dh'ye para vermiyorum ama dh benim üstümdem para kazanıyor,bu olağandır,normaldir. ama dh kalkıp benim başkalarına karşılıksız olarak sunduğum bu linkler üstünden kendine pay biçmeye kalkışırsa,o zaman dh üyeleri link paylaşımını durdurur. o zaman ne yapacaksınız?

Üye olmazsa forum olmaz, forum olmazsa üye olmaz. İki tarafın da kazandığı bir ortam burası. Sizin burada olmanız ile forum kazanıyor, hizmet vermeye devam ediyor. Forumun burada olmasıyla binlerce kişiye paylaşımda bulunabiliyor veya binlerce kişinin paylaşımından yararlanabiliyorsunuz. Sizler sonuçta bu siteye sırf DH'ye kazandırmak için hayrına girmiyorsunuz. Bu ortam da size bir şeyler kattığı için buradasınız.

"Forum olmazsa üye olmaz" İşte burası öyle değil. DonanımHaber Forum'u olmaz ama üye olur, gider Technopat Forum'da paylaşım yapar, gider Teknoseyir'de paylaşım yapar, gider Chip'te paylaşım yapar, gider SDN'de paylaşım yapar, gider Shiftdelete'te paylaşım yapar. Kendinizi bir şey sanmayın bu saydığım ve aklıma gelmeyen diğer çoğu site de google'da insanların bir şeyler ararken rahatlıkla ulaşabileceği siteler. Örnek veriyorum "Ryzen 1600 incelemesi" yapan bir üye gider buradaki bu inceleme konusunu siler başka bu üstteki sitelerden birine açar ve google'da "Ryzen 1600 inceleme" diye bir şey arayan adama da DH çıkmaz o paylaştığı yer çıkar.

Ayrıca ben başka bir şeyler daha yazdım size 2 gün önce neden Gün Oksay'la, siz korkaklık yapıp benim sorularıma cevap vermiyorsunuz?

Bahsettiğim "üye" kelimesi DH'nin üyesi anlamında. Elbette biri gidip istediği yerde istediği şekilde paylaşımını yapabilir, bu tamamen kişisel tercihtir. Ben gidip şahsıma bir forum açar, 10 kişi toparlar orada da paylaşımda bulunabilirim. Ama bunu yapmak yerine, ya da başka bir forumda yapmak yerine DH'yi kullanıyorum. Mesela "Bisiklet" konusunda bir paylaşım için DH'yi kullanmıyor, başka forumları kullanıyorum. Dediğim gibi hepsi tercihtir.

Sizin diğer sorularınıza cevap vermiyorum çünkü beni ilgilendiren bir konu değil. Ben yönetici miyim? Hayır. Benim sitem mi burası? Hayır. Para falan mı kazanıyorum? Hayır. Sıradan bir üyeyim sadece. Forumdan biri gelip size "ben neden ceza aldım" diye hesap sorsa "bana ne söylüyorsun arkadaşım, ben mi verdim ceza" demem misiniz?

Muhatabı kimse o cevap versin sorularınıza. Gün ise Gün, başkası ise başkası. Kaldı ki burada insan gibi cevap yazıyorum, gelip bana ithamda bulunmanız gerekmiyor.

Birisinin gidip kendi forumunu açıp paylaşım yapması farklı ben ondan bahsetmiyorum ben sizin vurgulamak istediğiniz şeyi anladım siz DH'nin kalabalıklığından büyüklüğünden bilgiyie daha çabuk ulaşılabilirliliğinden bahsediyorsunuz. Ben de diyorum ki google'dan bir şey ararken DH çıkmıyor sadece. Sadece siz popüler değilsiniz. Belki üye/mesaj sayısı DH'de çoktur ama siz bu üyeleri kaybederseniz giderler diğer bahsettiğim Google'da öne çıkan sitelere yazarlar bilgiye ulaşmak isteyen yine kolayca ulaşır siz kaybedersiniz üye bir şey kaybetmez. Ve ayrıca kalitesizlik olarak o çok sövdüğünüz (benim hala nefret ettiğim) platformlardan bir farkınız yok DH olarak.

Ayrıca benim cevap vermenizi istediğim mesaj sizinle alaklı konuyu çarptırmayın 1-2 gün önce bir şey yazdınız bana ben de cevap vermiştim. Yönetimi ilgilendiren bir şey değil siz bana bir şeyler sundunuz ama devamını ne hikmetse getirmiyorsunuz.

Buyrun o mesaja ait SS:

Ben haklı olduğum bir konuda asla yorulmam bıktırana kadar, cevabımı alana kadar da susmam.

Siz istediğiniz kadar konuşabilirsiniz. Beni bıktırma gibi bir durumunuz yok, benim de sizin her mesajınıza cevap verme zorunluluğum yok. Öncelikle bunu kavrayın.

