GHEDTO GW Triko Unisex Basic Bere 99 TL |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18390. sayfa)
-
-
amazonKingston DataTraveler Exodia M 64GB USB Flash Bellek DTXM/64GB USB 3.2 Gen 1 (64 GB, Siyah / Mavi)https://www.amazon.com.tr/dp/B0B1JNDZ5J?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_26MXBBPA3S2MFBKJCNJP&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_26MXBBPA3S2MFBKJCNJP&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_26MXBBPA3S2MFBKJCNJP&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
99 TL
-
Hocam ben de alacaktım ama satıcısı firmanın kendisi değil gibi. Sıradan bir satıcı gibi belki de farklı bir marka sucuk gönderecek. O yüzden guvenemedim.
-
Bende yaptım aynı çılgınlığı bakalım -
valla marka yazmış güvenip aldık bakalım ne gelecek. eşşeği paket edip göndermesinler
-
Bu yorumun üstüne iptal ettim siparişi. -
:)))))
-
MH yazarım. iade etmeyin diyecek büyük ihtimalle gıda olduğu için. ücret iadesi yapar öyle bir durum olursa diye düşünüyorum. bakalım.
-
Ne aldıysam ertesi gün fiyatı düştü. Bu kampanyada fiyatlar çok esnekti. Şaka gibi cidden. -
Şu ne demek?
-
eylül ayında 160 liraya almıştım N11'den.. şimdi baktım 265 lira yapmışlar
-
11.11 tarihinde yaptığım alışverişten fiyat farkı yatmış sonunda. hepsiburada da 75 tl daha ucuz diye başvuruda bulunmuştuk bugün itibariyle yatmış hediye kartıma.
-
tamamen gönbeler markasına güvendik. bakalım ne gelecek
-
Az önce amazon ve türevleriyle ilgili bir film izledim. İzlemenizi tavsiye ederim. Film: Hemen alın. Tüketim tuzağı (netflix)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siopis -- 28 Kasım 2024; 0:34:31 > -
Hocam temek ürünlerde bence tüketim tuzağı değil mesela yayla pirinç piyasaya göre yarı fiyatına aldım keza nohut ve kuru fasülyede öyle. Çevremde migros, carrefour bim ve a101 ile kıyaslayınca böyle oluyor birde. Mesela finish quantum tabletlerin tanesi migros mağzadan 4.96 tl ye geliyordu. Sanal marketten indirim kodu ile birlikte 3.75 amazonda ise aynı ürün 3.45 e denk geldi. Bu ürünler zaten alınacak ama böyle indirimli toplu almak daha mantıklı. -
JACK & JONES JACROCK AND ROLL TENNIS SOCKS 5 PACK Erkek Çorap, Beyaz, Tek Beden
135 TL
amazonJACK & JONES JACROCK AND ROLL TENNIS SOCKS 5 PACK Erkek Çorap, Beyaz, Tek Bedenhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BRM5CH9M -
Aa çok iyi görmemişim. Ben de koskoca solgar hala siyanokobalamin kullanıyor diyordum. Muhtemelen vm2000’de felan siyanokobalamin kullandığı için aklımda öyle kalmış. Öğrendiğim iyi oldu. Çok teşekkürler.
-
Amazon iadeyi aldı ama keyfi gelip yenisini yollamadı daha :) Yoğunluk falan bir sürü hikaye anlatıyolar. Bi kaç gün bekleyim yinede öyle bi olay çıkartayım diyorum iş uzarsa..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ****GhOsT**** -- 28 Kasım 2024; 2:11:18 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X