Şimdi Ara

Amazon Türkiye Cep Telefonları İndirimi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.509
Cevap
125
Favori
283.330
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • F/P kralı şu an da tartışmasız General Mobile GM9 Pro, önyargılıydım araştırdım fiyatına göre dolu dolu olmuş. Mate 20 lite düşünüyordum ama arka ve ön kamerada gm9 pro daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

quote:

Orijinalden alıntı: Victoяiatus

S9 Plus 64GB 3570 TL
    8 Plus 64GB 4355 TL
    V30 Plus 128GB 2507 TL
    6S 32GB 2265 TL

Şeklinde satıldı 11.11 de bakalım neler olacak

selamlar,

iphone 6s 32gb sıcak fırsat arıyorum.

gelir mi ?

ne zaman ? nereden ??

saygılarımla.

Alıntıları Göster
    enson 2350 olmuştu amazonda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Patren kullanıcısına yanıt
    8 plusu duvarkağıtcım satıcısı satarsa olur :) geçen gün alan herkese 2500den 8plusu s9u da 2000den uğraştırmadan göndermiş hb herhalde o satıcıya zaafı var :)
  • 7nbitirdin 7 kullanıcısına yanıt
    Bu telefonun ne özelliği varda 2800 lira? Ekran çözünürlüğü bile 720p imiş. Yıl 2018 olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equris

İphone 7 Plus için çok pahalı değil mi hocam? Sanki iphone 8 plus 4100tl'ye düşmüştü 1 hafta önce fln.
    Fiyat kötünün iyisi, normal şartlarda 2500-3000 arası olması gerekir.

Ülkenin durumu ortada, 4 yıllık 6s bile 2750tl.

• kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt
    p20 kasa kalitesi değer ni bu farka?
  • İlk tercihim gm9 pro..eğer 1500 lira bandına inerse alıp geçeceğim bir tane..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

İlk tercihim gm9 pro..eğer 1500 lira bandına inerse alıp geçeceğim bir tane..
    o fiyata satarsa baya bi rakama ulaşır yapması da lazım zaten hem pazarını arttırır hem tanınırlığını,
    bazı arkadaşlar uçmuş fiyat konusunda olmayacak şeyler yazmış abartmayın bence

s9 3200 gibi bişi olur umarım
    mi 8 2500 olur mu ona da bakacam
    v30+ için 2000 olursa bir ihtimal oda olabilir.
  • 5510gokhan kullanıcısına yanıt
    beklediğin fiyatlar imkansız ötesi. yine de inşallah düşer dediğin gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tears0fDevil

beklediğin fiyatlar imkansız ötesi. yine de inşallah düşer dediğin gibi.
    yani beklentim bu yılda 1 gün haftalardır reklam dönüyor, amazon şu an 3600 e s9 atıyoryüzde 10 yani ekstra
    mi 8 desen dolar 7 lira iken çıkan fiyatlara satıyorlar 400 dolar *5 2000 eder ek maliyetlerle 2500 olmaması için sebep yok
    v30+ da eski bir telefon 2500 dü 1 hafta önce o biraz zor evet
  • Özellikleri ve fiyatı uygun diye GM almayın bence. GM pişmanlıktır. Hele uzun süre kullanayım derseniz hiç bulaşmayın.
  • LG G2 5 seneye dogru gidiyoruz. Yeni telefon vakti geldi artik ihtiyacim var.

• quote:

Orijinalden alıntı: atom-karınca

Özellikleri ve fiyatı uygun diye GM almayın bence. GM pişmanlıktır. Hele uzun süre kullanayım derseniz hiç bulaşmayın.

