Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18334. sayfa)

5 sn
377.237
Cevap
8.730
Favori
81.808.895
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1666 oy
Öne Çıkar
Giriş

Arkadaş sipariş detaylarını atsın o zaman olay netleşir.

• DreamSs kullanıcısına yanıt

Her alışverişimde tüm koşul, şart ve ödemeleri detaylıca incelerim. Üründe her zaman olduğu gibi "Yurtdışından gelen gönderiler" "Yurtdışından gelen gönderiler için, gümrük ve ithalat masrafları sizin adınıza ödenir. Ek bir ödeme yapmanıza gerek yoktur." ibaresi mevcut. Satıcı da Gönderici de aynı firma (Çin/ DehaoGZ) Amazon değil. Ama bu pek de önemli değil.

• Baseus Tungsten Gold Hızlı Şarj Data Kablosu Type-C to Type-C 100W, 1m, Deniz Mavisi

154,99TL

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]amazon
    Baseus Tungsten Gold Hızlı Şarj Data Kablosu Type-C to Type-C 100W, 1m, Deniz Mavisi
    https://www.amazon.com.tr/Baseus-Tungsten-Kablosu-Type-C-Mavisi/dp/B0CYSBZVDM?ref_=Oct_d_omwf_d_12601901031_0
  • celebic kullanıcısına yanıt

kaça düştü hocam?

• spearofdestiny kullanıcısına yanıt
    iade teslim aldıktan sonrami oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kronikyorgun kullanıcısına yanıt
  • BlaCKaDDeR59 kullanıcısına yanıt

Satıcı gönderici amazon olmayan ürünlerde zaman zaman bu sorunu yaşayanları görmüştüm. Acaba bu sefer gönderici amazon mu diye merak ettim. Dediğiniz gibi dahil yazıyor zaten açıklamalarda tabi kimin gönderdiği önemli değil.

Hocam hediye bakiyesi ile aldim sorun olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronikyorgun -- 22 Kasım 2024; 14:23:31 >

faturada hediye bakiyesiyle aldığınız yazmıyordur. sorun olmaz bence. fatura ile iade başvurusu yapacaksınız

• Razor 13173816 Elektrikli Scooter, Çok Renkli, Tek Beden

15.999 TL

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]amazon
    Razor 13173816 Elektrikli Scooter, Çok Renkli, Tek Beden
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07VSLSLKF
    Mh ye sordum otomatik hediye bakiyesine iade olacakmış bir işlem yapmamıza gerek yokmuş tesekkurler hocam

• Headbanger_Kerry kullanıcısına yanıt

Hocam linkteki ürünle isimleri ve kodları aynı duruyor ama sanırım farklı ürünler. Bilginiz varsa farkı nedir paylaşır mısınız ? Ben de bahçe işlerim için (Kamelya 10x5 10x10 ahşap vidalama, paletlerden sandalye yapma işleri vs) işlerde kullanmalık bakıyorum da

• Aylardır sepetimde, ben 10 modelini almıştım, gördüğüm en dip fiyat, siyah ve karamel renkleri 3500.

Prime Üyeleri İçin Fırsat: Jabra Elite 8 Active Kablosuz Kulaklık - Güvenli Kulak İçi Uyuma Sahip Bluetooth Spor Kulaklıkları - Aktif Gürültü Önleme, Dolby Çevresel Ses - Karamel
    amazon
    Jabra Elite 8 Active Kablosuz Kulaklık - Güvenli Kulak İçi Uyuma Sahip Bluetooth Spor Kulaklıkları - Aktif Gürültü Önleme, Dolby Çevresel Ses - Karamel
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGDXCP4R?ref=cm_sw_r_apan_dp_FTW4D1QR3YE0H1C03XWD&ref_=cm_sw_r_apan_dp_FTW4D1QR3YE0H1C03XWD&social_share=cm_sw_r_apan_dp_FTW4D1QR3YE0H1C03XWD&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lapsekilitayfur kullanıcısına yanıt

Biri darbeli matkap diğeri matkap olarak geçiyor

Bilgim buraya kadar, bahçe işleri için tercih edilebilir mi bilmiyorum maalesef

Bunun bildiğimizi kawasaki ile alakası var mı diye bakarken, Soru sormasını becerebilmiş bir vatandaşımıza denk geldim 18 km /s yaptığı belirtilmiş bu çok düşük bir rakam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

o zaman daha güzel... rica ederim

• eskizaman E kullanıcısına yanıt
    Hocam numaralara göre 2.300 ile 2.600 arasındaydı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lapsekilitayfur kullanıcısına yanıt

Senin linkteki ürün darbesiz. Beton delme vs uğraşmayacaksan darbesiz olanını alabilirsin. Ev için alacak olanlar darbeli alsın. Tuğla duvar delmek için darbeye pek gerek yok ama çocuk perdeyi çeker korniş düşer, döşemeyi delip sağlam dübel atabilmen için cihazın darbeli olması gerekli. Bütçen varsa Einhell'in 60 nm ya da 80 nm cihazlarına da bakabilirsin. Ama 50 nm de iş görür, sonuçta ahşabı çatlatmamak için önce delip sonra vida atacaksın. Akü olarak 4 ah tavsiye ederim. FP oranı iyidir.

• mytra kullanıcısına yanıt

Amazon.tr yurt dışı satışlı olan aras ve mng vasıtasıyla bile teslim aldığım siparişlerim oldu

belli yoğunluk zamanları farklı kargolarla da çalıştıkları oluyor.

Acaba bulunulan adrese kargo teslim noktası olmadığı için devir edilmiş olabilir mi...

hatta altta adı geçen tüm diğer şirketlerden kargo geldi..

bence mh yanlış anlamış p&g kampanyası ile amazon iadesinin bir alaka durumu yok malesef

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.