Şimdi Ara

AMAZON Sıcak Fırsatlar [EFSANENİN EFSANESİ] (542. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.866
Cevap
281
Favori
508.254
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 540541542543544
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de Windows 7 Professional OEM:COA çıktı
  • fatality_ kullanıcısına yanıt
    Hata olmuştur normal Link ve asin kodu paylaşırsanız insanlara zorluk bizimde işimize engel olmazsanız sorun olmayacaktır.

Zorunlu olarak asin kodu paylaşma ve paylaştırma modasından kurtulunursa işler rayına girecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

quote:

Orijinalden alıntı: Futurisma

yurt dışından ürün aldığımızda kargo fiyatları neye göre belirleniyor bisiklet alacağım 215 dolar tr kargo ücreti çıkıyor.

Amazon.de'den alirsan kargo cikmaz.

Nasıl çıkmıyor ?
    Her üründe kargo parası mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

quote:

quote:

yurt dışından ürün aldığımızda kargo fiyatları neye göre belirleniyor bisiklet alacağım 215 dolar tr kargo ücreti çıkıyor.

Nasıl çıkmıyor ?

Turkiye'ye €35 mi ne uzeri ucretsiz kargo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun

Hata olmuştur normal Link ve asin kodu paylaşırsanız insanlara zorluk bizimde işimize engel olmazsanız sorun olmayacaktır.

Zorunlu olarak asin kodu paylaşma ve paylaştırma modasından kurtulunursa işler rayına girecektir.

Forumdonanım çalışanımısın sende ?

Yanıta gerek kalmadı dolaylı yoldan başka konularda yazmakda : )

Başarılar uslubunuz almış başını yürümüş nasılsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Q-7 -- 1 Ağustos 2017; 17:31:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun

Gün bey, ben nasıl oluyor da bir sorun veya engele neden oluyorum veya ASIN kodu paylaşan diğer üyeler?
    Forum kurallarında ASIN kodu paylaşılamaz, sadece link paylaşılmalıdır diye bir kural mı var?
    Burası bir forum ortamı ve ben kurallara uygun, herhangi bir kişi veya topluluğa hakaret içeren birşey paylaşmıyorsam hiç bir yönetici gelip benim mesajımı editleyemez. Üstüne amerika veya farklı bir ülke amazon linki paylaşmışsam bunu gidip Almanya linki ile değiştiremez.

Bütün ürünleri Almanya sitesinden mi paylaşacağız? Amerika ürünü paylaşıyorum, Almanya linki konuyor.

Bence sizin yönetim olarak gerekirse bu tip işlerde uzman başka bilirkişi insanlarda olur, oturup etraflıca konuşmanız ve düzgün bir yol haritası belirlemeniz gerekir. Yoksa bir sürü insan Amazon konusunda mağdur olacaktır. ( Bir çok insan da gereksiz harcama yapmaktan kurtulacaktır belki de insanlar fırsat fırsat göre göre bir sürü harcama yapıyor fakat bu başka bir tartışma konusudur.. )

İnternet ve bilgisayardan anlayan, programcılıktan anlayan, teknolojiden anlayan her insan iyi yönetici olacaktır diye bir kaide yoktur. Örn. Mesut ÇEVİK - Vitaminsizler lafı ve çeşitli talihsiz açıklamaları..

Sonuçta buranın kullanıcıları insanlar ve siz insanlarla çalışıyorsunuz, bunun farkına varmalısınız bir an önce. Böyle büyük bir forumu, bir sürü aklı başında yardımsever üyeyi mağdur ediyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl çıkmıyor ?

amazon.de için

50 euro üstü kargo ücretsiz.

satıcı amazon.de olacak

ve kargo bedava olanları göster tik'ine tıklayacksın

çıkan ürünlerden alacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 1 Ağustos 2017; 18:33:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HARBINGER

badgeart isimli Windows 10 ürün anahtarı satan satıcıyla olan görüşmemden sonra adam para iadesi işlemi başlattı. Ben böyle uçkağıtçı görmedim Adama fotoğraflı kanıt sundum sorgu sual yok ne oem key gönderdi ne başka bir kelime etti para iadesi yaptı geçti. Adamın gönderdiği iki çeşit key var dikkat edin birincisi Dreamspark retail keylerden diğeri ise Windows 7 COA keylerinden gönderiyor ki bunlarda hangi laptoptan desktop pc den çalıntı bilinmez.