Hem bu son yazmış olduğunuz mesajlarda, hem de ekran görüntüsü aldığınız mesajınızda hala forumun sahibi benmişim gibi mesaj atıyorsunuz. "sadece siz popüler değilsiniz", "siz kaybedersiniz üye bir şey kaybetmez", "kendinizi bir şey sanmayın", vs. vs... Bana karşı böyle cümleler kuran birisine neden cevap vereyim? Demek ki muhatabınız ben değilim. Eğer bana soru soracaksanız da o zaman düzgünce sorabilirsiniz, tartışırız ederiz.

Siz reklamdan para kazanma ile aynı şey olmadığını söylüyorsunuz. Ben aynı şey demedim zaten, sadece durumu anlatmak için reklamı örnek gösterdim ve yerinde bir örnek olduğunu düşünüyorum. Aynı fikirde olmayabilirsiniz.

"Para kazanma hırsı nedir?" demişsiniz. Beni ilgilendiren bir konu olmadığını biliyorsunuz.
    Amazon tarafından suç olduğunu söylüyorsunuz. Yöneticiler de gelip anlaşma olduğunu söylüyor. Bunun çözümü basittir. Ortada bir suç varsa şikayet edilir, suçlu cezasını çeker.

Paylaşımın anlık fayda ya da uzun süreli bir fayda içermesi bir şeyi değiştirmez. Burada 1 dakikalık bir fırsat da paylaşabilirsiniz, 10 yıllık katkısı olacak bir şey de. Sonuçta siz bir paylaşımda bulunuyorsunuz, başkaları da paylaşımda bulunuyor, ihtiyacı olanlar bu paylaşımlardan faydalanıyor. Örneğin zamanında Windows XP için rehber hazırlamış birine "artık senin devrin geçti, önemi yok" denmiyor. Hepsinin ötesinde ben Amazon konusunda bluetooth hoparlör alacakken aylar önce atılan bir link sayesinde aldım. Zaten aksi durumunda atılan her linkin kısa süre sonra silinmesi gerekir kalabalık yapmasın diye. Ama bu forum mantığına aykırı.

Sanırım cevabım yeterlidir.

" hala forumun sahibi benmişim gibi mesaj atıyorsunuz. "

Forumu, sahibiymiş veya halen oranın yöneticisiymiş gibi savunarak konuşuyorsunuz. Sahibinin ağzıyla cevap verdiğiniz için ben de doğrudan sizi de sahibi kadar muhattap aldım. Bence yazdığınız (bu konuyla ilgili) ilk mesajlara tekrar bakın. Forumun görevlisi gibi konuştunuz. Herhalde bu yüzden size yönelik bu cümleleri kuruyorum.

• Kural ihlallerini ben yazmaktan zaten yoruldum. Ortada kural ihlalleri olduğu açık.

Ama her şeyi geçtim.Saat başı değişen kullanıcı sözleşmesi neden (bu kadar hassas bir konuda üye olmadan foruma gelenleri de unut) üyelere duyurulmuyor? Gizlice birşeyler yapılmaya çalışılıyor?

Üçüncü dünya ülkesi olduk da haberimiz mi yok?
  • whattsap linki varmı beyler,diğerine giremiyorum
  • https://www.amazon.com/EVGA-BRONZE-Modular-Warranty-110-BQ-0750-V1/dp/B01FYDUDJ0/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1501338955&sr=8-5&keywords=750w%20power%20supply

bu urunu Turkiye de kullanabilir miyim? Voltaj farkindan dolayi herhangi bir sorun olur mu? Daha uygun, 750watt onerebileceginiz baska psu var mi?
  • 110V olduguna dair bir ibare yok neden soruyorsunuz? Sadece 110V ile calisan bit PSU'ya hic rastlamadim. Ayrica resimde elektrik girisinde 100-240V yaziyor.
  • Şu konunun şu hale gelmiş olması beni çok üzüyor. Paylaşımı kesmeyelim, paylaşım yapan arkadaşlar linklerin refli olmasından korkuyorsa bir chrome eklentisi yazdım. Ref'ten rahatsız olanlar eklentiyi kursun, linklerdeki tüm referansları siliyor. Rahatsız olmayanda zaten olduğu gibi kullanmaya devam etsin.

Chrome web mağazasında olmadığı için muhtemelen kurmanıza izin vermeyecek.

Kurmak için aşağıdaki adımları izleyin;

1) Linkten eklentiyi indirin. https://goo.gl/upECTX

2) chrome://extensions adresine girin ve indirdiğiniz eklentiyi sayfaya sürükleyin. (URL çubuğuna chrome://extensions adresini yapıştırın girmek için)

3) Her şey tamam!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AktifProje -- 29 Temmuz 2017; 18:52:42 >

• Arkadaşlar ip kamera lazım. Amazon üzerinden önerebileceğiniz model var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neurtal

UÇURULMA PAHASINA YAZIYORUM BAK BUNU İYİ DİNLEYİN.

