Şimdi Ara

AMAZON Sıcak Fırsatlar [EFSANENİN EFSANESİ] (539. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.866
Cevap
281
Favori
508.255
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 537538539540541
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kargolanmadıysa iptal ediliyor diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eVGA SuperNOVA 650 G2 106,11 EUR

https://www.amazon.de/eVGA-220-G2-0650-Y2-EVGA-PC-Netzteile-schwarz/dp/B014JNH3BC/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • mesajımız bulunsun bakalım.
    bu arada ssd kampanyası falan var mıdır?
  • Spirit_Rises kullanıcısına yanıt
    29 haziran
  • quote:

Orijinalden alıntı: UfukAkkus1

Arkadaşlar ödeme bilgilerindeki uyuşmazlıktan dolayı hesabım kilitlendi fakat kendi hesabımdan kendi yeni banka kartımla alışveriş yapmıştım. Fax istediler, 3 gün önce yolladım fakat herhangi bir bilgilendirme veyahut gelişme yok. Acaba faxı mı yanlış yolladım veya farklı bir şeyi mi yanlış yaptım acaba. Yardımcı olabilen varsa çok mutlu olurum.

amazon.de ye kullanıcı adı ve şifre girmeden müşteri hizmetlerine kendini telefonla arat
    sana bir mail geliyor o maille hesabını açıyorlar

önceki sayfalarda ekran görüntüsü falan koydum jetmühendise ilk sayfaya eklemesini tavsiye etmiştim
    ref falan yok ya pek tınlamamıştı o zamanlar
  • Usta amazon.com benim sorun yaşadığım site ya.
  • KFA2 GeForce GTX 1080 EXOC carte graphique PCI E Gaming GTX 1080 EXOC 8GB noir

80NSJ6DHL4EK

amazon.fr de satılıyor her şey dahil 483€. Marka ve Amazon Fransa konusunda bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanet Olası Federal

KFA2 GeForce GTX 1080 EXOC carte graphique PCI E Gaming GTX 1080 EXOC 8GB noir

80NSJ6DHL4EK

amazon.fr de satılıyor her şey dahil 483€. Marka ve Amazon Fransa konusunda bilgim yok.

her ikisi de sağlam. 1070 fiyatına 1080. siparişi geçtim, ödeme aşamasında tekrar düşünürüm. asıl niyetim vega 64
  • rambetiko R kullanıcısına yanıt
    Benim birde 420€ ya aldığım asus strix 1070 var. Hangisini alsam diye düşünüyorum şu an ama bakalım.
  • quote:

Benim birde 420€ ya aldığım asus strix 1070 var. Hangisini alsam diye düşünüyorum şu an ama bakalım.

60 euro farka 1080 öneririm. Amazon. Fr hemen ücret çekmeye çalıştı. Acaba 1080 lerin fiyatı iner mi diye düşünüyorum. Malum vega tanıtıldı. Nvidia bir atak yapabilir. Bu belirsizlik insanı deli ediyor anasını satayım

• Çoğu PC/Donanım parçalarında "Bu ürün Türkiye adresine teslim edilemiyor." hatasını veriyor. Monitor, ram, cpu, gpu, ssd neye tıkladıysam hemen hemen hepsi bunu diyor geçici bir şey mi yoksa sınırlama gibi birşey mi geldi Amazon.de'ye? Son sayfaya kadar git demeyin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckaracar

Drevo ssd lere mail gelen oldu mu?

AMAZON Sıcak Fırsatlar  [EFSANENİN EFSANESİ]AMAZON Sıcak Fırsatlar  [EFSANENİN EFSANESİ]

Bugün gelmiş mail. 29 ağustos tarihini vermişler eğer o tarihe kadar temin edilemezse siparişi iptal edeceklerini söylemişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

quote:

AMAZON Sıcak Fırsatlar  [EFSANENİN EFSANESİ]AMAZON Sıcak Fırsatlar  [EFSANENİN EFSANESİ]

Bugün gelmiş mail. 29 ağustos tarihini vermişler eğer o tarihe kadar temin edilemezse siparişi iptal edeceklerini söylemişler.

İptal etmeleri durumunda ne yapabiliriz?
    Hak kaybına uğruyoruz sonuç olarak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: PUNTO MULTİJET

quote:

quote:

İptal etmeleri durumunda ne yapabiliriz?
    Hak kaybına uğruyoruz sonuç olarak

Hiç bir hak kaybınız yok , bu fiyata ya gelirse diye alındı.

Gönderirlerse teşekkür edeceğiz, göndermezlerse yapacak bir şey yok.

Para çekmediler bişey yapmadılar. Hemen hak kaybı moduna girmeyin.

• quote:

quote:

Dostum çevirirken çok fena sallamışsın öyle bir şey yazmıyor.

Gelen mailde hala istiyor musun diye soruyor.

İsteyip istemediğine dair mesajı 28 ağustos pazartesiye kadar cevaplayabilirsin. Cevaplamazsan o tarihe kadar sipariş iptal olacak.

