Şimdi Ara

AMAZON Sıcak Fırsatlar [EFSANENİN EFSANESİ] (538. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.866
Cevap
281
Favori
508.255
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 536537538539540
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony Playstation 4 1TB Slim + 2 Controllers 249€
    www.amazon.de/dp/B01LX4669V
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

Orijinalden alıntı: road35

Ohaa cidden her satıştan %7 mı aldılar. Yuh. Yüzlerce 1000 Euro üzeri laptop satıldı ne ekran kartları işlemciler. Muhendismurat değil vurguncu murat yardakci murat

Cidden her satıştan 7 mı aldılar diye soruyorsun, cevap gelmeden yargıladın karar verdin idam ettin gömdün helvasını pilavını yedin adamın. Ne kadar kolaydı di mi?

cevabi verseydiniz keske kac alindiginin
  • quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

Bu konu popüler sıcak fırsatlardan mı silinmiş?Konuyu geçmişten tarayıcıdan zor buldum.

Bende bir sorun yok görünüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xymox

Ozeri 5 Piece Knife and Sharpener Set with Japanese Stainless Steel Slotted Blades, Stainless Steel
    Price: $15.42 + $9.57 Shipping & Import Fees Deposit to Turkey
    $13.22 extra savings coupon applied at checkout

Bıçak 2$ a geliyor yuh

Yine kaçırdım bu seti. Fiyat 28.95 olmuş. Demek ki nasip değil 3 oldu bu
  • Uygulama sırasında yanınızda olmasını istemeyeceğiniz türden bir ürün : Hario Technica 5-Cup Syphon Coffee Maker $72 B000IKLQZK
  • O değil de şu bıcır mühendis olduğunu sanan Murat'a ne oldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi geceler, 50-60 dolar civarında yayınlar için güzel bi webcam önerebilirmisiniz.
  • İyi geceler bana takım çantası lazım 20 euro ya 300 parçalık vardı ama onu kaçırdım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şaşkınspor

İyi geceler, 50-60 dolar civarında yayınlar için güzel bi webcam önerebilirmisiniz.

Logitech HD Pro Webcam C920 ASIN : B006JH8T3S
    https://www.amazon.com/Logitech-Widescreen-Calling-Recording-Desktop/dp/B006JH8T3S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yener44 -- 30 Temmuz 2017; 2:53:45 >
  • Drevo ssd lere mail gelen oldu mu?

AMAZON Sıcak Fırsatlar  [EFSANENİN EFSANESİ]AMAZON Sıcak Fırsatlar  [EFSANENİN EFSANESİ]

• ben de istiyordum böyle bir şey, artık bir dahakine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sithicus -- 30 Temmuz 2017; 3:50:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckaracar

Drevo ssd lere mail gelen oldu mu?

AMAZON Sıcak Fırsatlar  [EFSANENİN EFSANESİ]AMAZON Sıcak Fırsatlar  [EFSANENİN EFSANESİ]

4 tane almıştım ses seda yok 1 aya daha gelmezse iptal ederim.

• Arkadaşlar giriş yapmaya çalışınca amazon hesabı kilitlendi uyarısı veriyor. Verilen sipariş iptal olmuşmudur? Birde bu kilit için herhangibir mail gelmedi, giriş yaparken mailden bahsediyor ama mail falan yok ortada? Dolayısıyla mail olmadan hesaba nasıl gireceğiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batistuta -- 30 Temmuz 2017; 10:23:48 >
  • ckaracar C kullanıcısına yanıt
    Bana da geldi, 1 ay uzatma istemişler.
  • Arkadaşlar ödeme bilgilerindeki uyuşmazlıktan dolayı hesabım kilitlendi fakat kendi hesabımdan kendi yeni banka kartımla alışveriş yapmıştım. Fax istediler, 3 gün önce yolladım fakat herhangi bir bilgilendirme veyahut gelişme yok. Acaba faxı mı yanlış yolladım veya farklı bir şeyi mi yanlış yaptım acaba. Yardımcı olabilen varsa çok mutlu olurum.

• Mühendismurat'ın referanslı linkleri olmadan sakız bile almam amazondan
  • Corsair Gaming MM200 Cloth Gaming Mouse Pad, Medium

https://www.amazon.de/Corsair-CH-9000099-WW-MM200-Gaming-Mauspad/dp/B014W1Z890/

$9.99 + $6.30
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Batistuta kullanıcısına yanıt
    Amazon rehberinde kilitlenen hesapları tekrar açmanın yolu vardı.Oradan bakabilirsiniz.
  • Mad Catz E.S. PRO 1 Gaming kulaklık -

https://www.amazon.de/Mad-Catz-E-S-Gaming-Earbud/dp/B017WSXEXM/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1501486052&sr=1-1&keywords=B017WSXEXM

EUR 28,03 almanya için dip fiyat

Büyük kafa üstü kulaklık kullanamayanlar için çok iyi seçim geçen sene BF zamanı almıştım memnunum. Sıcaklarda kafa üstü kulaklık işkence oluyor, bu çok rahat
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Drevo marka ssd fiyatlari ne zaman dustu arkadaslar? Suanda 250gb lik 95$ gozukuyor?

• 
Sayfa: önceki 536537538539540
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.