"ASIN" KODLARINI NEDEN LİNKE ÇEVİRİYORSUNUZ KONUYA GELEN YÖNETİCİLER?
    YAZILAN HER OLUMSUZ MESAJI NİYE SİLİYORSUNUZ?
    SİZ NEYİN PEŞİNDESİNİZ? REFERANS LİNKLERİNDEN 5-10 KURUŞ KAZANABİLMEK İÇİN HER SANİYE KULAKLARINIZIN ÇINLAMASINDAN ÇOK MU HOŞLANIYORSUNUZ? ASIN KODU ATIYORUZ KAZANMAYIN DİYE, ONU GELİP LİNKE ÇEVİRİYORSUNUZ.
    ARKADAŞLAR SİZ RAHATSIZ MISINIZ? NİÇİN BUNU YAPIYORSUNUZ? SİZİN PROFESYONELLİĞİNİZ BU MU?

ALLAH-KİTAP-DİN ÜÇLÜSÜ İLE KAZANDIĞINIZI KAZANMADINIZ MI? NEDEN HALA YOLMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ?

ULAN HALA ŞU HAREKETLERİNİZLE SİZİ SAVUNAN 5-10 TANE ÜYE VAR, ONLARIN AKLINA ACIYORUM. ONLARI NASIL KANDIRDIĞINIZA ACIYORUM REZİL HERİFLER. GİDİN ASIL AMAZON KONUSUNDA BOL BOL REFERANSLI ÜRÜN PAYLAŞIN. BURASI "REFERANSSIZ" OLACAK, ANLADINIZ MI?

ASIN kodu ile ürün paylaşımı yapın arkadaşlar. Linke çevirirlerse TEKRAR ve TEKRAR ASIN kodu olarak ekleyin. Bunların ekmeğini kestiğimiz gün biz kazanacağız. Haysiyetsiz herifler.

Ekmeğini kestiğinizde forum kapanmış olacak yalnız.Eger para kazandırmak istemiyorsan adamların forum platformunu kullanmayacaksın.Neyin kavgasını veriyorsun? Bu forum üyelere mâl edilmiş bir platform değil.Bir ticari kuruluşun parçası.

Ayrıca bu yapmaya çalıştığın bir restorana gidip yemek yedikten sonra masanın üstünde çıkıp " bunların bu parayı kazanmasına izin veremeyiz" diye bağırmakla aynı şey.

• rambetiko R kullanıcısına yanıt
    bulursan bana da haber ver ahd & ip guzel gosteren kamera lazim tercihen 2mp
  • Ozeri 5 Piece Knife and Sharpener Set with Japanese Stainless Steel Slotted Blades, Stainless Steel
    Price: $15.42 + $9.57 Shipping & Import Fees Deposit to Turkey
    $13.22 extra savings coupon applied at checkout

Bıçak 2$ a geliyor yuh
  • xymox kullanıcısına yanıt
    vergisiyle 11 dolara geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 29 Temmuz 2017; 21:56:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

vergisiyle 11 dolara geliyor ama.

kargo o :) vergi nerde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheStarBox

quote:

SİZ NEYİN PEŞİNDESİNİZ? REFERANS LİNKLERİNDEN 5-10 KURUŞ KAZANABİLMEK İÇİN HER SANİYE KULAKLARINIZIN ÇINLAMASINDAN ÇOK MU HOŞLANIYORSUNUZ? ASIN KODU ATIYORUZ KAZANMAYIN DİYE, ONU GELİP LİNKE ÇEVİRİYORSUNUZ.
    ARKADAŞLAR SİZ RAHATSIZ MISINIZ? NİÇİN BUNU YAPIYORSUNUZ? SİZİN PROFESYONELLİĞİNİZ BU MU?

ALLAH-KİTAP-DİN ÜÇLÜSÜ İLE KAZANDIĞINIZI KAZANMADINIZ MI? NEDEN HALA YOLMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ?

ULAN HALA ŞU HAREKETLERİNİZLE SİZİ SAVUNAN 5-10 TANE ÜYE VAR, ONLARIN AKLINA ACIYORUM. ONLARI NASIL KANDIRDIĞINIZA ACIYORUM REZİL HERİFLER. GİDİN ASIL AMAZON KONUSUNDA BOL BOL REFERANSLI ÜRÜN PAYLAŞIN. BURASI "REFERANSSIZ" OLACAK, ANLADINIZ MI?

ASIN kodu ile ürün paylaşımı yapın arkadaşlar. Linke çevirirlerse TEKRAR ve TEKRAR ASIN kodu olarak ekleyin. Bunların ekmeğini kestiğimiz gün biz kazanacağız. Haysiyetsiz herifler.

