Şimdi Ara

Amazon Türkiye İki Defa Kusurlu Ürün Gönderdi!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
7.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeşim amazon'un üzerinden satış yapan başka bir firmadan ürün alıyorsun, buna rağmen amazon seni koruyup iade alalım diyor, hala daha laga luga yapıyorsun. amazon'un çalışma mantığını bilmeyenler boş yorum yapmasınlar. amazon bir ürünü size kendi stoğundan satıyorsa her türlü memnuniyeti sağlar ama işin içinde başka bir firma varsa fazla müdahalede bulunamıyor. sonuçta o ürünü aslında satan amazon değil, amazon sadece sitesinde listeliyor o kadar. bu yurtdışında da aynı sadece tr'de değil.
  • Rezalet puanım 0.

Ürün garantisi fatura tarihinden itibaren başlar. Elinde fatura yoksa seri no ile sorgularsın ve üretim tarihi garanti başlangıcı kabul edilir. Lakin senin elinde fatura var değil mi? Bunu bilmeyecek kadar uzaksan bu konulara, yorum yapmamalısın.

Amazon ile hiçbir alakası olmayan, aksine takdir toplamamıza sebep olan bir durum. Adam sattığı malın arkasında. 2 kere gönderdim hemen iade aldılar diyorsun.

Aynı malı GG, n11, HB'dan alsan, sana "bu ürün kasası açılmış, kullanılmış, garantiye yollayın, onlar iade yazarsa alırız ancak" diyecektiler.

Ki anlaşılan distribütörü Türk olan bir ürün. Maalesef Türk insanı ahlaksızdır. Zavallı Amerikalı dürüst. O yüzden distribütörün böyle şeyler yapacağını düşünmüyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok benzer bir durum benim de başıma geldi. Disk aldım, oyun kuralım dedik, çat disk hatası. Test ettim bad sector var. Aradım amazonu. Ürünü gönderdim para iadesi yaptılar. Yine aynı üründen sipariş ettim. Gelen ürünü kullanmadan test ettim, yine de bad sector var. Nasıl iş bu anlamıyorum. Ben kargo kaynaklı sorun olduğunu düşünüyordum fakat amazonun paketlenmesi de hatalı. Dümdüz basit bir poşet ve karton kutu içinde göndermişler diskleri. Her neyse amazondan disk alırken dikkatli olun, uğraşmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hep diyorum amazon tarafınadn satlır ve gönderilir ibaresi çok önemli.
    o şekilde gönderilen ürünleri tercih edin...
  • Ben 51 parça ürün almışım Herhangi bir sorun yaşamadım Tüm ürünler sag salım herhangi bir sorun olmadan elime ulaştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottomansoldier

2 yıllık bir laptop olsa ve 2 sene boyunca satılmasa o ürün artık garantisiz diyorsunuz.öyle birşey mümkün değil Laptopu alıp faturalandırdıktan sonra garantiye giriş yapılıp garanti başlar
    Öyle mi diyorum ? 2 yıllık bir ürün olursa elinizde faturasız bir şekilde teknik servise giderseniz ürünün ana garantisinin bittiğini size hizmet veremeyeceklerini söylerler ama elinizde yeni aldığınıza dair faturanızla giderseniz garanti tarihi ona göre sıfırlanır ve 2 yıl garanti hizmetinden faydalanırsınız

Bu kadar mı zor bir yazılanı anlamak gayet basit bir şekilde açıklamışım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her şeyi diğer arkadaşlar söylemişler o nedenle ben başka bir şey söyleyeceğim

arkadaş artık şu "geri iade" sözünü kullanmayın lütfen
    iade demek zaten geri göndermek demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogecoin

Asusta böyle eğer faturasız garantiye verirsen üretim tarihinden başlıyor.
    faturasız niye garantiye veriyorsunuz, burasını anlayamıyorum.
    niye sistemdeki eksik noktayı arayıp buluyorsunuz, fatura ibrazı pek çok garanti işlemi için zaten şart.

sadece asusta değil, pek çok diğer firmada öyledir zaten; kanunen fatura (aidiyet belgesi) ibraz etmez iseniz garanti desteği vermek zorunda değiller zaten.
    bu konuda bir nevi iyi niyet göstermişler garantiye kabul etmişler; "faturanız yoksa servis hizmetimzden faydalanabilirsiniz" diyebilirlerdi. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

Amazon tr fazla yasamaz aga.

yaşamamaya devam mı aga

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.