Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (17152. sayfa)

5 sn
380.012
Cevap
8.760
Favori
82.327.111
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1672 oy
Öne Çıkar
Giriş

linklerinide atsaydınız keşke

• antique kullanıcısına yanıt
    Bataryanın sıcak havalarda patlama ihtimali var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • JACK & JONES JORFLUID SWEAT HOOD TG Sweatshirt

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

Bir beden büyük alınması tavsiye edilmiş, yani s-m arası giyenler tercih edebilir. Benim ekranda sonraki alışveriş için 40 TL de kupon gözüküyor, sizde de gözüküyor ise 160 TL ye falan gelir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi geceler arkadaşlar. Ortaokul öğrencisi için F/P gaming laptop fırsatı gören oldu mu?

Bütçe 30-35 bin.

• Marty.McFLY kullanıcısına yanıt

Bende bu ürüne bakıyorum. Memnun musun hocam?

• LE10 L kullanıcısına yanıt

Burası aliexpres konusu değil. Link paylaşamam. Zaten indirimler şuan bitti.. Ne aldıysam 34TL+vergi olarak aldım. Daha aldığım bilgisayar parçalarını atmadım :D Ev malzeme doldu.

• yine yeni hesap açmış bir bot daha..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pervane848 P kullanıcısına yanıt

Şuna bir bakın isterseniz. Bizim enişteye aldık başka bir platformdan 1 sene olacak neredeyse 33000 TL idi. Şu an amazon'da 34500 TL. Baya da severek kullanıyor. Ram'i 32 yaparsanız baya götürür

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]amazon
    Acer Nitro AN515-58-7725 Oyun Dizüstü Bilgisayarı, Intel i7-12650H İşlemci, 16 GB DDR5 RAM, 1 TB M.2 NVMe SSD, GeForce RTX 4060 8 GB GDDR6 Ekran Kartı, 15.6 inç Full HD Ekran, FreeDOS, NH.QM0EY.00A
    https://www.amazon.com.tr/Acer-AN515-58-7725-Bilgisayar%C4%B1-i7-12650H-NH-QM0EY-00A/dp/B0CLP8D7GN
  • burak_5866 kullanıcısına yanıt

Normal s9 27 bin tl ise ultra bu fiyata bence kaçırılmaz nedenine gelirsek 512gb modeli yurtdışında 1.299 Euro eşittir

47.027,03 Türk Lirası

• TunaYakut 6KGI1 T kullanıcısına yanıt
    Bunlardan herkesin haberi var. Boşuna atıyorsun. Atmaman rica edildi. Buna rağmen atıyorsan bunda iyi niyet aranmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Weisanstein kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Özellikler güzel gözüküyor. Araştırayım hemen.

• Prime Üyeleri İçin Fırsat: ONVO 32'' HD Ready Android 13 Smart Led TV, Siyah
    2. El fiyatına 9 taksit tv aldık. Bu adamlarda olmasa bizim insanımızdan eşya falan alamaya paramız yetmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.