Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18390. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: maTeryaL. , acemimuhendis , fcan276 , soberlight , lvz23 Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 92 Misafir (9 Mobil) - 86 Masaüstü11 Mobil
5 sn
367.799
Cevap
8.652
Favori
79.889.601
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1648 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1838618387183881838918390
Sayfaya Git
Git
Giriş

99 TL

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]amazon
    Ghedto GW Triko Bere Basic (Kırmızı)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BBBB813Y
  • Mave®ick kullanıcısına yanıt

Hocam ben de alacaktım ama satıcısı firmanın kendisi değil gibi. Sıradan bir satıcı gibi belki de farklı bir marka sucuk gönderecek. O yüzden guvenemedim.

Bende yaptım aynı çılgınlığı bakalım
  • valla marka yazmış güvenip aldık bakalım ne gelecek. eşşeği paket edip göndermesinler

Bu yorumun üstüne iptal ettim siparişi.
  • iskender86 kullanıcısına yanıt

:)))))

• paradise37 P kullanıcısına yanıt

MH yazarım. iade etmeyin diyecek büyük ihtimalle gıda olduğu için. ücret iadesi yapar öyle bir durum olursa diye düşünüyorum. bakalım.

• Ne aldıysam ertesi gün fiyatı düştü. Bu kampanyada fiyatlar çok esnekti. Şaka gibi cidden.

Şu ne demek?

• baranel B kullanıcısına yanıt

eylül ayında 160 liraya almıştım N11'den.. şimdi baktım 265 lira yapmışlar

• 11.11 tarihinde yaptığım alışverişten fiyat farkı yatmış sonunda. hepsiburada da 75 tl daha ucuz diye başvuruda bulunmuştuk bugün itibariyle yatmış hediye kartıma.

• cafyon C kullanıcısına yanıt

tamamen gönbeler markasına güvendik. bakalım ne gelecek

• Az önce amazon ve türevleriyle ilgili bir film izledim. İzlemenizi tavsiye ederim. Film: Hemen alın. Tüketim tuzağı (netflix)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siopis -- 28 Kasım 2024; 0:34:31 >
  • Siopis kullanıcısına yanıt
    Hocam temek ürünlerde bence tüketim tuzağı değil mesela yayla pirinç piyasaya göre yarı fiyatına aldım keza nohut ve kuru fasülyede öyle. Çevremde migros, carrefour bim ve a101 ile kıyaslayınca böyle oluyor birde. Mesela finish quantum tabletlerin tanesi migros mağzadan 4.96 tl ye geliyordu. Sanal marketten indirim kodu ile birlikte 3.75 amazonda ise aynı ürün 3.45 e denk geldi. Bu ürünler zaten alınacak ama böyle indirimli toplu almak daha mantıklı.
  • JACK & JONES JACROCK AND ROLL TENNIS SOCKS 5 PACK Erkek Çorap, Beyaz, Tek Beden

135 TL

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]amazon
    JACK & JONES JACROCK AND ROLL TENNIS SOCKS 5 PACK Erkek Çorap, Beyaz, Tek Beden
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BRM5CH9M
  • biostrike kullanıcısına yanıt

Aa çok iyi görmemişim. Ben de koskoca solgar hala siyanokobalamin kullanıyor diyordum. Muhtemelen vm2000’de felan siyanokobalamin kullandığı için aklımda öyle kalmış. Öğrendiğim iyi oldu. Çok teşekkürler.

• adepex kullanıcısına yanıt

Amazon iadeyi aldı ama keyfi gelip yenisini yollamadı daha :) Yoğunluk falan bir sürü hikaye anlatıyolar. Bi kaç gün bekleyim yinede öyle bi olay çıkartayım diyorum iş uzarsa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ****GhOsT**** -- 28 Kasım 2024; 2:11:18 >
  • 
Sayfa: önceki 1838618387183881838918390
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.