Şimdi Ara

AMAZON Sıcak Fırsatlar [EFSANENİN EFSANESİ] (540. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.866
Cevap
281
Favori
508.254
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne para yemişsiniz!! bırakın artık amazon'a istatistik tutmayı,bir insan neden istatistik için bu kadar aç olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatality_

quote:

Orijinalden alıntı: fatality_

Corsair Gaming MM200 Cloth Gaming Mouse Pad, Medium

https://www.amazon.de/Corsair-CH-9000099-WW-MM200-Gaming-Mauspad/dp/B014W1Z890/

$9.99 + $6.30

Olayların patlak verdiği ilk günden beri yönetimin haksız olduğu aşikarken hala yanlışlar yapılmaya devam ediyor. Tipik Türkiye gerçeği ile karşı karşıyayız maalesef...

Hala ASIN kodları siliniyor - Kullanıcı sözleşmesinde ASIN kodunun paylaşılması yasak diye bir ibare var mı?

Amerika sitesinden fırsat paylaşmışım, yerine almanya sitesi ve referalli şekilde link koyuluyor. Fakat bu ürün Türkiye' ye gönderilmiyor!
    Yine konulmak isteniyorsa almanya sitesinden referalli link koyulsun ama mesaj sahibi üyenin hangi hakla mesajı revize ediliyor ve insanlar Türkiye'ye gönderilmeyen bir ürüne yönlendiriliyor?

Amazon sitesi sadece Almanyadan mı ibaret? Artık neredeyse hiçbir işe yarar ürün gönderilmiyor zaten. İnsanlar amerika fransa vb sitelerden ürün koyamayacak mı? Oldu olacak paylaşılabilecek ürünler de liste halinde yayınlansın kar marjı yüksek olanlar mesela? veya amazon tarafından veya X firması tarafından istatistik tutulması istenenler..

32 yaşında herkese karşı saygılı olmaya çalışan bir insanımdır, şuan özel bir endüstriyel firmada Kalite Müdürü olarak çalışıyorum. Allaha şükür işimde de, özel yaşantımda da belli yerlere geldim. Yönetici olabilmek için bir kere mantıklı sağ duyulu, ileri görüşlü olmak gerekir. Karşısındaki insanları dinleyip buna göre karar vermek gerekir. Uygulanan kuralları belli bir standarta göre uygulamak gerekir, kafasının estiği gibi değil. ( kalite şartlarını belirleyen 100 lerce standart var işimden örnek vermem gerekirse, çoğu insanın bildiği ISO 9001 bunun en temeli belki de en basitidir. Bizim çalıştığımız standartların içerisinde. )

Forum yönetimindeki kişi / kişiler bu olayda ağır şekilde yanlış yapmışlardır ve yanlışlarından dönmek forum kullanıcılararını adam yerine koyup açıklama yapmak yerine hiçbir şey olmamış gibi bildikleri yolda devam etmektedir. Günden güne tüm göstergeler bu yolun yanlış olduğuna işaret etmektedir fakat dibe battıkça çıkması zor olur bunu da sanırım herkes çok iyi biliyordur.

Bu saatten sonra ne sözüm ona istatistik tutabilirler ne de bu işten doğru düzgün para kazanabilirler. Çünkü süreç yanlış yönlendirilmiştir ve yanlışlarla devam etmektedir.

Bu şartlarda kim nasıl ve niye fırsat paylaşsın? Forumların asıl amacı paylaşımdır. İnsanların yararına olması gereken oluşumlardır. Elbetteki kurucuları / sahipleri para kazanmalıdır, özellikle tüm hayatlarını bu işe adadılar yöneticiliği işleri olarak sürdürüyorlarsa. ( Forumların özellikle böyle büyük bir forumun ciddi giderleri olduğu doğrudur, insan emeklerinin karşılığını fazlasıyla almalıdır bunlara hiç itirazım yok, zira evinden uzakta neredeyse her sene farklı şehirde çalışan amiyane tabirle şantiyeciyim, emeğin karşılığı olması gerektiğini çok iyi bilirim. )

Konudan uzak biraz da devrik bir yazı oldu zira böyle saçma olaylar ve mesajlardan ASIN kodlarının silinip, Almanya sitesinden başka link paylaşımına izin verilmeyen bir ortamda insan ne yapacağını şaşırıyor.. Ağlanacak haline gülüyor, ne de olsa burası Türkiye.. Sanalıyla da gerçeğiyle de çünkü zihniyet aynı..

Şu skandalla alakalı okuduğum en mantıklı mesajlardan biri +1

• Microsoft Windows 10 Pro 32/64 Bit Multilingual - OEM EUR 4,94
    Aldım Crackli kullandığım için aktifleştiremedim sonra sıfırdan kurulum yaptım key aktifleşti simdilik sorunsuz alacaklar var ise :D

Microsoft Windows 10 Pro 32/64 Bit - Neu & unbenutzt - Multilingual - OEM Produkt-Schlüssel ohne Datenträger
    amazon de
    ASIN: B07389LJ57

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xymox -- 1 Ağustos 2017; 5:57:52 >
  • Beyler soyle 2500 - 3000 TL civarinda onerebileceginiz laptop var mi yoksa amazondan almak karli olmaz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alemburda34 kullanıcısına yanıt
    Acer Aspire VX 15 Gaming
  • xymox kullanıcısına yanıt
    DVD diyor normalde key mi gönderiyorlar maile nasıl oluyor hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

quote:

Orijinalden alıntı: Lanet Olası Federal

Benim birde 420€ ya aldığım asus strix 1070 var. Hangisini alsam diye düşünüyorum şu an ama bakalım.