Adama yazdım adam bana 1 tane daha kod gönderdi.. Dedim senin gibi gönderdiğiniz key w10 oem key degil resimi de attım adam mailden yedek kod göndermiş :D

• comdan son 3 siparişimide aramexe verdiler nerden çıktı bu firma ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

comdan son 3 siparişimide aramexe verdiler nerden çıktı bu firma ya

Sıkıntısız geliyor son 2 siparişim geldi.
  • benimde siparişlerim geldi sıkıntı yok aramex falan farketmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl çıkmıyor ?

amazon.de için

50 euro üstü kargo ücretsiz.

satıcı amazon.de olacak

ve kargo bedava olanları göster tik'ine tıklayacksın

çıkan ürünlerden alacaksın

30 euro üstüne zaten import fee eklenecek. Sırf ürün ücretiyle alamazsınız

• Merhaba arkadaşlar öncelikle bütün konuyu okuyamadım kusura bakmayın yardımcı olursanız çok sevinirim

Bir tanıdığım kulaklık almak istiyor logitech g933 en uygun olarakta amazonda var daha önce hiç amazondan alışveriş yapmadık gümrük kargo ücreti vs hakim değiliz konuya aşağıdaki linkteki ürünü üye olup direkt alabilir miyiz kargo ücreti olur mu ekstra bir gümrük vergisi olur mu ve ürünün garantisi geçerli olur mu?

• Efsaneye up lazim

• juve212 J kullanıcısına yanıt
    bunun yerine g533 tavsiye ederim
  • Merhaba arkadaslar

Amazondan bilgisayar parcalari getirmeyi dusunuyorum daha once getirten oldumu ve bu modelleri uygun link verebilecek varmi

Ryzen 3 1200

B350

Ddr4 8 Gb ram

• bizim 1070 ekran kartları hala gelmedi. ne olacak bu iş, ümidim azaldı iyice
  • quote:

Orijinalden alıntı: HARBINGER

Volume Activation Management Tool isimli uygulamayı adresinden indirip Product Keys kısmından keyi yazıp verify ediyorsunuz detaylı bilgiyi verecektir. Satıcının bana verdiği key Windows 7 upgrade key çıktı

Bilgi için çok teşekkürler. Benim aldığım iki Win10 kodu da Win7 COA çıktı; satıcıyla irtibat kurdum.

Office anahtarımı ise test edemiyorum. Hayırlısı.

Ekleme: Para iadesi yapıldı. Halbuki sadece yardım istemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarzanabi -- 2 Ağustos 2017; 10:13:21 >

• gun kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Hocam merak ediyorum, sizi sarsacak ve reforma götürecek durum ne olabilir? Sadece maddiyat mı, maddiyat ve maneviyat mı, yoksa tek başına maneviyat yeterli mi? Yani şok etkisi yaratıp yeni bir yapılanma gerekiyor dedirtebilmek için siteye mi girmemeliyiz, reklamlara mı tıklamamalıyız, yorum mu yapmamalıyız, en büyük tepkiyi nasıl verebiliriz? Bizden en büyük yararı nasıl sağlıyorsunuz, biz sizi bu yarardan mahrum bırakabilmek için ne yapabiliriz?

Kelime seçiminiz iğrenç de ondan diyorum.
  • aktuz A kullanıcısına yanıt
    Hocam nedenını ve farkınıda belirtebilir misiniz? Ayrıca amazondan getirtmek mantıklı olur mu
  • 
Sayfa: önceki 540541542543544
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.