Şimdi Ara

Amazon Tr ne ise yarıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar biri bana açıklasın amazon trnin amaci nedir. Eskiden yurtdışından ucuza getirirdik simdi amazontrde fiyatlara bakıyorum ucuz felan değil aynı yani ne anlami kalıyor amazon sitesinin bieln açıklayabilir mi ? Burdada 5000 amazonda yine 5000 se nedir mantığı bunun , hb,n11 gibi bir site mi oldu yani ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Evet
  • Reyis benim haberim olmadan bunada mi el attı yoksa

• İlk geldiğinde bir hareketliliğe sebep oldu. Şu anda bir özelliği yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada indirim oluyor. Takip edip uygun fiyata ürün alınabiliyor. Aynı fiyata bile olsa Amazon güvencesi ile almak güzel oluyor.

• O da bir alternatiftir, bazen aradığım şeyleri oradan ucuza temin ettim.

Önemli olan iyi fiyat araştırmak nerede ucuz varsa sicili kabarık değilse oradan alırım.

Şu zamana kadar dolandırılma gibi birşey başıma gelmedi çok şükür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon'un genel özelliği zaten tr olsun olmasın müşteri memnuniyeti. Forumda hb hakkında kaç tane konu açıldı 2. el ürün gönderdiler diye. Ayrıca en son Pazar günü telefon almıştım ve 8 TL farkla P.tesi elime ulaştı (İstanbul dışındayım). Ayrıca Amazon.de'den aldığım ürün de bozulunca tekrar Almanya'ya gönderdim para iadesi de aldım. Yani Amazon deyince bence aklınıza fiyat değil müşteri memnuniyeti gelmeli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ha n11, hb
    Ha Amazon
    Fark yok.

• N11 satıcıyı korur, hb satıcıyı korur. Bir sorun çıkınca uğraştırırlar. Ama amazonda müşteri memnuniyeti önemli, illaki istisnaları olabilir ama nadir.

• pp_pp kullanıcısına yanıt
    N11 evet ama hepsiburada satıcı falan korumuaz sadece kendini korur. Fiyatın daha iyi olsa bile aynı ürünü hepsiburada satıyorsa listelemede hep geride çıkarsın. Ayrıca dist. firmaya derki bu adam nasıl benden ucuza satabilir.
  • çerkes89 kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen denk gelmedim ama burada genelde her hafta konusu açılır, satıcıyı korur derken bir alışverişte sorun yaşanırsa müşteriye karşı satıcının yanında olur demek istedim. Yoksa tabii ki en nihayetinde kendini de satıcılardan önde tutmak için bahsettiğiniz tutumu sergilemesi de beni hiç şaşırtmaz. Ben mümkün olduğunca gg ve amazon kullanırım çünkü bana göre yasaların gerektirdiği gibi tüketicinin haklarını gözeten firmalar ama tabii daha önce de belirttiğim gibi her iki durum için de istisnalar mutlaka yaşanmıştır.

• Yurtdışındaki Amazonlardan alışveriş yapmaya devam edebiliyorsunuz hala.Kaldı ki fiyatları da çok uçuk değil.
    En son kitaplarda indirim varken kitap almıştım,İş Bankası Yayınlarının kendi sitesinde 12 Tane kitap 78 Tl + Kargo ücreti şeklinde geliyordu,Amazonda aynı kitapları +1 tane daha kitabı 76 Tl'ye aldım,kargo ücreti de ödemedim.
  • Silenforce kullanıcısına yanıt
    Vergi çıkardılar onada

• aldığın ürünü 23 ay sonra arızalandı diyip iade edebiliyorsun.
  • çerkes89 kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada ürün satarken gidipde senden pahalı olsada almam 200 fazla verir hepsiburada'dan ürün alırım.
  • AmazonTR lokal hizmet veren bir site ne bekliyorsun? yani 3 kuruşa ürün alacağını mı sanıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: islandman

Vergi çıkardılar onada
    Alıcağınız şey aliexpresste varsa bana PM atın.Müsait olduğumda yardımcı olurum.Onun çözümü de kolay

• Geçenlerde güzel bir fırsat yakaladım normalde kitapyurdu platin üyelik indirimi kod vs dahil alabileceğimden 35 tl daha ucuza aldım kitapları.

Ellerinde 1 er tane kalmış botanik,mikrobiyoloji kitaplarını piyasa kitapçılarından 10-15 er tl ucuza almıştım.Benim kullanım amacıma çok iyi hizmet ediyor.50 tl üzeri bedava kargo var ve bugün verdiğim sipariş diğer gün evimde.

Sadece kendi sattığı ürünleri alıyorum.
  • Amazon Tr'nin menüsü daha kolay gibi Amazon Eu'dan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.