60 euro farka 1080 öneririm. Amazon. Fr hemen ücret çekmeye çalıştı. Acaba 1080 lerin fiyatı iner mi diye düşünüyorum. Malum vega tanıtıldı. Nvidia bir atak yapabilir. Bu belirsizlik insanı deli ediyor anasını satayım

1070 ve 1080 arasında çok ciddi fark var.. her ikisini de kullandım.. 2k da kullanmak istiyenler kesinlikle 1080 almalıdır(maddi durum yetiyorsa)..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xymox

Microsoft Windows 10 Pro 32/64 Bit Multilingual - OEM EUR 4,94
    Aldım Crackli kullandığım için aktifleştiremedim sonra sıfırdan kurulum yaptım key aktifleşti simdilik sorunsuz alacaklar var ise :D

Microsoft Windows 10 Pro 32/64 Bit - Neu & unbenutzt - Multilingual - OEM Produkt-Schlüssel ohne Datenträger
    amazon de
    ASIN: B07389LJ57

türkçe dil seçeneği var mı??
    İyiymiş yönetim görmeden aldım

• 8 gün önce iki sipariş verdim. bir tanesine 60 dolar kargo ödedim, bir tanesine 5 dolar ödedim. 60 dolar ödediğim kargo 2 günde türkiye'ye geldi ve gümrük işlemleri DHL sağolsun zamanında halledilemedi. bugün anca halloldu. ancak i-parcel ile gelene bir bakayım dedim, bugün dağıtıma çıkmış bile yurtiçi kargo ile. bundan sonra amerika'dan sipariş verirken i-parcel'i rahatlıkla seçebilirim. gümrük işlerini nasıl hallederler bilmiyorum ama.
  • Beyler dün Amazon.de'den sipariş verdiğim ürünleri İptal edemedim tam kargolama aşamasında olduğu için hoparlör kablosu almıştım kalın geleceğini farkettim ürünler Kapıma geldiğinde direk teslim almadan iade edebilir miyim ?
  • Vandelay V kullanıcısına yanıt
    İparcel de ugrastiriyor bazen,yurticine teslim edilmesi felan bekletiyor bazen.Ama.bu sefer denk gelmis.Benim de bir kargom ayninsizinki gibi iner inmez yurtici kargoya verildi.Dhlde de gumruk isi olmayan urunlerde hizli oluyor aslinda islemler ama gumruklu ise 1-3 gun de o kitliyor.Dhl ile gelmesinin sevmedigim asil ozelligi dhl dagitim bolgesinde degilseniz aras kargoya veriyorlar,1-2 gun de o geciktiriyor.

• Arkadaşlar daha önce rx 580 gönderilecek dedi amazon göndermedi son güne kadar aynı şeyi söylediler. Kargolama günü gelince tedarik sorunu diye yollamadilar. Şuan amazon dan ps4 siparişi verdim teslim tarihi yazmıyor para çekildi karttan mesaj attığımda onlar görebiliyormus tarihi fakat benim siparişler kısmında gözükmüyor. Ağustos un 2.-3. Haftası teslim edilecek deniliyor. Ekran kartı olayına dönmez değil mi? Kesin yollarlar yani. N11 kuponum varken gidip amazon dan aldım kupon da bugün bitiyor zaten. Umarım aynı şey başıma gelmez. Bu sefer de olursa amazondan üstüne para verseler dahi 1 daha alışveriş yapmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 1 Ağustos 2017; 10:15:6 >
  • diğer konu tam bir çöp oldu muradın koyduğu ürünler trde daha ucuz. bazı akıllılarda diş macunu fln koymuş üyeler olmadan olmuyor işte
    bu kadar ucuz olması normal mi?
    Teşekkürler 1 adet ben aldım maile mi gönderiyorlar acaba_?
  • bilgilendirme

amazon.de

euro'yu 4.30 dan çekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

bilgilendirme

amazon.de

euro'yu 4.30 dan çekti

hangi banka
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Beyler dün Amazon.de'den sipariş verdiğim ürünleri İptal edemedim tam kargolama aşamasında olduğu için hoparlör kablosu almıştım kalın geleceğini farkettim ürünler Kapıma geldiğinde direk teslim almadan iade edebilir miyim ?

Almazsanız geri gidiyor yani para hesabınıza geçiyor. Ama hiç o kadar beklemenize gerek yok alın satın burada aldığınız paraya. Vakit kazanmış olursunuz, eğer çok pahalı bir şey değilse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The R0CK

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

bilgilendirme

amazon.de

euro'yu 4.30 dan çekti

hangi banka

arkadaş kendini amazonun sevecen kur çeviricisinin kollarına bırakmış bence...
  • 
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.