Şimdi Ara

Amazon Transcend 256GB SATA 3 SSD 200 LİRA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçen hepsiburada da crucial 200 lira civarıydı bitti mi o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairstars

kesinlikle katılmıyorum 3 ay ssd kullanıp zorunlu sebeplerle hdd ye dönen birisi olarak attan inip eşeğe binmiş gibi oldum. Açılış kapanış hızlarında muazzam fark var orası ayrı ama chrome un performansını bile katlıyor. her yönden kat kat daha iyi bence ssdler. imkanım olsa şu dakika tekrar dönerim. neye göre fark yok dediniz bilmiyorum ama günlük kullımda ssd performansına alışan bir insan tekrar hddye dönmez kolay kolay.

Sizin eski hddniz veya chromeunuz sorunludur. Normal bir hddli sistemde chromeda en ufak sıkıntı yasamazsiniz. En azindan ben yadamiyordum. Bilgisayari film-dizi izlemek, internette dolasmak, oyun oynamak icin kullaniyorum. Bu islemleri yapan bir insan niye ssdye ihtiyac duysun ki? Bilgisayar 15 saniyeye acilsa ne olur 75 saniyeye acilsa ne olur? O bir dakika sizin için 200 liraya degiyorsa alin tabi ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi mi kötümü şöyle mi böyle mi diye soracağınıza girin bakın dostlar. Yorumlar sıralamalar v.s v.s v.s

http://ssd.userbenchmark.com/
  • trascend in kartları bile çatır çatır bozuluyor bu ürüne güvenilir mi? güvenilirde alınır mı. ben olsam hiç uğraşmazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Ssd, çok paraniz yoksa ve siradan bir kullanici iseniz tamamen gereksiz bir urun. Hdd ile gozle görülür tek farki bilgisayarin hizli acilip kapanmasi.

Talihsiz aciklama olmus bence. Ssd kullanmadigi belli arkadasin. Ozellikle eski cihazlara inanilmaz bir perf sagliyor. Windows u kurmak bile 15 dk suruyor. Office , browser, pictures tum programlarda super is cikariyor.
    2008 model p8400 islemcili u330 , sonrasinda da i5 islemcili t410 a taktim , ve fixiksel problem olmaz ise sonuna kadar kullanirim. Hatta atom islemcili netbook a da takicam. Bir de eger eski cihazlariniz var ise cok fazla okuma yazma hizina takilmayin, zira hizi sata cikisiniz belirliyor. Forumda ilgili konulari bulabilirsiniz .

• quote:

Orijinalden alıntı: luckystar

quote:

Ssd, çok paraniz yoksa ve siradan bir kullanici iseniz tamamen gereksiz bir urun. Hdd ile gozle görülür tek farki bilgisayarin hizli acilip kapanmasi.

Talihsiz aciklama olmus bence. Ssd kullanmadigi belli arkadasin. Ozellikle eski cihazlara inanilmaz bir perf sagliyor. Windows u kurmak bile 15 dk suruyor. Office , browser, pictures tum programlarda super is cikariyor.
    2008 model p8400 islemcili u330 , sonrasinda da i5 islemcili t410 a taktim , ve fixiksel problem olmaz ise sonuna kadar kullanirim. Hatta atom islemcili netbook a da takicam. Bir de eger eski cihazlariniz var ise cok fazla okuma yazma hizina takilmayin, zira hizi sata cikisiniz belirliyor. Forumda ilgili konulari bulabilirsiniz .

Samsung 850 evo kullaniyorum hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• QRX kullanıcısına yanıt
    chrome da da harddiskte de bir sorun yok. sadece chrome olarak düşünmeyin bunu. office, photoshop gibi programların performansı da inanılmaz artıyor. bence siz ya daha önce hdd kullanmadınız yada ne bilim ssden ışık hızında performans bekliyorsunuz. kesinlikle görüşlerinize katılmıyorum bu konuda. katılan arkadaşında çıkacağını sanmıyorum
  • sonuç nedir arkadaşlar? paylaşılan testlerdeki performansı pek iç açıcı değil.
  • quote:

quote:

quote:

Samsung 850 evo kullaniyorum hocam.

Guzel ssd kullandigin. Ya beklentin cok yuksek yada kurulumda problem var. benim beklentilerimi fazlasiyla karsiliyor. Kullanmak zevk veriyor.

• Geçen sene amazondan ya da Gearbest ten 320 ye almıştım 1 ay sonra kutusunu açmadan 400 e okutmuştum
  • quote:

quote:

Katılıyorum. Arkadaşların harddisk takılı bilgisayarlarını kullanırken çıldırıyorum resmen. Bin TL lik dandik laptopa SSD takviyesi yaptım kendine geldi valla.

• Ürünü kargoya verilen var mı ? bir de ürün hakkında pek bir yorum bulamadım kullanan arkadaşlar yorumlarını test sonuçlarını paylaşabilir mi ? kargo dahil 64 dolara geldi 5 dolar kod ile.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.