GM discovery ve gm4 ü halen aktif şekilde kullanmaktayız..eğer malına temiz bakıyorsan gm uzun yıllar götürür seni..yanlışlıkla alcatel idol 3 aldım direk ekranı cenimdeyken çatladı..gm düştü sıkıştı vs yinede telefona birşey olmadı..ben discovery den bu yana kullanıyorum eğer temiz kullanırsan hor kullanmazsan dayanıklı telefonları..onlardna kaynaklı bütün sorunları serviste hemen hallettiler garanti süresi boyunca..eğer gm9 pro 1500 lira bandına inerse direk alacağım..kamerasının odaklama hızı çok hoşuma gitti..benim için fazla özelliğe gerek yok saf android olsun stabil olsun kamerasıda ttaminkar olsun gerisi önemli değil..youtube kanalım içinde kullanacağım bu nedenle video çekim performansı ve bütçeside önemli telefonun..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Paetzold kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayız.. LG V30+ için takipteyim bende.. Alternatifte bulamadım bu modele..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paetzold

LG G2 5 seneye dogru gidiyoruz. Yeni telefon vakti geldi artik ihtiyacim var.
    Ya amağ android 1-2 sene anca gidiyor iPhone ise ömürlük diyenler var ya onlara çok gülüyorum. 4S zamanında 4S beni 3 sene zor götürmüştü S4 ise kardeşimin vardı o çok rahat 5 sene çıkardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

quote:

Orijinalden alıntı: atom-karınca

Özellikleri ve fiyatı uygun diye GM almayın bence. GM pişmanlıktır. Hele uzun süre kullanayım derseniz hiç bulaşmayın.

GM discovery ve gm4 ü halen aktif şekilde kullanmaktayız..eğer malına temiz bakıyorsan gm uzun yıllar götürür seni..yanlışlıkla alcatel idol 3 aldım direk ekranı cenimdeyken çatladı..gm düştü sıkıştı vs yinede telefona birşey olmadı..ben discovery den bu yana kullanıyorum eğer temiz kullanırsan hor kullanmazsan dayanıklı telefonları..onlardna kaynaklı bütün sorunları serviste hemen hallettiler garanti süresi boyunca..eğer gm9 pro 1500 lira bandına inerse direk alacağım..kamerasının odaklama hızı çok hoşuma gitti..benim için fazla özelliğe gerek yok saf android olsun stabil olsun kamerasıda ttaminkar olsun gerisi önemli değil..youtube kanalım içinde kullanacağım bu nedenle video çekim performansı ve bütçeside önemli telefonun..

Alıntıları Göster
    2 tane Discovery pert oldu. Servis bile yapamadı para aldığı THH ye git dedi adam bana. GM5 plus var biraderde onda da sürekli bı sıkıntı.

• GM cep telefonu piyasasının Casperı, otomobil dünyasının VW'nidir. Konu kilit.
  • 11.11 de ki indirimde s9 plus ara ara stoğa düşmüştü gün içinde. anlamadığım şu:konuda şu an stokta yazdıkları an benim tarayıcıda stokta görünmüyordu sürekli sayfayı yenilemem rağmen, yaklaşık 5 kez bu şekilde oldu;( bağlantım 100mps ). İstanbul dan bağlananlar daha mı hızlı siparişte.
  • slartibartfast kullanıcısına yanıt
    bende v30 plus peşindeyim ama azalacağına arttı fiyatlar
  • Spigen selfi çubuğu 40 tl. Satıcı amazon
    www.amazon.com.tr
    Spigen S530W Bluetooth Selfie Çubuğu / Tüm Cihazlarla Uyumlu - Siyah: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B072HHJBQZ/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&tag=donanimtr01-21&language=tr_TR

Spigen type c to hdmi kablo 60 tl. Ama sadece samsung galaxy serisi bazı cihazlarla ve mac serisi ile uyumlu. Uyumlu modeller listesini linke tıklayarak görebilirsiniz.
    www.amazon.com.tr
    Spigen Essential C20CH USB-C Type-C 3.1 HDMI Kablosu (4K Destekli, Thunderbolt 3): Amazon.com.tr: Spigen Türkiye
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0791DC4NP/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&tag=donanimtr01-21&language=tr_TR

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.