Ekmeğini kestiğinizde forum kapanmış olacak yalnız.Eger para kazandırmak istemiyorsan adamların forum platformunu kullanmayacaksın.Neyin kavgasını veriyorsun? Bu forum üyelere mâl edilmiş bir platform değil.Bir ticari kuruluşun parçası.

Ayrıca bu yapmaya çalıştığın bir restorana gidip yemek yedikten sonra masanın üstünde çıkıp " bunların bu parayı kazanmasına izin veremeyiz" diye bağırmakla aynı şey.

bir restauranta gittiğinizde verdiğiniz sipariş yanlış geldiğinde garsonu çağırıp yanlış gelen siparişi geri mi gönderiyorsunuz yoksa gelen siparişi mideye mi indiriyorsunuz? ya da şöyle örnekleyelim restauranta gittiğinizde en basitinden kıymalı spagetti siparişi verdiniz ama spagettiniz geldiğinde hem kıymalı hemde mantarlı ve mantardan nefret ediyorsunuz, siparişi geri mi gönderirsiniz yoksa mideye mi indirirsiniz?

insanların midesini bulandıran kısım refli linkler değil artık ya da yaptıkları hatalar değil, insanların emekleri üzerinden para kazanmaları. yani benim paylaştığım linki refli link haline çeviremez, kimsenin hakkı yok buna. pardon pardon yoktu, sözleşmeyi değiştirerek mesajlarımıza müdahale ederek refli linkler ekleyebiliyorlar artık. ama ilginçtir yazılan her mesajdan ben sorumluyum, altında < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir > yazan bir mesaj yüzünden suçlanırsam eğer günahı kimin boynuna...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Josh -- 29 Temmuz 2017; 22:12:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Josh

quote:

Orijinalden alıntı: TheStarBox

quote:

bir restauranta gittiğinizde verdiğiniz sipariş yanlış geldiğinde garsonu çağırıp yanlış gelen siparişi geri mi gönderiyorsunuz yoksa gelen siparişi mideye mi indiriyorsunuz? ya da şöyle örnekleyelim restauranta gittiğinizde en basitinden kıymalı spagetti siparişi verdiniz ama spagettiniz geldiğinde hem kıymalı hemde mantarlı ve mantardan nefret ediyorsunuz, siparişi geri mi gönderirsiniz yoksa mideye mi indirirsiniz?

insanların midesini bulandıran kısım refli linkler değil artık ya da yaptıkları hatalar değil, insanların emekleri üzerinden para kazanmaları. yani benim paylaştığım linki refli link haline çeviremez, kimsenin hakkı yok buna. pardon pardon yoktu, sözleşmeyi değiştirerek mesajlarımıza müdahale ederek refli linkler ekleyebiliyorlar artık. ama ilginçtir yazılan her mesajdan ben sorumluyum, altında < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir > yazan bir mesaj yüzünden suçlanırsam eğer günahı kimin boynuna...

Tamam da kardeşim platform adamların.

Yani istediğini yapar.Sen buraya link atarak veya konu açarak donanım haber in bütün şartlarını kabul etmiş sayılıyorsun.

Ve o şartların içinde muhtemelen " bla bla bla DH forum yönetimi istediği takdirde bu şartlarda düzenlemeye gidebilir" diye madde veya maddeler de vardır.

Benim burada demek istediğim,bu konuda DH den rica Edip bu rahatsızlığın sonlandırılmasını beklemekten başka çareniz yok.

Ha onlar degistirmezse elinizden tek gelecek şey DH platformlarını kullanmayı bırakmak. çünkü ne sizin ne benim nede başka bir DH üyesinin bu platformlar üzerinde hiçbir hak iddia etme şansımız yok.

• TheStarBox kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir yanlışlığa karşı susup kendiliğinden düzelmesini beklemek midir çözüm anlayışınız?

• dostlar bana amd için en ucuzundan bi anakart tavsiye edebilir misiniz. fx6300 işlemci. ne kadar ucuz olsa o kadar iyi. bi süre sonra komple satacam pcyi inş
  • Bu konu popüler sıcak fırsatlardan mı silinmiş?Konuyu geçmişten tarayıcıdan zor buldum.
  • ne amazon komisyonuymuş arkadaş aslında hiç almadıkları komisyon için kırk takla atılıyorlar hala forum yönetimince birde paraları alsalar aman diyeceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

Bu konu popüler sıcak fırsatlardan mı silinmiş?Konuyu geçmişten tarayıcıdan zor buldum.

Evet silindi. Her türlü oyun var bu ara forumda ...

• Lenovo 65BEGAC1EU Monitor 68,58 cm Amazon Almanya

1650 tl civarına G-Sync 27 inch curved.
  • 
Sayfa: önceki 535536537538539
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.