28 ağustos tarihinden önce cevaplamazsan da ,o tarihe kadar stoklara girerse göndereceğiz ,cevabının bir önemi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

quote:

KFA2 GeForce GTX 1080 EXOC carte graphique PCI E Gaming GTX 1080 EXOC 8GB noir

80NSJ6DHL4EK

her ikisi de sağlam. 1070 fiyatına 1080. siparişi geçtim, ödeme aşamasında tekrar düşünürüm. asıl niyetim vega 64

Fazla düşünmeyin ödememe işlemini :d
    ürün şuan hemen tr kapandı ...
  • lanet olası federaller hahahah :) heryer deleted user 😜

• Güzel bir konu.

• Bu nasıl iş la . bu sayfada 3 tane deleted user var konuya yazanları falan banlamıyorlar değil mi _
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatality_

Corsair Gaming MM200 Cloth Gaming Mouse Pad, Medium

https://www.amazon.de/Corsair-CH-9000099-WW-MM200-Gaming-Mauspad/dp/B014W1Z890/

$9.99 + $6.30

Olayların patlak verdiği ilk günden beri yönetimin haksız olduğu aşikarken hala yanlışlar yapılmaya devam ediyor. Tipik Türkiye gerçeği ile karşı karşıyayız maalesef...

Hala ASIN kodları siliniyor - Kullanıcı sözleşmesinde ASIN kodunun paylaşılması yasak diye bir ibare var mı?

Amerika sitesinden fırsat paylaşmışım, yerine almanya sitesi ve referalli şekilde link koyuluyor. Fakat bu ürün Türkiye' ye gönderilmiyor!
    Yine konulmak isteniyorsa almanya sitesinden referalli link koyulsun ama mesaj sahibi üyenin hangi hakla mesajı revize ediliyor ve insanlar Türkiye'ye gönderilmeyen bir ürüne yönlendiriliyor?

Amazon sitesi sadece Almanyadan mı ibaret? Artık neredeyse hiçbir işe yarar ürün gönderilmiyor zaten. İnsanlar amerika fransa vb sitelerden ürün koyamayacak mı? Oldu olacak paylaşılabilecek ürünler de liste halinde yayınlansın kar marjı yüksek olanlar mesela? veya amazon tarafından veya X firması tarafından istatistik tutulması istenenler..

32 yaşında herkese karşı saygılı olmaya çalışan bir insanımdır, şuan özel bir endüstriyel firmada Kalite Müdürü olarak çalışıyorum. Allaha şükür işimde de, özel yaşantımda da belli yerlere geldim. Yönetici olabilmek için bir kere mantıklı sağ duyulu, ileri görüşlü olmak gerekir. Karşısındaki insanları dinleyip buna göre karar vermek gerekir. Uygulanan kuralları belli bir standarta göre uygulamak gerekir, kafasının estiği gibi değil. ( kalite şartlarını belirleyen 100 lerce standart var işimden örnek vermem gerekirse, çoğu insanın bildiği ISO 9001 bunun en temeli belki de en basitidir. Bizim çalıştığımız standartların içerisinde. )

Forum yönetimindeki kişi / kişiler bu olayda ağır şekilde yanlış yapmışlardır ve yanlışlarından dönmek forum kullanıcılararını adam yerine koyup açıklama yapmak yerine hiçbir şey olmamış gibi bildikleri yolda devam etmektedir. Günden güne tüm göstergeler bu yolun yanlış olduğuna işaret etmektedir fakat dibe battıkça çıkması zor olur bunu da sanırım herkes çok iyi biliyordur.

Bu saatten sonra ne sözüm ona istatistik tutabilirler ne de bu işten doğru düzgün para kazanabilirler. Çünkü süreç yanlış yönlendirilmiştir ve yanlışlarla devam etmektedir.

Bu şartlarda kim nasıl ve niye fırsat paylaşsın? Forumların asıl amacı paylaşımdır. İnsanların yararına olması gereken oluşumlardır. Elbetteki kurucuları / sahipleri para kazanmalıdır, özellikle tüm hayatlarını bu işe adadılar yöneticiliği işleri olarak sürdürüyorlarsa. ( Forumların özellikle böyle büyük bir forumun ciddi giderleri olduğu doğrudur, insan emeklerinin karşılığını fazlasıyla almalıdır bunlara hiç itirazım yok, zira evinden uzakta neredeyse her sene farklı şehirde çalışan amiyane tabirle şantiyeciyim, emeğin karşılığı olması gerektiğini çok iyi bilirim. )

Konudan uzak biraz da devrik bir yazı oldu zira böyle saçma olaylar ve mesajlardan ASIN kodlarının silinip, Almanya sitesinden başka link paylaşımına izin verilmeyen bir ortamda insan ne yapacağını şaşırıyor.. Ağlanacak haline gülüyor, ne de olsa burası Türkiye.. Sanalıyla da gerçeğiyle de çünkü zihniyet aynı..

• 
Sayfa: önceki 537538539540541
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.