Şimdi Ara

AMAZON Sıcak Fırsatlar [EFSANENİN EFSANESİ] (541. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.866
Cevap
281
Favori
508.254
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 539540541542543
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The R0CK

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

bilgilendirme

amazon.de

euro'yu 4.30 dan çekti

hangi banka

Garanti bankasi, .de'den kartim euro'yu sectim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ETA

quote:

Orijinalden alıntı: The R0CK

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

bilgilendirme

amazon.de

euro'yu 4.30 dan çekti

hangi banka

arkadaş kendini amazonun sevecen kur çeviricisinin kollarına bırakmış bence...

Garanti bankasi, .de'den kartim euro'yu sectim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Foxin

Arkadaşlar daha önce rx 580 gönderilecek dedi amazon göndermedi son güne kadar aynı şeyi söylediler. Kargolama günü gelince tedarik sorunu diye yollamadilar. Şuan amazon dan ps4 siparişi verdim teslim tarihi yazmıyor para çekildi karttan mesaj attığımda onlar görebiliyormus tarihi fakat benim siparişler kısmında gözükmüyor. Ağustos un 2.-3. Haftası teslim edilecek deniliyor. Ekran kartı olayına dönmez değil mi? Kesin yollarlar yani. N11 kuponum varken gidip amazon dan aldım kupon da bugün bitiyor zaten. Umarım aynı şey başıma gelmez. Bu sefer de olursa amazondan üstüne para verseler dahi 1 daha alışveriş yapmam

Para çekildiğine göre gelir. rx 580'lerde aylardır ön sipariş topluyorlar fakat ürün yok piyasada. Tedarik edemediklerinden öylece kaldı.

• Foxin kullanıcısına yanıt
    Para çekildiyse ürün kargolanma aşamasına gelmiştir. Yani gönderirler.
  • Arkadaşlar öğrenciyim bu steteskopu alacam ASIN falan diyorsunuz ne oluyor anlamadım uygun alma yolu nedir bana da açıklayabilir misiniz?

• Selamlar ,amazondan ilk defa alışveriş yapıcam bi şey takıldı aklıma. Satın alma kısmında euro veya dolar kurları çok yüksek. Dolar ile satın al dersem nasıl bir fark olur, normal kur ile mi çarpılır onu bankam mı belirler?
  • Math120 M kullanıcısına yanıt
    Satın alacağınız sitenin para birimi ne ise onunla alın .com ise dolar seçin gibi ayrıca bankanın kur farkı vardır şimdilik enniyisi enpara doları kur ne ise aynı çekiyor , avroda 5.6 dolar farkla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xymox kullanıcısına yanıt
    O satıcıya dikkat edin birkaç saat önce kendisinden key aldım muhtemelen MSDN yada Dreamspark retail key göndermiş bana keko hemen yazdım amazona muhtemelen satışını durdururlar. OEM key satmıyor dikkat edin yada bana şutladı bilmiyorum ama kontrol edin keylerinizi eğer aldıysanız
  • ankaland kullanıcısına yanıt
    Windowsu Türkçe kuruyorsun keyi giriyorsun sadece..İso indirme linkide key le beraber gönderiyorlar maille.
  • HARBINGER kullanıcısına yanıt
    kontrolünü nasıl yapıyoruz acaba_?
  • excavator07 kullanıcısına yanıt
    Volume Activation Management Tool isimli uygulamayı adresinden indirip Product Keys kısmından keyi yazıp verify ediyorsunuz detaylı bilgiyi verecektir. Satıcının bana verdiği key Windows 7 upgrade key çıktı

• HARBINGER kullanıcısına yanıt
    Suresi var mi?

• Neyin süresi var mı anlayamadım ?
  • arkadaşlar hangi ürünü denesem Bu ürün Türkiye adresine teslim edilemiyor.

Sonra yinede devam ettiğimde ödeme ekranına geçirmiyor aşağıdaki iletiyi yazıyor kırmızı renkle

Üzgünüz, bu ürün seçtiğiniz adrese gönderilemiyor. Daha fazla bilgi al. Teslimat adresini değiştirebilir ya da ürünü siparişinizden silebilirsiniz.

Örnek bir ürün satıcı amazon.de seçili isimim ve adresimde türkçe karakter vs sorunu yok bir çok monitör ve üründe denedim ama hepsinde gönderilemiyor diyor ödeme ekranına geçmiyor siz nasıl alıyorsunuz nerede yanlış yapıyorum acaba yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Blade__

arkadaşlar hangi ürünü denesem Bu ürün Türkiye adresine teslim edilemiyor.

Sonra yinede devam ettiğimde ödeme ekranına geçirmiyor aşağıdaki iletiyi yazıyor kırmızı renkle

Üzgünüz, bu ürün seçtiğiniz adrese gönderilemiyor. Daha fazla bilgi al. Teslimat adresini değiştirebilir ya da ürünü siparişinizden silebilirsiniz.

https://www.amazon.de/Viewsonic-VX2476-SMHD-IPS-Panel-Lautsprecher-Silber-Schwarz/dp/B01GV9H1RS/ref=sr_1_13?m=A3JWKAKR8XB7XF&s=computers&ie=UTF8&qid=1501585518&sr=1-13

Örnek bir ürün satıcı amazon.de seçili isimim ve adresimde türkçe karakter vs sorunu yok bir çok monitör ve üründe denedim ama hepsinde gönderilemiyor diyor ödeme ekranına geçmiyor siz nasıl alıyorsunuz nerede yanlış yapıyorum acaba yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Malesef alamıyoruz. Ödeme ekranına gelmiyorsa gerçekten göndermiyorlar.

• badgeart isimli Windows 10 ürün anahtarı satan satıcıyla olan görüşmemden sonra adam para iadesi işlemi başlattı. Ben böyle uçkağıtçı görmedim Adama fotoğraflı kanıt sundum sorgu sual yok ne oem key gönderdi ne başka bir kelime etti para iadesi yaptı geçti. Adamın gönderdiği iki çeşit key var dikkat edin birincisi Dreamspark retail keylerden diğeri ise Windows 7 COA keylerinden gönderiyor ki bunlarda hangi laptoptan desktop pc den çalıntı bilinmez.
  • yurt dışından ürün aldığımızda kargo fiyatları neye göre belirleniyor bisiklet alacağım 215 dolar tr kargo ücreti çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Futurisma

yurt dışından ürün aldığımızda kargo fiyatları neye göre belirleniyor bisiklet alacağım 215 dolar tr kargo ücreti çıkıyor.

Amazon.de'den alirsan kargo cikmaz.
  • Zuko kullanıcısına yanıt
    bisikleti satan firma amazon üzerinden satmıyor keşke satsa sitesi üzerinde satıyor ve benim size bir sorun daha olacak eğer bisikleti alırsam yurt dışından ilk kez bir ürün alacağım ama kredi kartı ne ben nede ailem kullanmıyor nasıl bir yol izlemeliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Futurisma

bisikleti satan firma amazon üzerinden satmıyor keşke satsa sitesi üzerinde satıyor ve benim size bir sorun daha olacak eğer bisikleti alırsam yurt dışından ilk kez bir ürün alacağım ama kredi kartı ne ben nede ailem kullanmıyor nasıl bir yol izlemeliyim.

Enpara al. :)
  • 
Sayfa: önceki 539540541542543
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.